Week van OMF #13-2019 | Veel tijd met de peuter

Wow, ben ik de enige die verbaasd is dat de maand maart alweer voorbij is? Hoezo is deze maand zo snel gegaan, ik vind het gewoon absurd! Er is dan ook best wel veel gebeurd afgelopen maand maar ik ben zeker niet getreurd: april belooft minstens net zo leuke maand te worden dus kom maar op. Maar goed, voordat het zover is blikken we nog even terug op afgelopen week natuurlijk. En dat bleek een week te zijn waarin ik best veel quality time, gewenst maar ook iets minder gewenst, doorbracht met Vic. We genoten van het mooie weer, planden een dagje uit en verder trok ik me weer een dag terug in mijn ‘filmstudio’ en was ik een middag in het mooie Utrecht.

foto1

Maandag

Maandag moest ik om 13.00u in Utrecht zijn dus in de ochtend werkte ik nog even op kantoor. Ik bracht de cateringspullen terug die we geleend hadden voor de VRIJMIBO en ik haalde een pakketje op. Daarin zat de nieuwe paasmuesli van MyMuesli! Zo vrolijk die verpakkingen, ik hou ervan. Ik moet nodig even yoghurt in de koelkast op kantoor zetten. Dan kan ik iedere keer kiezen uit een muesli-buffet, haha.

foto2

Op jullie aanraden kleedde ik de boekenkast in de keuken iets meer aan. Veel leuker zo!

foto3

Op naar Utrecht. Wat een leuke stad is dat toch. Zoveel leuke hotspots!

Vanuit Utrecht reed ik door naar huis om Senna uit te laten, haalde ik Vic op bij de gastouder en reed ik door naar mijn schoonzusje voor haar verjaardag. Ik heb hier verder geen foto’s gemaakt.

foto4

Dinsdag

Dinsdag was een thuiswerkdag. Die heb ik overigens iedere week maar vaak plan ik het zo dat ik alleen wat kleine dingen hoef te doen als Vic slaapt. Helaas redde ik dat deze week niet en dus ging het er zo aan toe. Thuiswerken met peuter: vergeet het.

foto5

Dan maar naar buiten. Zoek de peuter!

foto6

Ik ontving een mega pakket van CB12 met daarin hun mondwater. Ik moet zeggen dat ik het afgelopen week pas voor het eerst ooit heb gebruikt en ik was positief verrast. Zo lekker fris! De kauwgom en de sprayflacon zitten nu standaard in mijn tas.

foto7

De aardbeien waren in de aanbieding bij Albert Heijn en ze waren nog lekker ook! Vic en ik deelden een bakje.

foto8

Mijn nieuwe video-setting vroeg om een nieuwe (extra) camera en die bestelde ik dus maar direct. Voor de komende video’s film ik vanuit drie verschillende hoeken. Hopelijk bevalt dat!

foto9

Tim kocht járen geleden een keer van die lightsabers online en Vic vindt dat sinds kort dus helemaal fantastisch. Kijk hem stoer doen, haha!

foto10

Woensdag

Mamadaaaag. Het was mooi weer dus ik wilde er graag op uit met Vic. We besloten naar Burgers Zoo te gaan waar we lekker een poosje hebben rondgewandeld. Ware het niet dat er ook een strontirritante groep brugklassers was.

foto11

Vic sliep 20 minuten in de auto en vond dat wel voldoende voor de rest van de dag, zucht… ’s Middag fietsten we dus ook nog maar even naar Teuge om vliegtuigen te kijken. Er kan in ieder geval niet gezegd worden dat we geen actieve dag hadden!

foto12

Deze mooie bos bloemen werd bezorgd. Gekregen van HelloSparkle/Adfactor, mijn agency, als cadeautje voor mijn nieuwe kantoor. Zo lief!

foto13

Na een drukke dag met Vic trok ik me even terug door een uur in bad te liggen. Zalig, echt een verwenmoment.

