Week van OMF #5

Alvast excuus, ook deze Week van OMF is voor jullie gewoon niet zo spannend. Mijn weken zijn momenteel vrij rustig als in: ik heb niet iedere dag afspraken en werk heel veel thuis. Er staan een aantal perstripjes in de steigers voor de komende tijd (hierover binnenkort meer zodra alles bevestigd is) en dit zorgt er gewoon voor dat ik hard vooruit moet werken. Hoewel zo’n perstrip ook gewoon werk is en ik vaak ’s avonds nog wel achter de laptop zit om mails te doen, comments te beantwoorden en artikelen te typen, kan ik op locatie natuurlijk niet koken en dus moeten recepten vooruit worden gekookt. En het liefst uitgewerkt worden, dat scheelt namelijk weer stress. Ik sta dus veel in de keuken deze weken en eerlijk gezegd word ik daar ook wel het gelukkigst van. Afgelopen week rondde ik de Valentijnsrecepten af en begon ik alweer met brainstormen voor Pasen. Verder had ik een afspraak ik Den Haag én mijn eerste personal training sessie.

foto1

Vorige week filmde ik bij Monique van Culy haar favoriete recepten die video moest ge-edit worden deze week. Dat heb ik geweten. Filmen met twee camera’s is op zich al aardig wat werk maar met het editen van de video (die in totaal 15 minuten duurt) ben ik ruim 2,5 uur bezig geweest. Hopelijk gaat ‘ie in de smaak vallen, haha.

foto2

Het laatste Valentijnsrecept!

foto3

Ik ontving spannende foodpost, of nouja… foodpost to be eerder, van Johnny Doodle. Je kent ze misschien wel van hun fudge maar met deze hamer kondigden ze een nieuw product aan. Spannend!

foto4

De mooie bloesemtakken zijn multi-inzetbaar, haha. Zo vrolijk op de foto.

foto5

Ik filmde veel afgelopen week dus ik editte ook veel.

foto6

Ik was in de veronderstelling dat ik donderdag een afspraak had in Den Haag tot ik woensdagochtend bij toeval in mijn agenda keek en ontdekte dat ik diezelfde middag in Den Haag moest zijn. Oops! Gelukkig kwam ik er op tijd achter. Hup, in de trein dan maar. Normaal ga ik met de auto maar ik had nog een dagkaart van NS liggen.

foto7

Voordeel van de trein: onderweg lekker werken!

foto8

Hallo Den Haag! Ik had een afspraak bij mijn mediabureau/agency om 2015 af te sluiten en de plannen van 2016 te bespreken.

foto9

Den Haag heeft een grote vestiging van Marks & Spencer en aangezien ik al dik een halfjaar een cadeaukaart had liggen, besloot ik deze direct maar op te maken.

foto10

Oooh al die heerlijkheid! Mogen wij ook zo’n winkel in het oosten van het land alstublieft?

foto11

Mijn kledingkast was toe aan een opruimbeurt. Vooral de planken rechts konden echt niet meer.

foto12

Tadaaaaa. Veel beter. Twee vuilniszakken vol kleding konden naar het Leger des Heils.

foto13

Lekker boeiend dat het buiten regenachtig en vies is. Ik lak mijn nagels gewoon in een vrolijke kleur haha. Naast donkere kleuren vind ik pastelkleurtjes het leukst.

foto21

Ik had mijn allereerste personal training sessie! Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik dit een beetje stom vind klinken want personal training lijkt wel een hype te zijn. Steeds meer mensen zie ik het doen en ergens vind ik het een beetje stom. Waarom, als je niets mankeert of gewoon lekker wilt sporten om fitter te worden, kun je niet gewoon lekker groepslessen gaan doen ofzo? Het klinkt een beetje over het paard getild, haha. Maar goed, ik moest er zelf aan geloven want door de knieblessure waar ik nog steeds mee kamp kan ik niet gewoon mee doen met de CrossFit lessen. Daarnaast heb ik iemand nodig die mij tegenhoud op het moment dat ik te ver door mijn knieën zak met squats en aangeeft wat ik wel en niet kan/mag doen met die blessure. Ik merk zelf altijd dat ik te ver ben gegaan op het moment dat het al te laat is zeg maar. En dan ben je dus aangewezen op personal training want niet sporten is bij mij geen optie. Ik train sinds afgelopen week twee keer per week bij Tobias Krone in Deventer. Héél fijn. Tobias zelf is een hele fijne coach dus mocht je in de omgeving van Deventer op zoek zijn naar een fijne persontal trainer: he’s your guy. Overigens betaal ik gewoon voor de trainingssessies hoor, ik word niet betaald om dit over hem te zeggen.

