De week van OMF #31

De afgelopen week vormde een perfecte mix van hard werken en tijd voor mezelf nemen. Het was de laatste week waarin ik nog rustiger aan kon doen en waarin ik niet per se iets moest. Ik werkte veel aan OMF maar besteedde daarnaast ook een volle middag gezellig met mijn moeder, bracht weer een bezoekje aan de fysio en sloot de week af met een relaxt weekend. Wat ik allemaal heb gedaan zie je vandaag weer in De week van OMF!

Maandag

foto 1Rise and shine! Ik begin de nieuwe week met een paar boodschappen en breng daarbij gelijk de lege flessen weg. Een paar dagen op perstrip zorgt altijd voor een lege voorraadkast en het missen van een eetplanning.

foto 2Bij de Albert Heijn spot ik ineens mega flessen van Arizona Iced Tea, wow!

foto 3Eenmaal thuis hard aan het werk met het schrijven van artikelen.

foto 4Ik bewerkte de foodfoto’s van Noorwegen, geen straf kan ik je vertellen.

foto 5Oeh ja, daar komt regen aan…

foto 6’s Avonds onder het genot van een paar afleveringen Grey’s snoepte ik watermeloen. Mijn favoriete fruitsnack deze zomer, zo lekker.

Dinsdag

foto 7Dinsdag begin ik de dag bij de fysio en zij brengt me goed nieuws, ik mag eindelijk weer beginnen met sporten! Voorzichtig weliswaar, zo moet ik mijn WOD’s bij CrossFit aangepast doen en mag ik enkel hardlopen onder begeleiding van een hardloopschema. Ik begin dus weer met Run a 5k! en begin bij les 1 van week 1. Ah well, beter dan niets!

foto 8Lunchtime met spinazie-omelet met iets teveel bosuitjes. Oops.

Van de rest van de dag maakte ik geen foto’s, sorry! Ik werkte gewoon de hele dag. Schreef artikelen en werkte mijn mail af. Niet zo spannend dus.

Woensdag

foto 10Woensdag had ik ingepland als video-opneemdag maar dat liep even anders dan gehoopt. Mijn eerste recept mislukte compleet nadat ik er al anderhalfuur filmen op had zitten en daar was ik goed ziek van. Geen video’s meer dus woensdag.

foto 9Wel zonde van al deze Werther’s die ik wilde gebruiken voor het recept…

foto 11’s Middags besteedde ik het gros aantal uren aan coderen. Het duurt nog even voordat jullie kunnen zien waarvoor ;)

foto 12Lopen met de hond in de buurt van ons huis voelt altijd een beetje als vakantie, kijk nou hoe rustgevend! En dat is achter ons huis he. Mazzel.

foto 13En die plomp.. Tja Senna, dan moet je de kat maar niet opjagen.

foto 14’s Avonds zette ik mijn KitchenAid Foodprocessor weer eens in werking, wat een geniaal apparaat is dat toch. Zo blij mee!

foto 15En toen was het tijd voor mijn allereerste workout sinds de operatie (ik had 10 weken niet meer gesport!). Waaah nerveus! Gelukkig ging het heel goed en heb ik de workout, weliswaar iets aangepast, helemaal kunnen voltooien.

Donderdag

foto 16Mamma was jarig afgelopen donderdag, hurraaaay! En daar hoort natuurlijk een stukje taart bij.

foto 17KitKat verwende me met een paar repen ter ere van de nieuwe KitKat Chuncky Double Caramal. Oef.

foto 18En ’s middags werkte ik weer aan een aantal artikelen. Ook kroop ik boven weer achter de computer voor het secretproject. Sorry, heel flauw.

foto 19En de foodprocessor mocht weeeer aan het werk, yaay. Deze keer voor een epische pastasaus met hele fijne ingrediënten.

foto 20Na het eten gingen we met Senna naar het bos. Even lekker een uurtje lopen. Apeldoorn is best wel mooi eigenlijk.

De rest van de avond werkte ik op kantoor boven.

Vrijdag

foto 21Goedemorgen! Vrijdag had ik een beetje haast. Om 11.00 uur moest ik van huis vertrekken voor mijn moeder-dochterdag (cadeautje voor mam haar verjaardag) maar ik moest nog genoeg doen. Ik nam een video op, editte die en plande hem in.

foto 22Daarna Senna in auto en hup gaan! Senna verbleef ’s middags bij mijn schoonmoeder zodat ze lekker met Coco kon spelen. Vind ze nooit erg. Zowel mijn schoonmoeder als Senna niet overigens.

foto 23Na het droppen van Senna reed ik naar Tim zijn werk waar ik de auto omruilde voor mijn fiets zodat ik naar mijn ouders kon fietsen. Altijd handig met een maxi-jurk.

foto 24Met mamma ging ik allereerst naar Paleis Het Loo voor de tentoonstelling van Grace Kelly. Talloze sieraden, jurken en accessoires waren er uitgestald, mooi hoor.

foto 25Kopje thee met carrotcake in de zon!

foto 26En daarna nog even door de prachtige tuinen van het paleis lopen. Het leek een beetje op vakantie in eigen stad, haha.

foto 27Om half drie streken we neer bij Brasserie Martins voor een Afternoon Tea. Zoete en hartige lekkernijen, een glas rosé, een glas verse jus en onbeperkt thee. We hebben lekker een poosje in de binnentuin kunnen zitten. Fijn, zulke dagen!

foto 28Eenmaal thuis bladerde ik de H&M catalogus nog even door. <3 deze sportoutfit!

foto 29’s Avonds fietsten Tim en ik nog even naar het Edison Roadhouse voor een Radler op het terras.

foto 30En ze serveerder er nacho’s met jonge kaas, prefab guacamole en salsa in ijscupjes. WTF. Enorme misser, helaas.

foto 31Tot ’s avonds laat keken we nog Grey’s.

