Sab’s Eetoverzicht week 13/2019

Zei ik vorige week nog doodleuk dat ik iets meer zelf in de keuken zou gaan staan deze week, viel dat achteraf gezien nog vies tegen. Althans, ik heb wel gekookt maar niet bijzonder veel en soms wist ik het gewoon ook even niet. Ik was een beetje mijn mojo kwijt, maakte gerechten die het nét niet helemaal waren en overall was het gewoon een beetje bluh. Heb je soms, maar ik vind en vond het bijzonder irritant. Misschien moet ik ook maar geen beterschap beloven aankomende week wat blijkbaar lopen weken soms niet zoals je wil. Enfin, laten we even terugblikken op afgelopen week.

zondag 3

Zondag

Pannenkoeken for the win! Tim was vorige week aan het mopperen dat hij niet zo goed kon beslissen wat we zouden eten zondagavond, hij kan daar nogal slecht tegen – haha. Hij twijfelde tussen McDonald’s, althans… daar had ik súper veel zin in, en pannenkoeken. Eigelijk zouden we afgelopen weekend naar het pannenkoekenhuis gaan met Vic, nog voor zijn verjaardag, maar aangezien we daar uiteindelijk geen zin meer in hadden besloten we zelf maar pannenkoeken te bakken. Ik maakte het beslag, Tim bakte de pannenkoeken – da’s onze nieuwe deal. Was heerlijk!

maandag 4

Maandag

Maandag schoven we voor het avondeten aan bij mijn schoonmoeder en – zusje. Lotte was namelijk jarig en er stonden verscheidene hapjes op tafel waarvan we konden pakken. Ik ging me te buiten aan Turks brood met dips en de pastasalade, altijd goed!

dinsdag 3

Dinsdag

Ik was de weg even helemaal kwijt dinsdag, zo irritant. Ik wilde een shoarmapannetje maken maar bedacht te laat dat we geen brood meer hadden om erbij te eten. Zin in rijst had ik absoluut niet en toen besloot ik er pasta bij te doen. Achteraf was dat helemaal niet zo’n goede match en smaakte dit gerecht naar een niet al te beste klant-en-klaar maaltijd. Grr…. Wel laag in punten vanwege de enorme hoeveelheid groenten maar er van genoten heb ik zeker niet. Jammer de bammer. – 6SP

woensdag 4

Woensdag

Oeps?

donderdag 4

Donderdag

Stampottentijd! Stampotjes kunnen ook prima richting de lente, zo staan er op OMF al verscheidene stampotrecepten die prima kunnen in deze tijd van het jaar. Afgelopen donderdag maakte ik een stamppotje met prei en bieslook, erbij gehaktballetjes waar ik een scheutje ketjap aan toe had gevoegd. Lekker hoor! – 11 SP

vrijdag 4

Vrijdag

Vrijdag was ik de hele dag video’s aan het filmen voor het Ohmyfoodness YouTube-kanaal en met de gerechten die ik maakte bouwde ik de lunchtafel van de buren (= Tim en zijn collega’s) vol. Ik schoof gezellig aan en at met de lunch meer dan genoeg. Toen was thuiskwamen van het werk hadden we allebei geen zin in avondeten dus we besloten dat maar gewoon over te slaan. Ik schoof in de avond nog aan bij een wijnproeverij bij Viv thuis en daar waren ook voldoende hapjes dus het was maar goed dat ik niets meer had gegeten thuis. Geen foto van het avondeten om te delen maar wel eentje van de lunchtafel. Alle gerechten die je op de foto ziet komen binnenkort op OMF.

zaterdag 3

Zaterdag

“Ik heb zin in pasta met knoflookgarnalen, spek en extra knoflook” zei Tim zaterdagochtend. Okido! Ik maakte een hele simpele pasta, een van onze favorieten: ui, spekblokjes, knoflookgarnalen, extra knoflook, pasta, Parmezaan, gedroogde basilicum, olijfolie en strooikaas. Ziet er op een bord altijd mega armzalig uit maar het is echt een smaakbommetje en wij houden ervan!

Aankomende week is deels normaal en deels een beetje gek. Tim is deze week druk met een beurs van zijn werk en is daardoor een paar dagen (zeer) laat thuis. Hoe ik dit moet gaan invullen met de eetplanning weet ik nog niet precies dus daar moeten we het nog even over gaan hebben. Er staat in ieder geval op vrijdag weer een filmdag op de planning, ik probeer een buffertje op te bouwen in verband met wat trips die op de planning staan de komende tijd!, dus daar komt vast weer voldoende eten uit voort voor het weekend.

Fijne zondag! x

Join the Conversation

  1. Kookfan says:

    Wat leuk dat jullie naast elkaar zitten met werklocatie! Werkt Tim ook in een horecaonderneming?

    Ideaal dat jullie zo gezamenlijk kunnen lunchen en er geen eten hoeft worden weggegooid

    1. Sabine Author says:

      Nee, Tim werkt niet voor/in een horecaonderneming. Mijn werkplek en keuken zitten in een ‘gewoon’ kantoorpand dus ik heb verschillende ondernemers om me heen. En gezamenlijk lunchen doen we eigenlijk nooit maar ik bouw daar de tafel geregeld vol met alle baksels en creaties – haha. Dat is echt ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close