Week van OMF #36-2021

Ik ben in mijn hoofd al helemaal bij deze week vanwege een drukke planning, dus ik moest even kijken in mijn fotorol en planning om te kijken wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan. Slecht eigenlijk, zo vooruit razen (dit is een note to self). Maar eigenlijk was de week weinig spannend. Er kwam veel foodpost binnen die ik jullie ga laten zien, ik stond in de keuken, had een deadline en werkte vooral véél recepten uit voor september en oktober.

IMG 3609

Maandag

De maandag begon al direct met foodpost! Van HomeMade kreeg ik deze galaxy cupcake-mixen opgestuurd. Leuuuuk, dit vind Vic ook leuk om te maken denk ik.

IMG 3610

Tijdens het boodschappen doen kwam ik deze nieuwe kruidnoten van LU en Milka tegen. Binnenkort maar eens meenemen om te proberen, jullie meningen waren namelijk sterk verdeeld bleek uit een poll op Instagram.

IMG 3614

Ik had nog steeds een offday, inmiddels weer over gelukkig!, maar ik was wél blij dat ik lekker in zomerjurkjes kon lopen deze week. Wat een heerlijkheid he, die paar dagen nazomer.

IMG 3618

Maandagavond begon ik met een nieuw vak voor mijn studie: Organisatiepyschologie. Niet mijn favoriet, maar het moet nou eenmaal gebeuren.

IMG 3619

Dinsdag

Ik had de boodschappen maandag al gedaan en kon dinsdag dus direct aan de slag met mijn kookdag.

IMG 3621

Jénken na het snijden van zes uien. Mijn ogen zijn daar niet voor gemaakt en geen enkele tip helpt.

IMG 3635

Ondertussen was ik druk bezig met koken en fotograferen. ’s Middags had ik een digitale meeting, filmde ik een Reel en deze editte ik ook direct voor de campagne.

IMG 3652

Woensdag

Het was zúlk mooi weer woensdag dat ik vrij spontaan besloot om na schooltijd met de jongens naar de camping te rijden. Ik had niet verwacht de strandtas nog van zolder te moeten halen.

IMG 3656

Na het inpakken van de spullen en een beetje huishouden doen, hing ik nog even lekker met Cody op de bank. Vic moest ’s ochtends gewoon naar school, dus we konden ’s middags pas gaan.

IMG 3672

Wat was het héérlijk op de camping. De jongens hebben nog lekker kunnen zwemmen, wat een geluk.

IMG 3684

Woensdagavond is eigenlijk studieavond maar na een hele middag op de camping en drie uur rijden in totaal vond ik het wel even genoeg. Lekker op tijd in bed met een boek dus!

IMG 3685

Deze ben ik momenteel aan het lezen.

IMG 3686

Donderdag

Er werd woensdag toen ik weg was mooie foodpost bezorgd van BK. Een super de luxe grillpan die geschikt is voor alle kookplaten. Die gaan we snel proberen!

IMG 3687

Voordat ik Vic naar school bracht ging ik nog even aan de knutsel. Voor OMF maakte ik donderdag 5 kindertraktaties en daar kwam ook wat geknutsel bij kijken, haha. Ik maakte het af op kantoor.

IMG 3689

Ook bezorgd: nieuwe groentepizza’s van Dr. Oetker! We hebben ze afgelopen zaterdag getest en wat we ervan vonden kun je lezen in mijn eetoverzicht van gisteren.

IMG 3698

Ik zei toch dat er veel foodpost binnenkwam deze week, haha. Tony’s Chocolonely heeft een chocoladeabonnement gelanceerd; de Tony’s Chocolonely Chocolate Club. Elke maand een doos met twee nieuwe repen chocolade. Meer info in deze video!

IMG 3704

Omdat ik woensdagmiddag mijn studieavond oversloeg, moest ik er donderdagavond wel aan geloven. Lekker met een geurkaars aan en aan een opgeruimde, zo leeg mogelijke, tafel.

IMG 3706

Vrijdag

Vrijdag was voor mij een werk- en studiedag. Tussendoor testte ik deze pasteis de nata die je bij Lidl kunt kopen.

IMG 3708

Maar ik was niet heel erg onder de indruk, helaas. Weinig smaak!

IMG 3710

’s Avonds dook ik lekker op de bank, ik had geen zin om iets anders te doen.

IMG 3715

Weekend

Deze tip wil ik even met je delen. Dit is officieel een washand waar zeepjes inzitten, maar het dient als een perfect geurzakje. Er hangt er bij ons nu een in de badkamer, zo lekker.

IMG 3720

Over lekker gesproken: ik kreeg waanzinnig lekkere koek/cake/bonbons thuisgestuurd van Chef Cookie. Echt ongelofelijk lekker! Ik proefde de vegan appel-rozijn-karamel, aanrader hoor.

IMG 3721

Het nieuwe art-glass van Duvel kwam helaas zo aan. Zó zonde. Er zat echt wel veel beschermingsmateriaal in de doos :(

IMG 3727

Deze terror heeft het weekend weer lekker op z’n kop gezet, pff. Ik weet nog wel hoe niet leuk ik de fase tussen 2 en 3 jaar vond bij Vic, dus ik hou mijn hart vast voor deze.

IMG 3738

Gisteren waren we vooral heel lang bezig met het ophangen van een televisie in de slaapkamer. Op de een of andere manier zijn onze buitenmuren van zulk naar materiaal gemaakt, dat we er zelfs met een klopboor niet door konden. We hebben er uiteindelijk een boormachine voor gehuurd bij GAMMA en ook daarmee was het erg lastig. Maar uiteindelijk lukte het.

IMG 3733

Het hert dat op de plek van de televisie hing, heb ik nu beneden opgehangen.

Aankomende week is even he-le-maal anders. Ik ben drie dagen in de buurt van Amsterdam te vinden. Vandaag heb ik een dagje vrij en neem ik mijn moeder voor haar verjaardag mee naar Amsterdam. We gaan naar het Anne Frank Huis, daar ben ik nog nooit geweest!, en ergens lekker lunchen of een taartje eten. Morgen moet ik richting Zaandam! Als het had gekund had ik een hotelletje in de buurt geboekt maar Vic gaat morgen voor het eerst (OMG!) op schoolreisje en die moet ik wel uitzwaaien en weer ophalen. Even heen en weer dus. En donderdag ben ik er wéér, maar dan voor de Selfmade Summit – mega veel zin in. Tussen alle bedrijven door ga ik nog een keer uit eten, moet ik gewoon studeren en nog wat werk verrichten dus ja, volle week!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close