Week van OMF #5

Wat een fijne week was het afgelopen week. Eindelijk deed ik mijn double unders waar ik al een poos op aan het oefenen was, nam ik een dagje voor mezelf waarop ik heerlijk ging shoppen en maakte ik weer een hoop lekkers voor OMF. Een productieve week kan je dit zeker noemen en ik moet bekennen dat ik iedere zondagavond, wanneer ik dit artikel typ, weer zin heb in een nieuwe week. En dat is fijn! Kijk je mee naar een nieuwe Week van OMF?

Maandag

foto2

Goedemorgen! Ik heb goed geslapen. Sinds kort draag ik de Jawbone Up24, voornamelijk om de foodfunctie te testen maar ik moet bekennen dat ik de slaapfunctie veel interessanter vind. Zo ben ik erachter gekomen dat ik vrijwel nooit aan de acht uur slaap kom en dat ik altijd maar heel kort diep slaap. Mijn ‘score’ ligt altijd zo rond de 88% – 92% maar aangezien ik hier prima op functioneer vind ik dat hartstikke goed.

foto7

Omdat ik het hele weekend heb gewerkt gaf ik mezelf op maandag vrij. Ik reed naar Arnhem om daar eens even lekker te gaan shoppen bij de Primark. In mijn eentje, heerlijk!

foto4

De buit was ook heerlijk ;)

foto5

Omdat ik er zin in had (en niet omdat het moest) bakte ik ’s middags weer Paleo chocolademuffins. Deze keer voegde ik er wat gedroogde blauwe bessen aan toe. Lekker!

foto6

Tijd om mijn favoriete Paleo kookboeken door te spitten op zoek naar lekkere gerechten voor het avondeten. Ik zal jullie binnenkort in een artikel wat meer vertellen over deze twee kookboeken.

foto1

De rest van de dag deed ik lekker rustig aan. Ik ruimde een beetje op en las een boek. ’s Avonds was het weer tijd om te CrossFitten! Hoewel ik het anderhalf jaar geleden nooit had verwacht vind ik het zo onwijs verslavend en leuk om te doen. Per 1 februari is mijn abonnement aangepast naar een onbeperkt abonnement, dus vanaf deze week ga (wil ik) minimaal 4 keer per week. YES!

Dinsdag

foto8

Armcandy! Het horloge kreeg ik in december van Daniel Wellington en ik ben er dol op. Vind hem zo mooi! De armbandjes kocht ik bij Primark maandag. Staan er leuk bij toch?

foto9

Tijd om de wekelijkse boodschappen te doen. Aan wekelijkse boodschappen ben ik tegenwoordig veel minder tijd en geld kwijt. Dit omdat we zaterdags op de markt véél meer halen dan voorheen.

foto10

Daarna was het tijd om een video op te nemen. In verband met het grijze en grauwe weer heb ik daar de laatste tijd iedere keer mijn daglichtlamp voor nodig. Wat is dat ding toch heilig.

foto11

Ik maakte appelnacho’s, lekkeeeeer! De video hiervan kwam afgelopen donderdag online. Je kunt hem hier bekijken.

foto12

De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Ik droeg dinsdag sinds laaaange tijd weer eens een jurkje. Een aantal jaar geleden droeg ik niets anders en dus vond ik tijd voor weer wat leuke exemplaren. Deze komt van de Primark.

foto3

Ik lunchte met een salade gemaakt van leftovers. Geplozen gegrilde kip, ijsbergsla, schouderham en ananas. Lekker!

foto13

De rest van de dag werkte ik aan de site. Ik editte een video, schreef artikelen en trok mijn mailbox leeg.

Woensdag

foto14

Rise and shine! Tijd om te ontbijten met spiegel-ei en bacon en om aan het werk te gaan.

foto15

Ik word steeds blijer met mijn nieuwe KitchenAid Mixer! Van FonQ kreeg ik een supertoffe glazen mengkom en een klopper mét pannenlikker eraan toegestuurd. Thaaaanks! Binnenkort zal ik jullie meer vertellen over de mixer en de mogelijkheid om hem uit te breiden.

