Week van OMF #15

Oooh, wat begon afgelopen week met een fantastisch mooie dag vonden jullie niet? Met temperaturen rond de 19/20 graden gaf ik mezelf toestemming om lekker in de zon in de tuin te werken. Heerlijk was het! Deze week was sowieso heel erg fijn. Best actief met een aantal afspraken, veel workouts en voorbereidingen voor leuke dingen waar ik jullie heel snel meer over vertel. Er kwam leuke foodpost binnen, ik voelde me op en top huisvrouw en heb heel veel zin in de dingen die komen gaan. Het is een lekker gevarieerde Week van OMF deze keer.

foto1

Vorige week hebben jullie al kunnen zien dat ik mijn keukeneiland van een laklaag aan het voorzien was. Maandagochtend kreeg hij de laatste laag. Klusje toch maar weer geklaard.

foto2

Verder deed ik maandag de boodschappen maar ’s middags werkte ik in de zon in de tuin. Lang leven de persoon die laptops heeft uitgevonden!

foto3

foto4

Dino en Senna vonden het maar wat prima om ook buiten te liggen.

foto5

Jummm, aardbeitjes! Ik kan niet wachten tot de Hollandse aardbeien weer écht zoet zijn. Hoe verder in het seizoen hoe beter.

foto6

Tijd om te CrossFitten. Het whiteboard is altijd een georganiseerde chaos na afloop van de laatste les.

foto7

Dinsdag reed ik naar Rotterdam. En dat is vanaf Apeldoorn best een stukje.

foto8

Maar voor een goed doel, ik ging op bezoek bij Johnny Doodle waarmee ik iets heeeeel leuks ga doen. Binnenkort meer hierover. Ik kreeg alvast een voorproefje en werd omringd door bakken fudge. Oef.

foto9

Ingrediënten voor het avondeten, nom nom.

foto10

Ineens stonden de bloesemboompjes achter ons huis in bloei. Zo mooi <3

foto11

De kickbokstraining met Tobias was weer lekker. Het sporten (ondanks de knieblessure) gaat met sprongen vooruit de laatste weken. Ik kan veel dingen weer en mijn conditie verbeterd met de dag. Heerlijk vind ik het. Deze legging komt overigens van Victoria’s Secret.

foto12

Woensdagochtend: quality time met mamma. We gingen winkelen in Enschede. Ik kwam thuis met een wel heel bescheiden buit: een nieuw douchegordijn, geurstokjes en lampjes van Primark.

foto13

Foodpost! Een enórme doos van HAK waar ik campagne mee ga doen dit jaar.

foto14

En nieuw 0,0% bier van Bavaria met Tequila smaak. Wat ik toch best bijzonder vind, bier + tequila maar tóch alcoholvrij. Ze waren wel lekker trouwens.

foto15

#huisvrouwentweet ik bestelde naar aanleiding van een video van Kelly een Shark stoommop (ik zag haar zo’n briljant apparaat gebruiken). Ik krijg de vloer hier in huis met twee katten en een (grote) hond gewoon niet goed schoon en na honderdduizend verschillende dweilen te hebben geprobeerd, heb ik er nog altijd geen gevonden die écht fijn is.

foto16

Maar WOW dit ding werkt als een trein! Zo fijn, zo snel en de vloer wordt zó schoon. YES, ik ben een blije huisvrouw.

foto17

Ook was het tijd om mijn administratie van het eerste kwartaal te doen. Kost altijd wat tijd (en vooral wat printwerk) maar altijd blij als het weer is gebeurd.

foto18

Tijd om te koken voor een campagne, dit héérlijke recept at ik als lunch en komt binnenkort op OMF. Zo goed gelukt, YAAY!

foto19

Ik had nogal haast donderdag en dat is nooit goed. Shitterdeshitshit. Gedroogde peulvruchten springen natuurlijk alle kanten op als ze van 1,5 meter hoogte vallen dus hoogstwaarschijnlijk vinden we ze over een paar jaar nog. Kak.

foto20

Daarna op met Tim naar het ziekenhuis. Hij moest voor oogcontrole en vaak verdoven ze daarvoor zijn oog zodat ‘ie niets ziet. Was dit keer niet het geval dus ik zat 2 uur voor niets in het ziekenhuis. Meh.

foto21

foto22

Foodpost van Fab. Zij hebben sinds kort een servieslijn gelanceerd en het is zó geweldig. Borden, kommetjes, kopjes, schalen… allemaal met sterren en voorzien van toffe quotes. Het gaat zeker voorbij komen op foodfoto’s de komende tijd. I love it!

foto23

Quality time met mezelf: een avondje de nieuwe LINDA. lezen. Mijn favoriete magazine en tevens de enige die het geld waard is.

foto24

De online slagerijen schieten als paddestoelen uit de grond de laatste tijd. Ik ontving van Weilands.nl een heerlijk pakket met Iberico spareribs en ribeye. Bij Weilands kun je terecht voor buitenlands en binnenlands vlees. Denk bijvoorbeeld aan Australisch Black Angus maar ook aan Fries Waddenrundvlees en Nieuw Zeelands lamsvlees. Onze vleeslade in de vriezer ziet er nu uit als een van de slager. Zoveel lekkers! Tim wordt er vooral gelukkig van en ik denk ook niet dat het lang duurt voordat we wat gaan proeven.

foto25

Wow dát is lang geleden: broodje kroket als lunch. Nom nom!

foto26

Hi woopie.

foto27

Zaterdag was datenight! We waren uitgenodigd door het Panorama Rail Restaurant om te komen eten maar dat heb je gisteren al kunnen eten. We startten onze datenight in de IJ-passage op Amsterdam CS. Bij Le Clair dronken we wijn en nam ik een eclair. Ik hoorde dat ze niet zo lekker zouden zijn, maar ik vond deze met vanille, pecans en gezouten karamel écht goed te doen hoor. Ze zijn er ook allemaal uit als plaatjes.

Gisteren was niet een heel bijzondere dag, ik heb dan ook geen foto’s gemaakt. We sliepen uit (tot 08.30 uur, dat is echt wel onze max tegenwoordig), deden het huishouden en terwijl Tim ging trainen werkte ik een beetje. ’s Avonds gingen we uit eten met mijn ouders ter ere van hun 30-jarige huwelijk wat vandaag is. Maar daar lezen jullie in het volgende OMF’s Eetoverzicht meer over.

Aankomende week wordt het flink aanpoten! Vandaag is de jaarlijkse Culiperslunch met daarin een lancering van het kookboek van Smokey Goodness. Morgen heb ik een privé-afspraak en een training met Tobias en woensdag is de boeklancering van mijn lieve vriendinnetje Francesca. Donderdag ben ik in Amsterdam voor afspraken en vrijdag heb ik dan eindelijk tijd om video’s op te nemen en te werken aan de blog. Ik hoef me niet te vervelen deze week.

Fijne werkweek! x

Join the Conversation

  1. Jaimyskitchen says:

    Ohhhh, die Eclair ziet er onwijslss lekker uit!
    l’Eclair de Genie in Parijs is zó lekker!

  2. Roxanne says:

    Senna ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close