Viv’s Eetoverzicht week 13/2019

We hadden de afgelopen week een fijne eetweek. Ik maakte alles weer volgens mijn planning klaar en soms houd ik er al rekening mee dat ik niet voor exact 5 of 7 dagen boodschappen doe omdat er altijd wel een dag in de week is dat er nog eten van de vorige dag over is, of dat we onverwachts (ergens) anders eten. Wederom liep ook de afgelopen week zo, want ook al had ik nog van alles in huis, we begonnen zondag met nacho’s in de stad. Niet perse als avondeten bedoeld maar ik zat er goed vol van waardoor ik geen trek meer had bij thuiskomst. De rest van de week was aardig gezond, en ik maakte op verzoek weer eens moussaka. Een lichte variant dan wel en die beviel ons erg goed. Vrijdag organiseerde ik een wijnproeverij bij mij thuis en was ik zo druk met de voorbereidingen, dat ik vergat te eten. Volop aan de hapjes dan maar.

Eetoverzicht Vivian 1

Zondag

Tobias en ik hadden afgesproken om zondag een café in te duiken vanwege een klein evenement met schrijvers i.v.m. de boekenweek. Uiteindelijk zaten we niet met z’n tweeën maar met z’n vijven in het café en dat was hartstikke gezellig. En een biertje gaat niet zonder wat lekkers dus bestelde ik nacho’s, die zijn daar goed!

Eetoverzicht Vivian 2

Maandag

Een super-supersnelle caesar salade flanste ik maandag in elkaar. Daar had ik zin in en tijd-technisch was het een strak plan. Lekker!

Eetoverzicht Vivian 3

Dinsdag

Ik maakte dinsdag weer eens moussaka. Maar niet de variant met aardappel, ik maakte de ‘skinny’ variant van Pauline. Ik had niet in de gaten dat ik zo’n grote schaal met het recept zou vullen dus dit werd een behoorlijke lading. Fijn voor nog een ander moment in de week!

Eetoverzicht Vivian 4

Woensdag

Ik maakte dit recept uit de Allerhande. Het is witte quinoa met een saus van o.a. gegrilde paprika en granaatappelpitjes. Daarbij rucola en avocado. Overigens moest je de avocado grillen maar dat vond ik teveel moeite. Moet zeggen dat ik het een leuk idee vind om quinoa zo te bereiden (met een eigengemaakte saus) maar het resultaat was een beetje flauwtjes. Volgende keer een klein beetje verbouwen!

Eetoverzicht Vivian 5

Donderdag

Het kwam donderdag wel heel goed uit dat we nog wat moussaka hadden staan. Ik was laat thuis van mijn werk dus ik knalde de oven aan en warmde wat op. At snel wat en ging daarna trainen.

Eetoverzicht Vivian 6

Vrijdag

De wijnproeverij! Zó gezellig :-) Ik maakte twee borrelplanken en verder had ik wat nootjes en chips. Ik vulde cups met eigengemaakte tonijnsalade en ik belegde toast met rucola, ossenworst en truffelmayo. Volgens mij had iedereen trek want er is behoorlijk wat doorheen gegaan. Voor mij was dit dus ook mijn avondeten, aangezien ik volledig vergat nog even wat te eten voordat iedereen voor de deur stond.

Eetoverzicht Vivian 7

Zaterdag

Ik maakte voor OMF een hele lekkere pastaschotel met een bladerdeegdak. Heb ik ’s avonds gelijk een bordje van gegeten.

Vanavond gok ik dat ik nog een keer de pastaschotel eet, er is nog veel over. En Tobias zit voor een aantal dagen in Madrid dus ik hoef alleen maar voor mezelf te zorgen :-)

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close