Sab’s Eetoverzicht week 26-2023

Ik voorspelde vorige week al dat het avondeten een makkie zou worden afgelopen week. Met een kookdag, een bruiloft en een etentje buiten de deur hoefde ik bijzonder weinig over het avondeten na te denken. I-de-aal.

Er werd alsnog wel lekker gevarieerd gegeten!

IMG 8112

Zondag

We trapten de week af met patatjes. Na de Avondvierdaagse hadden we daar allemaal zin in. Ik bakte gekruide kreukelfrietjes in de Airfryer en daarbij hadden we kroketten. Die laatste waren totaal niet lekker trouwens, van Plus eigen merk. Die koop ik niet meer.

IMG 8131

Maandag

Er gingen kliekjes uit de koelkast op tafel maandag, dan kon die ook weer een beetje leeg worden gegeten. Ik had tortellini-Caprese salade, nog een restje roerbakmie en twee in de pan gebakken loempia’s. Het vond allemaal gretig aftrek bij de jongens.

IMG 8153

Dinsdag

Ik ging voor een makkelijke maaltijd dinsdag, zoals eigenlijk iedere week op die dag. Er was nog steeds wat tortellini salade over, dus dat at ik. Erbij maakte ik hele eenvoudige pizzabroodjes van oude ciabatta. Cody vroeg of we dit iedere dag konden eten, haha!

IMG 8162

Woensdag

Omdat we met meer mensen aan tafel zaten woensdag, besloot ik lekker makkelijk te doen. Ik maakte een grote traybake met aardappels, courgette, ui, broccoli en kippenvleugeltjes.

Donderdag

Donderdag had ik een bruiloft van mijn allerliefste vrienden en ik had de eer om hun dag vast te mogen leggen. Ik ben dus vooral bezig geweest met hen en de rest van het gezelschap en, voor de verandering, totaal niet met het eten. Ik heb geen telefoonfoto’s kunnen maken die dag maar het eten was heerlijk en uitgebreid. Carpaccio, tomatensoep, tomaat-mozzarella, diverse vleessoorten met aardappels en groenten en een lekkere dessertplank na.

IMG 8216

Vrijdag

Ik was vrijdag nagenoeg de hele dag op kantoor om te werken en om de foto’s van de bruiloft te bewerken. Uiteindelijk was ik om 17.30u weer thuis en ik had zo géén zin meer om te koken. Dus ik besloot een keer iets voor mezelf te bestellen. Het werd Thais! Pad Thai met kip om precies te zijn en dat was zoveel, dat ik er vanavond nog een keer van kan eten.

IMG 8228

Zaterdag

Zaterdag ging ik naar mijn vriendin in Amsterdam en ’s avonds gingen we met z’n tweeën uit eten. We hadden gereserveerd bij Wowcrab. Dat had ik een paar maanden geleden al gezien en het zag er zó tof uit. Je kunt een Seafood Boil bestellen die dan op je tafel wordt geserveerd. Naderhand ruimen ze de tafel af door gewoon het hele tafelkleed in een emmer te stoppen.

Wij hadden een ‘combo’ met kreeft, garnalen, mosselen, kipworst, mais en aardappels in knoflookmarinade, met een portie cajunfriet er naast. Waanzinnig lekker was het.

En toen was de eetweek alweer voorbij. Ik sta aankomende donderdag pas voor het eerst in de keuken voor OMF, dus de rest van de week moet ik nog even bedenken wat er op tafel komt. Er staat weinig spannends in de agenda, dus ik denk dat het eten ook niet heel spectaculair gaat zijn.

Fijne zondag! x

Join the Conversation

  1. Maaike says:

    Die kroketten vond ik er al niet lekker uitzien en toen las ik je bijschrift. Goed om te weten dus, die laten liggen in de winkel

    1. Sabine Author says:

      Heel verstandig! Zo’n dikke en niet krokante korst. Bleh.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close