Week van OMF #24-2021

Ik zei het gisteren in mijn eetoverzicht al even maar wat heb ik enórm genoten van het mooie weer vorige week! We hebben mazzel dat we gezegend zijn met kindjes die ook heel goed tegen de hitte kunnen en, net als wij, het liefst hele dagen buiten zijn. Ik zette het grotere zwembad in de achtertuin, bleef maar smeren met zonnebrandcrème en kwam zelfs toe aan het lezen van mijn boek. Buiten dat besteedde ik de hele donderdag aan een strategiesessie voor OMF en had ik vrijdag een praktijkdag voor mijn studie. Binnen zitten hoorde er dus ook bij.

P.S: voor degenen die gisteren het eetoverzicht van Vivian mistten: ze is afgelopen week bevallen van een kerngezonde zoon! Louie <3

IMG 1983

Maandag

Zoals vrijwel iedere week begon de maandag met foodpost op kantoor. In het weekend komt er altijd wel wat binnen dus 9/10 keer heb ik wel iets uit te pakken. Nu lag er een super zomers pakket van White Claw op de mat met allemaal leuke accessoires. Verwennerij hoor dit.

IMG 1984

Ook leuke post: een leesboek! Ik heb de voorganger van dit boek ook gelezen en vond hem zeer vermakelijk.

IMG 1999

Ik zat maandag veel achter de computer maar dook ook nog even de keuken in om honeycomb te maken. Dit gebruikte ik de rest van de week in andere recepten.

IMG 2004

Lange, drukke dag werken maar ’s avonds gewoon weer aan de studie. Mijn hoofd zegt iets anders, maar ik zit er nog steeds lekker in!

IMG 2005

Dinsdag

Dinsdag was kookdag, althans… in de ochtend! Ik maakte een aantal lekkere zomerrecepten waaronder deze limonade. Recept komt binnenkort nog online.

IMG 2006

Achter de schermen ging er ook ijs op de foto…

IMG 2007

… en ik maakte een nieuw ijsrecept met de honeycomb die ik maandag al maakte. Ook deze komt binnenkort natuurlijk online.

IMG 2015

Mijn WiFi op kantoor hield er mee op dus ik moest halverwege de dag naar huis voor een digitale meeting en daarna moest ik Vic alweer van school halen. Zijn vriendinnetje kwam spelen en mijn schoonzusje wipte langs dus ik zette een bord fruit voor ze op tafel.

IMG 2020

Na het sporten ’s avonds dook ik nog even lekker in bad. Compleet in oranjesferen haha. Onbewust trouwens.

IMG 2022

Woensdag

Ik dropte Vic op school en ging toen met Cody boodschappen doen. Bij Action scoorde ik deze super leuke watertafel die echt heel erg in de smaak viel. Normaal zijn die dingen hartstikke duur, dus ik vond het een goede vondst.

IMG 2023

Nog zo’n goede vondst: deze broek! Dun en super soepel stofje. Ook van Action.

IMG 2029

Vic kwam ’s middags uit school en vermaakte zich de hele middag in de tuin. Hij wilde kleuren, stickers plakken, met de watertafel spelen… Terwijl Cody op bed lag kon ik zowaar in mijn boek lezen, in de zon. En dat op de woensdagmiddag! Wat een luxe.

IMG 2037

’s Avonds had ik een watergevecht met mijn oudste. Die hij glansrijk won haha!

IMG 2038

Ik besloot op de bank te studeren, lekker in de tocht van de achterdeur.

IMG 2043

Donderdag

Een lange maar zeer productieve dag donderdag! Wies, mijn partner in (sales) crime achter de schermen kwam langs voor een strategiesessie en ze nam Oranjekoek mee uit Friesland. Zoooo lekker.

IMG 2044

Voor de lunch bestelde ik broodjes zodat we aan een stuk door konden. Ook heel fijn.

IMG 2045

Thuis lag er een pakketje van Rude Health op me te wachten met o.a. Tapioca Pearls waarmee je Bubble Tea kunt drinken. Heb ik ooit een keer in Japan gedronken en ik vond het eeeecht niet lekker. Misschien zelf maar eens proberen te maken.

IMG 2047

Als een echt kind van mijn vader (die kijkt vrijwel alle voetbalcompetities), zat ik ’s avonds op de bank naar Oranje te kijken. Uiteraard.

IMG 2084 2

Vrijdag

Vrijdag was ik de hele dag op kantoor. Ik had een praktijkdag voor school! Lekker in de airco de hele dag, ook wel fijn.

IMG 2085

En blij met mijn nieuwe blouse/jurk van Zara. Ik woon echt in dit soort oversized overhemden momenteel. Zo fijn dat ze nu overal te krijgen zijn, haha.

IMG 2087

De aanbieding van de uitgeverij kwam binnen met daarin een preview van mijn vierde boek! ZO TROTS OP. Wist je dat je hem al kunt reserveren via onze shop?

IMG 2089

’s Avonds thuis lag er foodpost van Gulpener op de mat! Zij hebben nu biologisch bier.

vrijdag 2

Vrijdagavond kwamen vrienden van ons eten, was erg gezellig en heb alleen de foto gemaakt die je gisteren in het eetoverzicht kon zien.

IMG 2091

Weekend

Foodpost van Humble & Crumble Cookies: een hele DOOS vol met gi-gan-ti-sche koeken en een chocoladereep. Niet normaal hoe lekker. Mocht je het willen proberen: met de code SABINE10 krijg je 10% korting op je bestelling.

IMG 2092

Zaterdagavond hadden we weer eters dus daarvoor schoof ik vast de schuimplaten de oven in voor de Hemelse slagroomtaart.

IMG 2101

Gisteren was het natuurlijk vaderdag! We vieren het nooit echt, ook omdat Tim vlak voor vaderdag jarig is (en ik voor moederdag), dus de cadeautjes zijn dan altijd wel vergeven. De kindjes hadden natuurlijk wel geknutseld op de opvang, school en BSO!

IMG 2103

De rest van de dag waren we lekker aan het keuvelen. Veel met de kindjes aan het spelen.

IMG 2105

En deze EPISCHE chocoladereep van Humble & Crumble Cookies moest even geproefd worden. Met Kinder Bueno en dezelfde vulling die ook in de bueno’s zit. Niet te doen, zo lekker.

Aankomende week is een iets rustigere week. Ik ben vandaag aan de andere kant van het land voor een afspraak maar de rest van de week ben ik veel op kantoor en heb ik de nodige deadlines te halen. Donderdag heb ik een lunchdate staan met een oud klasgenootje, ook super veel zin in om even bij te kletsen! De week sluiten we af met een uitgebreide datenight, Tim en ik vieren ons 15-jarige samen-zijn jubileum aankomend weekend!

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Salima says:

    Oh wat leuk voor Vivian. Ik miste haar eetoverzicht idd. Van harte gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close