De week van OMF #46

De feestdagengekte is officieel begonnen afgelopen week. Mijn agenda voor de komende weken stroomt vol, aanvragen voor januari druppelen al een klein beetje binnen en ik ben hard aan het vooruitwerken om zo hopelijk met de Kerst een weekje vrij te kunnen zijn. Ik houd ervan hoor, die drukte. Het is gezellig, afspraken zijn vruchtbaar, ik ben lekker productief en uiteraard werk ik naar 1 december toe, de dag waarop ik fulltime bezig ga voor OMF! Benieuwd geworden naar mijn afgelopen week? Check dan deze nieuwe editie van De week van OMF!

Maandag

foto1

Rise and shine! Lekker aan het werk met de planning voor OMF onder het genot van een Latte met speculaaskruiden.

foto2

Plannen, plannen, plannen en schrijven.

foto3

’s Middags kreeg ik een grote tas vol met biologische boodschappen, dat is fijne foodpost!

foto4

’s Avonds lekker naar CrossFit. Eindelijk sinds tijden weer eens de drie keer in de week gehaald deze week. Zo fijn. Alhoewel het maandag totaal niet lekker ging, mijn knie werkte niet mee. Grr. Op zulke momenten baal ik als een stekker.

Dinsdag

foto5

Ik wilde dinsdag het een en ander voor OMF maken en dus begon ik de dag met het maken van een boodschappenlijstje.

foto6

Eenmaal thuis aan de slag en de keuken in!

foto7

Ik roosterde pompoen in de oven voor geroosterde pompoensoep, zo lekker!

foto8

En ondertussen was het chaos op de eettafel met alle dingen die ik nog moest doen.

foto9

Ik was een goede buurvrouw dinsdag want ik zette de bak met snoep voor Sint Maarten alvast klaar. Uiteindelijk maar 20 kindjes aan de deur gehad. Viel reuze mee, had namelijk veel meer verwacht.

foto10

Om 16.00 uur al moeten fotograferen met de daglichtlamp, bah. Die lamp is echt heilig in deze tijd van het jaar.

Woensdag

foto11

Ontbijten met een eiwitshake van Fitnessguru op woensdag, ik ging namelijk weer Crossfitten! Goedmakertje van maandag, de WOD ging woensdag namelijk super goed. De shake was geen succes trouwens, blegh.

foto12

Eenmaal gedoucht en wel deed ik de boodschappen voor de rest van de week. Altijd een gesjouw in je eentje.

Om 14.00 uur reed ik naar Deventer voor een avonddienst in het hotel.

Donderdag

foto13

Donderdag was een dag met afspraken in Amsterdam! Ik begon op het hoofdkantoor van Google voor een workshop bij YouTube. Toch bijzonder dat mensen altijd ‘De Koning’ van mijn achternaam weten te maken.

foto14

Wat een uitzicht vanuit de kantine bij Google!

Processed with Moldiv

En de lunch was ook niet onaardig, wauw. Het was een beetje La Place achtig, zo lekker!

foto17

Na Google reed ik samen met Brenda door naar een volgende afspraak bij een PR-bureau. Brenda nam eindelijk mijn foto ondergrondjes mee die ik samen met een aantal andere bloggers een paar maanden geleden bestelde via Etsy. Zijn ze niet tof?

foto16

Thuis stond er een Surinaams worstenpakket op mij te wachten. Die gaan we eens proberen de komende tijd.

foto18

Ondergrondjes direct maar gebruiken bij het fotograferen van het avondeten!

foto19

’s Avonds ging ik nog heel even aan het werk op de bank, er moest het een en ander worden ingeleverd.