foto14

Donderdag

Toen ik op kantoor aankwam donderdag lag er al een pakketje op mij te wachten. Nieuwe producten van FairTrade in samenwerking met SOUQ. Onder andere nieuwe kruidenpasta’s en rozenharissa is nu ook te koop bij Albert Heijn. Hèndig.

foto15

Verder maakte ik eigenlijk niet zoveel foto’s, ik had best een drukke dag. Twee telefonische afspraken, één afspraak op kantoor en een andere afspraak die ik moest verzetten. Aan het einde van de werkdag zette ik vast alles klaar voor het filmen vrijdag zodat ik direct kon beginnen.

foto16

Vrijdag

Zo gezegd zo gedaan, direct bij aankomst op kantoor filmen!

foto17

Ik filmde vijf kookvideo’s en schoof het eten door naar de buren waar ik gezellig mee lunchte. Geen verkeerde lunchtafel hè?

foto18

Na het filmen van alle video’s ruimde ik mijn kantoor op, had ik nog een telefonisch interview en ronde ik mijn planning af voor aankomende week.

foto24

Voor Vic kwam er foodpost van Ella’s Kitchen binnen. Super handig, we zijn dol op hun producten! Ook al zijn de knijpzakjes voor 4+ maanden, we nemen ze graag mee onderweg want Vic vindt het nog steeds lekker.

foto23

Vrijdagavond startte ik het weekend met een super gezellige wijnproeverij bij Viv thuis. Gegeven door Velvet & Rose Events, heel leuk.

foto25

Weekend

De Apenheul is weer open gegaan afgelopen weekend en zaterdagochtend haalden we onze seizoenskaart op en deden we direct een rondje door het park. Blijft leuk, ben blij dat het park weer open is!

foto22

Toen Vic naar bed ging deed ik even wat klusjes. Zo haalde ik een nieuwe plant ter vervanging voor eentje die niet meer om aan te zien was.

foto21

Tim ging de hort op zaterdagavond, ik plantte mezelf op de bank met de Sims 4 op de PS4. Leuuuk!

foto20

Wat een weertje dit weekend he? We hebben er wel van genoten hoor. Vic wilde ’s middags graag spelen bij de ‘gomma’ (= glijbaan) achter het huis.

foto19

Daarna nog even genieten van het zonnetje in de tuin met de nieuwe Delicious. Staan veel lekkere dingen in deze maand.

Zoals ik gisteren al zei is aankomende week een beetje vreemd omdat Tim druk is voor een beurs. Hij heeft hierdoor wat afwijkende werktijden dan normaal en dat is altijd even puzzelen voor mij en Vic. Zelf heb ik hierdoor niet een gigantisch drukke week maar wel heb ik voldoende te doen. Vandaag werk ik op kantoor en heb ik een afspraak in Apeldoorn. Donderdag ben ik ook op kantoor en heb ik een afspraak daar en vrijdag film ik weer wat video’s voor het YouTube-kanaal.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Marloes says:

  Mijn kinderen zijn 4 en 6 en ook nog steeds razend op knijpfruit dus wat maakt ’t uit? Idd handig onderweg.

 2. Je bent toch bezig met weight watchers…? Ik vind je nu namelijk dikker als eerst? Helpt dat wel?

 3. José frijters says:

  Jammer dat je niet meer thuis filmt….vind je kantoor niet gezellig

  1. Sabine Author says:

   Je bent ervan op de hoogte dat ik kan zien dat je exáct hetzelfde IP-adres heb als ‘Roos’ en ik dus weet dat je hier alleen maar komt om te zeuren/rotopmerkingen te plaatsen onder verschillende namen? Beetje droevig wel!

   1. Kookfan says:

    Hahaha, geniaal ben je! Ik vind je filmpjes nog steeds top hoor. Je kantoor is super snel en heel creatief ingericht. En je ziet er hartstikke goed uit na zo’n drukke periode.
    Lekker zo doorgaan en gelukkig prik je er doorheen dat sommige mensen er een hobby van maken om vervelend te doen.
    Ik vind je in elk geval een topper!
    Liefs OMF fan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close