Video: Kruidenkastje opruimen

Eén van de grootste voordelen van onze keuken is dat hij lekker veel opbergruimte heeft. Ik heb dan ook een hele kruidenkast tot mijn beschikking waar van alles in staat. Dankzij OMF krijg ik regelmatig nieuwe dingen opgestuurd met als resultaat dat in no-time de kastjes weer uitpuilen van de producten. Ondertussen kon ik niet meer iets normaal uit mijn kruidenkastje pakken zonder dat ik daar eerst iets anders voor uit het kastje moest halen. De hoogste tijd om mijn kruidenkasje op te ruimen dus! En daar zette ik op jullie verzoek de camera bij aan.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Vergeet je niet te abonneren op het OhMyFoodness YouTube-kanaal, dan blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste uploads!

Join the Conversation

 1. Leuk om te zien maar is een ‘beneden’ kastje of op ooghoogte niet handiger? Of iets met draaiplateautjes (schrijf je dat zo?) Ik had geen geluid bij de video dus ik kon hem helaas niet horen (ligt aan mijn pc niet aan het filmpje) dus wellicht zeg je daar wel iets over :)

  1. De onderste twee planken zijn voor mij op ooghoogte, dus perfect! Ik stond alleen op de kruk zodat ik alles van bovenaf goed kon zien ;)

 2. Wat een voorraad! Maar fijn als het allemaal weer netjes is. Ik heb zelf mijn kruiden in een la, dat vind ik makkelijker werken.

  1. Dat is ook heel handig! Ik heb daar alleen teveel dingen voor ben ik bang. En te hoge potjes ook.

 3. Leuk om te zien! Het is lekker overzichtelijk geworden (:

 4. Michelle says:

  https://m.youtube.com/watch?v=Mcnccu8t_Z0

  Begint iig met woester (wuster)
  Lastig woord.
  en altijd fijn als alles weer netjes op z’n plek staat, of voor hoe lang het duurt dan ;)

  1. Haha! Okee, zolang ik het woord dus begin met ‘woe’ moet het goed zijn. Nice ;)

 5. Wat een mooi opgeruimde kast en wat groeit Senna hard!

  1. Groot wordt ze al he!

 6. Thuis hebben we echt enorm veel kruiden, en alles staat zo rommelig, dus dit is handig!

 7. Leuk om te zien :-), wij zijn bezig met te verhuizen en ik ben verschrokken hoeveel kruiden ik op 2 jaar tijd verzameld heb :O! Maar jij hebt ook een massa :D!

  1. Haha, dat besef je niet als het in de kastjes staat he! Tot je alles eruit haalt..

   Succes met de verhuizing!

 8. Silvia says:

  Een hele goede tip; van die kleine mandjes bij xenos. Deze kan je er dan per mandje makkelijk uit pakken voor gebruik en weer terug zetten, dan krijg je geen chaos. Je kan hierin ook sorteren, zodat je je geen ongeluk zoekt.. Hier is het echt ideaal!

 9. Zo, jij hebt veel kruiden! Ik probeer de inhoud van mijn kruiden kastje te beperken tot dingen die ik gebruik en niet maar 1x nodig heb. En dan ook nog proberen om ze op een logische manier in de kast te zetten. Onbegonnen werk, dus ook ik moet eens in de zoveel tijd grote opruiming houden

 10. hahaha, doet me denken aan mijn oude studentenhuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close