foto14

Ik had nog twee overrijpe bananen liggen en bakte daar een (niet zo healthy) bananabread mee.

foto15

Hi poes!

foto16

Zaterdag mocht ik dan eindelijk een ‘salted caramel and Belgian chocolate chunk’ cookie eten die ik kocht bij Marks & Spencer. NOM!

foto17

En de foodpost waar Johnny Doodle al eerder naar hintte kwam binnen. Ze hebben naast hun fudge acht repen chocolade gelanceerd in hele lekkere smaken. Woohoo. Serieuze concurrentie voor Tony’s Chocolonely.

foto18

De laatste tijd wil Senna per se bij je op de bank liggen als je erop zit. Zo’n grote hond neemt nogal bijzondere posities aan.

foto19

Sinds zaterdagavond word ik geplaagd door flinke buikpijn. Ik heb PDS (al járen, toen ik 12 was werd dat al bekend) maar doorgaans gaan die krampen wel gauw over. Deze buikpijn is nog steeds aanwezig, bah. Gisteren lag ik de hele middag dan ook met warme kruik op de bank. We zijn inmiddels aan de laatste afleveringen van het laatste Breaking Bad seizoen begonnen. Gék word ik van die serie.

foto20

Na die personal training-sessie van vrijdag heb ik zo gruwelijk spierpijn gehad (nu nog steeds en momenteel is het maandagochtend). Even op de spinningfiets dus om mijn spieren wat op te warmen.

En dat was alweer week 5. Mijn agenda voor deze week is iets voller in verband met een aantal deadlines. Ook neem ik woensdag weer een video op voor de tweede aflevering van Het favoriete recept van…, maar met wie dat is zie je volgende week. Tim en ik hebben datenight op Valentijnsdag en verder hoor ik deze week of ik volgende week op persreis ga naar een bestemming ergens in Azië. Leuk!

Fijne (werk)week! x

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Ik ben heel benieuwd naar die video en wat fijn dat je hebt kunnen trainen zonder last te krijgen van je knie!

 2. Birgit says:

  Wat je zegt over een personal trainer vind ik wel erg kort door de bocht. Je hebt ook mensen die niks met sportscholen, groepstrainingen en de uitslovers die op de sportschool rondwandelen hebben, maar die wel graag (begeleid) willen sporten. Zelf ben ik zo iemand. Ik zou heel graag willen sporten, en aan sportscholen en groepstrainigen en teamsporten in het algemeen heb ik een pesthekel, maar personal trainer is ook bijna onbetaalbaar voor “de gewone mens”, dus sport ik niet, op MTB-en met mooi weer en wandelen na.

  1. Sabine Author says:

   Ik snap het niet zo goed. En hiermee bedoel ik niet direct jou mee hoor maar meer mensen in het algemeen: als je écht graag wil sporten kan dat toch gewoon? Een hekel hebben aan sportscholen, groepstrainingen en teamsporten vind ik zo geen legitieme reden om dan maar helemaal niet te sporten. Er zijn tal van dingen die je alsnog zou kunnen doen.

   Overigens ben ik het er wel mee eens dat PT achterlijk duur is. Ik had het dan ook niet gedaan als het niet nodig was geweest :)

 3. Rachel Kromdijk says:

  Just kill me die repen met die brownie en speculoos HOU OP HOOR! oh zo lekker.. leuke foto’s weer en dat bananen brood is ook echt lekker

 4. Roxanne says:

  Gekke Senna! Cody is een maatje kleiner, maar die poses komen hier ook terug ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close