De week van OMF #45

Na de beperkte hoeveelheid foto’s in De week van OMF vorige week had ik iets goed te maken en daarom liep ik deze week weer een stuk vaker met mijn telefoon in mijn handen. Ik had een héérlijke week, eentje die ik in al geen tijden meer had gehad. De afgelopen maanden ben ik regelmatig op reis geweest en buiten de reizen om werkte ik voornamelijk in het hotel, maar deze week had ik een héle week om aan OMF te werken, alleen gisteren werkte ik een paar uur in het hotel. Wat een heerlijkheid. Uren tijd doorbrengen in de keuken, artikelen schrijven, de reizen van de afgelopen maanden uitwerken… Het was mijn eerste echte ‘fulltime week voor OMF’ en aangezien dit vanaf 1 december iedere week gaat plaatsvinden, was het leuk om even te proeven hoe het was. Een rustige week met enkel thuiswerkdagen deze keer, maar dat beviel me prima.

Maandag

foto1

Ik werd wakker als een gelukkig mens, een hele werkweek voor jezelf voor je hebben doet veel goeds voor je humeur. Ik ontbeet in ieder geval met een vers sapje van sinaasappel en wortel. Sinds we de Novis Vita Juicer in huis hebben gebruiken we hem iedere dag. Zo fijn!

foto2

De rest van de dag was dit mijn uitzicht, ik nam een flink aantal kookvideo’s op en ben voor de komende weken nagenoeg klaar. Fijn, dan heb ik wat tijd om mijn berg aan artikelen die ik nog moet schrijven kleiner te maken.

foto3

Jum, lunchen met een prakje zuurkool die ik nog over had. Uit de koekenpan is ‘ie het allerlekkerst.

foto4

Eén van de dingen die ik maandag maakte waren kaas-uibollen en die lukten zó goed, yes! Videorecept komt aankomende donderdag op OMF.

foto5

En de Pumpkin Spice Latte lukte ook bijzonder goed. Heerlijk was ‘ie.

foto6

Oef, dat was een zware CrossFit WOD afgelopen maandag.. Het CrossFitten stond vanwege alle reisjes op een lager pitje, maar ik ga er nu weer vol tegenaan!

Dinsdag

foto7

Editten, editten en nog meer editten. Ik monteerde alle video’s die ik maandag opnam en plande ze ook direct in.

foto8

Aan het begin van de middag stapte ik op mijn fiets naar de stad voor een interview met Saskia van Good Food Good Stories, een blog die ze is gestart voor haar afstudeerproject. Het was erg gezellig!

foto9

’s Middags werkte ik nog een aantal recepten uit en ’s avonds was het tijd voor dit. De Sims 4! Ik vind het leuk.

foto10

Harry Potter & the Chamber of Secrets was op tv. Kijk hoe goed Neville Longbottom is opgedroogd, wow.

Woensdag

foto11

Ik had gehoopt dat we de auto al terug zouden hebben (die stond inmiddels al twee weken bij de garage, bah), maar helaas was dat niet het geval. Dan maar even wat kleine boodschapjes doen bij de Albert Heijn om de hoek. Ik gebruikte voor het eerst de Appie app voor mijn kleine lijstje. Handig wel.

foto12

Kiekeboe!

foto13

Ik dook de keuken weer even in voor een Sinterklaasrecept. Verse banketstaaf, nommm. Zonder twijfel mijn favoriete Sinterklaassnack. Recept volgt in de week voor Sinterklaas, dus nog even geduld.

foto14

Naast andere foodpost ontving ik ook een pakketje van Fitnessguru met een aantal van hun producten om te proberen. Ik ben vooral benieuwd naar de Wheypoeder en pindakaas. De shakes heb ik in ieder geval al geproefd en die vielen erg in de smaak.

foto15

Monique van Culy.nl tweette deze foto, drie van mijn helden bij elkaar. Awesome!

foto16

’s Avonds weer naar CrossFit voor wederom een flinke workout, ze lusten er wel pap van de laatste tijd met lange WODS. Even herstellen met een Frambozen & Witte Chocolade eiwitshake. Goede zet, een dag erna had ik namelijk niet belachelijk veel spierpijn.

Donderdag

foto17

Rondje hondje en gelijk maar even dik ingepakt. Wat was het koud donderdag(ochtend)!

foto18

Ontbijten met koffie, brood met kaas en tomaat (dat had ik al zó lang niet meer gegeten) en tegelijkertijd maakte ik de eetplanning en boodschappenlijst voor aankomende week.