Vrijdag

foto20

Wauw wat begon de dag al vroeg vrijdag! Om 07.15 uur stonden we te koukleumen op de kazerne in Schaarsbergen, maatje Ken rondde namelijk na weken buffelen de opleiding voor Luchtmobiel af en mocht zijn rode baret in ontvangst nemen. Wat een bikkel en wat zijn we trots op ‘em! Dat vroege opstaan was het waard hoor, heel bijzonder om bij aanwezig te zijn. Uiteindelijk gingen we tegen 11.00 uur weer weg.

foto21

Even gauw langs de Lidl voor wat boodschapjes en ineens spotte ik daar deze mega foute maar zo toffe kersttrui! Die ging natuurlijk mee naar huis.

foto22

Ik vulde wat papieren in voor mijn ontslag bij het hotel en beantwoordde de vragenlijst voor de MRI die ik zaterdag had. Daarna ging ik naar het hotel om te werken!

Zaterdag

foto25

Tijd voor een vroege WOD zaterdag. Het was lastig opstaan gezien de lange dag vrijdag, maar we begonnen het weekend wel direct goed.

foto23

Uiteraard zoals altijd daarna naar de markt.

foto24

Lunch met een broodje rookworst, juummm!

foto26

Om 13.00 uur reden we richting het ziekenhuis. Best ideaal dat ze tegenwoordig op zaterdag ook MRI’s kunnen maken! Aankomende vrijdag krijg ik de uitslag. Spannend weer.

foto27

De rest van de dag hingen we op de bank, keken we televisie en genoten we ’s avonds van een kaas-/worstplankje en een glaasje wijn.

Zondag

foto28

Gisteren sliepen we uit en tegen 11.00 uur stapte ik in de auto naar de Jaarbeurs in Utrecht. Ik was daar aanwezig op de Margriet Winterfair bij de stand van Tefal waar de nieuwe Tefal OptiGrill gepresenteerd werd. De burger van de dag was de Caribbean burger door OhMyFoodness.nl. Zo tof! De winterfair is er nog tot en met aankomende donderdag. Leuk als je er even tussenuit wil.

foto29

De burger was lekkeeeeeer, nomnomnom.

De rest van de dag deed ik niets meer. Alhoewel, ik zette deze diary in elkaar, kookte het avondeten en keek naar de planning voor aankomende week. Maar wel lekker vanaf de bank!

Deze week wordt weer een leuke:

Vandaag: Werken aan OMF + werken in het hotel vanaf 17.00 uur
Morgen: Werken aan OMF + Hunger games marathon vanaf 18.45 uur
Woensdag: Thuiswerkdag voor OMF
Donderdag: In de ochtend werken voor OMF, lunch met Kevser, werken in het hotel vanaf 17.00 uur
Vrijdag: Afspraak in het ziekenhuis, afspraak in de Jaarbeurs Utrecht en ’s avonds eten met mijn receptiecollega’s van het hotel.

Het weekend is vooralsnog vrij, maar ik gok dat ik dan ook wel een beetje aan het werk ga zijn.

Fijne (werk)week!

Join the Conversation

 1. Sandra says:

  Haha wat slim om je broodje rookworst zo te eten zeg, ik ben altijd zo aan het hannesen… Ik krijg altijd zo’n trek van jouw foto’s ;-)! Fijne nieuwe week gewenst!

 2. Nadia says:

  Wat leuk dat je op de Margriet Winterfair stond! En wat leuk, die ondergrondjes voor foto’s/video’s, nooit aan gedacht dat zoiets bestond. Haha, en ‘maar’ 20 kindjes aan de deur bij Sint Maarten? Ik vind dat echt enorm veel, bij mij komt nooit iemand! :p

  1. Sabine Author says:

   Onze buurman vertelde dat er vorig jaar wel 90 kinderen aan zijn deur stonden, dus ik verwachtte er veel meer dan 20. Haha!

 3. Malou says:

  Erg leuke foto’s!

 4. Eline says:

  Dieondergrondjes! Ideaal!

 5. Margot says:

  Wat een goed idee zo’n broodje rookworst!

 6. Roxanne says:

  Tof, die ondergrondjes! En ik duim voor een goede uitslag vrijdag

  1. Sabine Author says:

   Thnx :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close