Week van OMF #16-2023

Zaten jullie ook zo in mineur omdat het beloofde lenteweer er helemaal niet is gekomen? Ik wel hoor afgelopen week… Heb ik het hele weekend besteed aan het lenteklaar maken van de tuin, hebben we er precies één korte middag van kunnen genieten. Zó zuur.

Maar goed, heel eerlijk: ik spendeerde de meeste tijd toch binnen. Ik stond in de keuken voor OMF, voor klanten en bracht weer eens een hele dag door op kantoor om vooral heeeeel veeeeel te schrijven voor mijn boek.

IMG 6606

Maandag

De week begon met een kookdag. Ik ging aan de slag voor OMF en voor een klant. Zoals vrijwel altijd op kookdagen, had ik een heerlijke lunch!

IMG 6623

Ik kreeg mijn to do lijst niet helemaal af overdag, dus ging ’s avonds toen de kindjes op bed lagen nog even verder.

IMG 6627

Dinsdag

Dinsdag dook ik de keuken in voor Russell Hobbs, ik ging aan de slag met hun Satisfry Multicooker en maakte vooral veel foto’s en experimenteerde met verschillende standen.

De rest van de dag was ik eigenlijk druk met foto’s maken, de kinderen ophalen, karateles van Vic etc. dus ik maakte verder geen foto’s. Sorry!

IMG 6638

Woensdag

Cody en ik deden in de ochtend klusjes en gingen na een bezoekje aan de vuilstort langs bakker Toet, want meneer had zin in croissantjes een kaasstengels. We zagen een advertentie voor Lentebries: suikerbrood met appel en witte chocolade. Die MOEST natuurlijk mee naar huis. Heerlijk!

IMG 6639

Tussen de bedrijven door deden we de nodige spelletjes.

IMG 6647

Woensdag voelde het wél even als lente en dus lunchten we heerlijk in de tuin.

IMG 6660

Daarna gingen we naar Vaassen om een ijsje te eten en naar de kapper voordat ik de jongens naar hun vader bracht. ’s Avonds plofte ik lekker op de bank.

IMG 6661

Donderdag

Cass ging een dagje naar de dagopvang zodat ik een hele dag op kantoor kon zijn. Ik was er als eerste en ging bijna als laatste weg. De héle dag heb ik getypt, meetings gehad en nog meer getipt.

IMG 6670

Wel met dit als resultaat: ik werkte álle recepten uit voor het Slowcookerboek, wooohooo. Vandaag nog even puntjes op de i en alles nalopen, dan kan het manuscript de deur uit.

IMG 6677

Vrijdag

De laatste werkdag van de week was een volle. Ik stond al op tijd in de keuken om een gerecht voor Iglo voor te bereiden. Daar stond namelijk weer een shoot voor op de planning.

IMG 6680

Jammer dat het nog een béétje vroeg was voor dit toetje en dat ik na de shoot gauw verder moest. Maar deze ga ik wel onthouden, zo lekker!

IMG 6689

’s Middags weer de keuken en studio in voor Russell Hobbs.

IMG 6694

Tijd om me op te frissen, op te maken en om te kleden want ik had vrijdagavond een date met vriendin Nanda! We gingen eten bij Huisje James, zoals je gisteren al hebt kunnen lezen.

IMG 6695

We hadden om 19.30u gereserveerd en om 00.00u waren we weer thuis. Perfecte avond.

IMG 6711

Weekend

Nanda bleef slapen en na een relaxte ochtend gingen we padellen. Ook had ze Japans snoep meegenomen dus dat, kleuters die we zijn, moesten we even proberen. Spoiler alert: lijkt me geweldig leuk om met kinderen te doen maar ik werd er zelf niet warm van.

IMG 6722

Het sierappelboompje in de tuin stond lekker in bloei. Staat gelijk zo gezellig!

IMG 6724

Nadat ik gisteren de dag begon met een 10km wandeling met mijn moeder, was het de rest van de dag tijd voor klusjes. Huishouden, bedden opmaken, ik moest nog even aan het werk, boodschappen doen etc. Een productieve zondag waarop ik verder geen foto’s maakte met mijn telefoon, behalve het mooie plaatje hierboven.

En toen was het alweer maandag. Bijna, BIJNA VAKANTIE. Oh man, ik kan echt niet wachten. Een paar weken geleden boekte ik een midweekje weg voor mij en de kindjes. Zo enorm aan toe na alle werkgekte van de afgelopen weken.

Maar goed, nog even twee/drie dagen buffelen. Vandaag ben ik de hele dag op kantoor, Cass is lekker op de dagopvang.

Morgen heb ik nog een kookdagje gepland en een meeting. Donderdag is Koningsdag en vrijdag heb ik gewoon nog een werkdag. Oh, en ze komen EINDELIJK de daklekkage repareren vrijdag. Pffrt, weer iets om af te tikken van het lijstje.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close