Zaterdag

foto 32We begonnen het weekend zeer sportief met een Strongman workout CrossFit. Oef, lekker hoor.

foto 33Daarna naar de markt en even langs de Appie voor boodschapjes voor het avondeten. De Stadsakker bracht vrijdag een mandje met rode bietjes, boontjes en een MEGA courgette. Goed initiatief trouwens, De Stadsakker. Met vrijwilligers, uitkeringsgerechtigden en mensen uit zorginstellingen worden uitsluitend biologische groenten verbouwd. Met de courgette ga ik een lekker soepje maken denk ik.

De rest van de dag deden we lekker rustig aan. Echt weekend houden!

Zondag

foto 34Ook gisteren deden we extreem rustig aan, gewoon lekker de zondag vieren. We begonnen zoals altijd op zondag met het huishouden. Daarna stapten we op de motor om een eindje te touren.

foto 35’s Avonds kookte ik voor Koken met Aanbiedingen, ik maakte broodjes varkenshaassaté.

Vandaag begint het echte werkende leven weer. Hoewel ik de afgelopen weken voor OMF natuurlijk niet stil heb gezeten, liep ik geen afspraken af en werkte ik natuurlijk niet in het hotel. Vanaf vandaag begin ik weer in het hotel, de hele maand augustus nog halve diensten om het (voor m’n knie) rustig op te bouwen. Aankomende vrijdag ben ik voor het eerst sinds lange tijd weer in Amsterdam voor een event voor OMF. Verder staan er veel dingen voor OMF op de planning. Telefonische afspraken, artikelen schrijven, video’s opnemen en achter de schermen ook nog een hoop. Lekker, ik heb er wel weer zin in om lekker aan de slag te gaan!

Fijne week iedereen!

Join the Conversation

 1. MySimplySpecial says:

  Ik ben benieuwd naar het recept met die Werther’s!

 2. Nadia says:

  Wat jammer dat het recept woensdag mislukte… het ziet er wel ontzettend lekker uit, ik zie Werther’s, fluff en gecondenseerde melk! Leuk, die moeder-dochterdag.

 3. Julie Hapjesprincess says:

  Net terug uit vakantie. Heerlijk om dit terug te kunnen volgen :)

  1. Sabine Author says:

   Heb je een fijne vakantie gehad?

 4. Susanne says:

  Jammer van het mislukte recept, als je zo lang in de keuken daarvoor hebt gestaan kan ik me voorstellen dat je daar éven genoeg van had. En het secret project, ik gok op een nieuwe lay out?! Haha.

 5. Hester says:

  Heel leuk weekoverzichtje weer! Altijd handig als je kan coderen, voor wat dan ook ;) Apeldoorn ziet er inderdaad mooi uit en wat balen van het mislukte recept! Succes komende week met alles wat je weer (meer) gaat doen.

 6. nicole says:

  En weer een heel leuk weekoverzicht!

 7. Bite food blog says:

  Die ijscupjes kunnen echt niet! Het ziet er meteen zo onsmakelijk uit.

  1. Sabine Author says:

   Echt he! Ik zag dat ze zelfs mayonaise serveerden in ijscupjes… iel.

 8. Sabrina says:

  Leuke foto’s, ik vind je hond zo schattig! Jammer dat het recept dat je wilde opnemen mislukte trouwens :(

 9. Nathalie says:

  Wat fijn dat je weer mag gaan sporten! En balen van je mislukte video zeg!!

 10. Elsbet | La Vie Pure says:

  Arizona <3

 11. Simone stakenburg says:

  Ik zag het Edison roadhouse laatst en is deze nieuw in Apeldoorn? Ik kwam er langs op weg naar mijn moeder. Had het er met mijn man over dat we die binnenkort maar eens uit moesten proberen. Maar als ik zie hoe ze alles serveren, denk laat maar….

  1. Sabine Author says:

   Klopt, het restaurant is net een paar weekjes open. Ik denk een beetje hetzelfde als jij hoor. Ben ergens wel heel nieuwsgierig maar aan de andere kant.. meh.

 12. Donald says:

  Geweldig wat een gezellige site, met al die lekkere recepten!!!
  En leuke ideeën en vaak heel apart.
  Alleen ben ik niet zo’n schrijver, doe dit zelden.
  Maar ik moest dit toch even kwijt!

  1. Sabine Author says:

   Wat leuk om te horen, dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close