De rest van de dag was heel saai om te fotograferen want ik zat alleen maar achter de computer artikelen te typen. Ik maakte verder dan ook nog geen foto. ’s Avonds ging ik nog wel naar CrossFit.

Donderdag

foto16
Donderdag was ik al vroeg uit de veren, er stond namelijk een meeting in Den Haag op de planning ’s middags. Aangezien dit tot het einde van de middag zou duren, zette ik ’s ochtends de slowcooker al aan zodat ik daar niet meer naar om hoefde te kijken ’s avonds.

foto17

Vlak voordat ik wegging naar Den Haag werd ik ineens gebeld dat de meeting niet meer door ging. Change of plans, dan de keuken maar in om een video op te nemen. Per toeval stonden al mijn favoriete keukenapparaten naast elkaar (met uitzondering van de slowjuicer). Ik gebruik deze drie zeker wekelijks denk ik.

foto29

Oooh ziet dit er niet belachelijk lekker uit? De vulling voor mijn Peanut butter and Jelly Cheesecake. Recept komt vanmiddag online in een video.

De rest van de dag werkte ik en ’s avonds reden we naar de Mediamarkt om een nieuwe koelkast te kopen. Onze oude was inmiddels al stokoud en ging kapot, tijd voor een nieuwe (grotere!).

Vrijdag

foto18

Vrijdagochtend stond in het teken van afspraken. Ik begon in Amsterdam bij USP! Hun kantoor aan de Brouwersgracht is zo gezellig en lekker girly.

foto19

Tegeltjeswijsheid op de toilet bij Grayling.

foto20

Eenmaal thuis trof ik dit pakketje aan. Mona heeft deze week een goede doelen-actie lopen in samenwerking met het Nationale Ouderenfonds. 25 Oma’s zijn aan het breien geslagen om ugly sweaters te maken en deze worden as we speak geveild via Lindanieuws.nl/veiling. Ik kreeg zelf deze trui toegestuurd en wil jullie daarom nogmaals herinneren aan deze actie. De veiling loopt nog tot en met aankomende vrijdag 10.00 uur. De volledige opbrengst van de sweaters komt ten goede aan de LINDA.Stichting.

foto21

De rest van de middag werkte ik en ’s avonds was het wederom tijd om te gaan CrossFitten!

Zaterdag

Normaliter ga ik op zaterdagochtend CrossFitten maar afgelopen zaterdag werd de nieuwe koelkast bezorgd. Terwijl Tim ging sporten ruimde ik de keuken op en maakte ik het huis vast een beetje schoon.

foto22

Toen Tim weer thuis was ging ik naar de markt en ondertussen werd thuis de koelkast afgeleverd. Hoera voor (veel!) meer ruimte! Uiteindelijk hebben we de koelkast toch naar de berging verplaatst. We vonden hem te lomp om in de keuken te staan.

foto23

Na een maand ‘detoxen’ roepen we de zaterdag weer uit tot cheatdag. En daarom nam ik Subway mee toen ik naar de markt ging. ZO lang al niet meer gehad!

foto24
Tim ging ’s middags naar de kapper en ik bedacht dat het voor mij ook wel weer tijd was. Mijn kappersbezoekjes zijn nooit kort want ik ga nooit om alleen te knippen. Deze keer zat ik er drie uur (heerlijk, echt me-time) om te knippen en te kleuren.

foto25
Ik liet mijn haar namelijk bleken! Ik ben al tijden benieuwd hoe platinablond mij zou staan en dus liet ik dat zetten zaterdag. Met dit als resultaat. In het echt is het meer zilvergrijs. Even wennen maar zelf vind ik het best tof! Het is eens iets anders dan gewoon blond.

foto26

Toen ik weer thuis kwam kon ik direct de koelkast inruimen. Ik vind dat zo leuk om te doen! Heerlijk ook om zo’n schone, nieuwe koelkast te hebben. En we hebben zóveel ruimte over! En kijk die mega groentelade. Het is maar waar je blij van kunt worden ;)

’s Avonds hebben we lekker op de bank gehangen met een wijntje en uiteindelijk gingen we vroeg naar bed. Allebei moe na een drukke week. Saaaai!