Eigenlijk zouden we woensdagavond de auto kunnen ophalen maar dit werd uiteindelijk verplaatst naar donderdagavond. Shit, ik zou namelijk naar de Travelpressentation in Amsterdam gaan, maar met het openbaar vervoer zou me dit in totaal zo’n 4,5 uur kosten en dat vond ik echt iets te gek. Nog maar een dagje thuiswerken dus, ik typte vooral veel artikelen.

foto19

Tijdens het lopen met Senna kwam ik deze griet tegen.. Die kat van ons (Charlie) vindt steeds idioterie plekken om vanaf te staan schreeuwen. Hier bovenop het dak van de huizen. En dat is hóóg.

foto20

Lunchen met erwtensoep, nommm. Ik moet het echt nog eens een keer zelf maken.. Deze was van Unox.

foto21

Ik werkte de rest van de dag en na het avondeten haalden we eindelijk onze auto weer op. Kost wat, maar dan doet ‘ie het in ieder geval ook weer goed! Ik maakte bij thuiskomt nog even een flinke mok warme chocolademelk met slagroom voor ons, lekker!

Vrijdag

foto22

Nu de auto weer terug is kon ik ook eindelijk weer fatsoenlijk boodschappen doen. Direct maar doen dus!

foto23

Ik had totaal geen zin om te ontbijten, maar om 10.15 uur was het toch echt tijd om even iets te eten. Toast met gezouten boter en een glas water dan maar.

foto25

Ik hikte er al een tijd tegenaan maar eindelijk maakte ik de kanaaltrailer voor het OMF YouTube kanaal. Heb jij hem al gezien?

foto26

Kouudddd! Wegkruipen in mijn mega wollen en met teddyberenstof gevoerde vest.

foto27

En ik maakt de hond blij met een nieuwe knuffel. Die overigens compleet aan gort is getrokken ondertussen.

foto28

Datenight met Ken en Annemie! Lekker uit eten en daarna drankjes doen, was gezellig <3 Om 02.00 uur lagen we uiteindelijk in bed.

Zaterdag

foto29

Lekker uitgeslapen en daarna zoals altijd naar de markt!

foto30

Het zonnetje scheen zo lekker zaterdag dat we de hond van mijn schoonmoeder ophaalden en met de honden naar het bos gingen. Zij blij, wij er lekker uit.

foto31

’s Avonds samen met een drankje en snackjes op de bank. Ik heb vanaf nu gewoon altijd weekend, geen weekenddiensten meer in het hotel. Wooeeee!

Zondag

foto32

Wat een relaxt weekend, zo fijn. Mijn schoonzusje had monchoutaart gemaakt, te lekker. Stukje was verdiend nadat we het hele huis weer hadden schoongemaakt ’s ochtends.

foto33

’s Middags nog even met schoonzusje naar het hockeyveld.

foto34

En ’s avonds gingen Tim en ik sinds laaaaange tijd weer sushi eten.

Aaah, wat een fijne week was dit! Vrij rustig en met alle tijd om aan OMF te werken dus ik heb weer een beetje kunnen opladen. Voelt heel fijn!

Deze week is ook nog goed te doen. Ik werk twee diensten in het hotel, ga drie keer CrossFitten, ben donderdag nagenoeg de hele dag in Amsterdam voor een workshop en een brainstorm. Aankomende vrijdag krijgt onze beste vriend na weken kei-hard buffelen zijn rode baret uitgereikt (ZO TROTS!) dus daar gaan we echt even kijken, zaterdag moet ik naar het ziekenhuis voor een MRI en verder ga ik aan de slag voor Sinterklaas. Zin in deze week!

Join the Conversation

 1. Eline says:

  Leuke week heb je gehad zo te zien!

 2. Marijke says:

  Leuk dat je al eens een voorproefje kan hebben van hoe het leven als full-time blogger is. Dat zal met momenten ook wel hard werken zijn, maar toch fijn als je voltijds kan doen wat je graag doet! Ik kijk trouwens al erg uit naar de recepten van de kaas-ui bollen en de pumpkin spice latte :-)

 3. Ahh wat word senna al weer groot!! Zou leuk zijn om wat meer foto’s van haar te zien!

 4. Lotte says:

  Jaaa mijn taartje op jou site haha. Het ziet er niet mooi uit maar smaakte wel lekker!

 5. Margot says:

  Leuk om te zien! Ik heb gister nog erwtensoep gegeten tijdens de lunch.

 6. Ik ben echt heel benieuwd naar de kaas-uibollen!

 7. Saskia says:

  Aaah leuk om te lezen, ik vond het ook gezellig. Nogmaals bedankt! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close