Zondag

foto27

Ik werd gisteren wakker met fijne statistieken over januari. Meer dan 100.000 unieke bezoekers. Wauw ^^ Echt waanzinnig dat OMF na 3,5 jaar nog zo groeit.

foto28

En ik installeerde in een nieuwe app op mijn telefoon! Na de Detoxmaand was het tijd om een andere challenge uit te kiezen voor februari en uiteindelijk heb ik gekozen voor de plankchallenge. Aan het eind van deze maand moet ik een paar minuten kunnen planken. We gaan het zijn. Ik gebruik hier trouwens de 30 Days Fitness Challenges app voor. Hier staan heel veel challenges in die je aan kunt gaan en je kunt er tevens je voortgang mee bijhouden. Fijn!

foto30

Tijd om koekjes te bakken voor de rest van de week. Ideaal zo’n zondag waarop je gewoon snacks voor de rest van de week kunt maken. Ik maakte banaan-kokoskoekjes en havermoutkoekjes met zonnebloem- en pompoenpitten.

foto31

Toen Tim met Senna ging hardlopen was het voor mij tijd om mijn double unders weer eens te oefenen. DU’s horen bij CrossFit en het betekent niets meer dan het touw twee keer onder je door laten gaan bij één sprong. Klinkt makkelijker dan het is maar EINDELIJK is het me gisteren gelukt. Drie keer achter elkaar, hoera! Nu blijven oefenen.

foto32

De rest van de dag deed ik niets meer. Ik snackte een paar banaanchipjes maar verder las ik lekker een boekje, werkte ik de was weg en maakte ik dit artikel af.

Aankomende week ziet er vooralsnog vrij rustig uit. Ik moet veel schrijven en twee video’s opnemen en ik heb vanmiddag een afspraak bij mij thuis. Verder heb ik aankomende donderdag een wijnproeverij als aftrap van een campagne en gaan Tim en ik zaterdag naar hotel MooiRivier om te kijken hoe het daar is. Daar buiten vinden natuurlijk weer de gebruikelijke workouts plaats.

Fijne (werk)week!

Join the Conversation

 1. Anouk says:

  Al dat eten ziet er heerlijk uit!!

 2. Margot says:

  Alleen shoppen blijft fijn af en toe en die armbandjes staan inderdaad heel leuk!

 3. Nadia says:

  Leuke diary!

 4. nicole says:

  Wat een leuke week heb je gehad.

 5. Birgit says:

  Ik vroeg me al een tijdje af wat due double unders waren. Blijkt dat ik dat 20 jaar geleden op het schoolplein al deed met touwtjespringen haha.

  1. Sabine Author says:

   Hahahaha!

 6. Marjoleine says:

  Wat ziet jouw week er weer leuk uit! :)

 7. Annette says:

  Wat een leuk overzicht en wat een mooie koelkast. Waarom bewaar je de bananen in de koelkast? Dan smaken ze toch nergens meer naar? :) Ik ben gewoon nieuwsgierig hoor. Ik wist niet dat je ze namelijk ook in de koelkast kon bewaren hahaha

  1. Sabine Author says:

   Omdat ik bananen stiekem veel lekkerder vind als ze nog een beetje groenig zijn haha. Ik ben geen fan van rijpe bananen dus vandaar de koelkast ;) Klopt wel dat je ze normaliter beter buiten de koelkast kunt bewaren hoor!

 8. Leuke foto’s! Volgens mij heb je dezelfde koelkast als wij. Erg fijn is die.

 9. Joyce says:

  Wat is je haar leuk geworden! Gaaf hoor, wil dat stiekem ook maar vind het nog best heftig..

  1. Sabine Author says:

   Thanks! Het is inderdaad wel even wennen, maar aangezien ik voor mezelf werk is het een stuk makkelijker te doen dan wanneer je continu representatief moet zijn haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close