Week van OMF #33-2017

Het leek even alsof ik weer zwanger was afgelopen week want man, wat had ik last van nesteldrang! Omdat het niet verstandig is om rigoureuze veranderingen door te voeren in ons huis, gezien we op zoek zijn naar een koophuis, besloot ik hier en daar wat items in huis te verplaatsen en een plant te kopen voor in onze slaapkamer. Kleine dingen zorgen vaak ook voor groots resultaat en ook grappig: jullie gingen op Instagram lós op onze nieuwe plant. Ik heb zelden zoveel messages gehad op een Instagramstory als afgelopen week, hilarisch. Verder was het een fijne week! Ik had een paar leuke dates en afspraken en was ondertussen ook fijn aan het werk. Een fijne Week van OMF voor mij om op terug te kijken.

foto1 2

Maandag was het zulk mooi weer dat ik na Vic zijn ochtendslaapje maar besloot een stuk te gaan wandelen met Senna.

foto2 2

We hebben weilanden vlakbij ons huis en het is best lekker lopen daar. Kijk al die maiskolven, wow!

foto3 2

Vic heeft sinds vorig weekend zijn duim ineens ontdekt, zo schattig. Al die mensen die roepen: ‘pas maar op, straks moet hij een beugel’ of ‘dat moet je hem afleren want dat is helemaal niet goed!’, thanks. Als mijn kind rustig wordt van een duim dan vind ik dat dikke prima.

foto4 2

Hallo boodschappen! Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe fijn ik die service vind.

foto5 2

Maandagavond ging ik nog even lekker met mijn boek in de tuin zitten, even genieten van een soort van vrije zomeravond.

foto6 2

Dinsdagochtend: work, work, work, work, work.

foto7 2

Bij Reebok en Zalando kocht ik in de sale wat nieuwe sportkleding. Fijn dat het al zo snel binnen kwam!

foto8 2

En ook bestelde ik dus een kamerplant. Ik vind planten altijd heel veel goeds doen voor een interieur maar zo’n grote plant zelf kopen is altijd zo’n gehannes. Je moet hem dan altijd half opvouwen in de auto, zand in de kofferbak etc. Nu kwam ik dus bij 123kamerplanten terecht (niet gesponsord) en daar kun je dus gewoon planten bestellen. HOE HANDIG. Werd heel netjes in plastic, vastgebonden aan de doos geleverd.

foto9 2

En was ook nog eens super mooi! Het is de Philendron Monstera voor iedereen die het wil weten. Kostte € 29,-

foto10 2

Tadaaa, hoekje in de slaapkamer een beetje opgefleurd.

foto11 2

Woensdag maakte ik niet zoveel foto’s want ik was voornamelijk aan het werk. Wel ontving ik deze pindakaas (waarbij heel groot op de doos stond dat het geen pindakaas maar peanut butter is, huh?). Ik hou van de potten en ben onwijs benieuwd naar de varianten met pitten. Verder spotte ik wel dat er in de ingrediëntenlijst ‘palmolie’ staat en dat snap ik niet zo goed? De pindakazen, sorry: peanut butters, zullen ongetwijfeld heel lekker zijn maar ik ben toch geneigd te blijven bij de ‘100% pindakaas’ van Albert Heijn.

foto12 2

’s Avonds na het avondeten stond er een CrossFittraining op de planning en na een hele snelle douche reed ik naar Berg en Bos. Ik had daar een date met Nanda! We gingen naar het Openlucht Filmfestival dat ieder jaar wordt georganiseerd en keken de film A girls night out. Erg leuk, onwijs gelachen. Uiteindelijk lag ik om 00.30u in bed, oef.

foto13 2

Donderdagochtend had ik lichte moeite met opstaan maar ik had redelijk veel haast dus was gauw over die vermoeidheid heen. Ik bracht Vic naar de gastouder en at mijn ontbijt terwijl ik Senna uitliet.

foto14 2

Daarna sprong ik op de fietst naar het station, er stond een dagje Utrecht met Viv op de planning!

foto15 2

Om 11.00u had ik eerst een afspraak en daarna streken we voor lunch neer bij Café Elize waar ik ging voor de Caprese salade.

foto17 2

Maar toen bleek dat op nog geen 500 meter afstand een vestiging van het Frites Atelier was én ze daar een nieuwe special hadden, besloten we maar friet als toetje te halen. Altijd een vreetfestijn als ik met Viv ben.

foto16 2

In de middag werkten we een paar uur bij Stan & Co…

foto18 2

En om 17.00u was het tijd voor het volgende eetfestijn: we waren uitgenodigd door Miyagi and Jones, een net (2 maanden nu) geopend Aziatisch Streetfood restaurant. Zo ontzéttend leuk. Het eten was waanzinnig, je hebt gisteren al kunnen zien wat we allemaal hebben gegeten, de sfeer was top, bediening ontzettend vriendelijk, álles klopte. Echt een dikke vette aanrader.

foto19 2

Charming as always…

foto20 2

In de trein naar huis waren we nog braaf even aan het werk. Uiteindelijk stapte ik om 21.30u weer van de fiets. Lange dag!

foto21 2

Vrijdagochtend racete ik nadat ik Vic had weggebracht naar de huisarts en vervolgens ging ik thuis een paar uur aan het werk. Ik fixte onder andere de zoekfunctie op OMF, die werkte sinds de lancering van de nieuwe layout niet zo goed maar werkt nu weer helemaal naar behoren geloof ik.

foto22 2

Als je nog Turkse pizza overhebt van het avondeten eerder in de week. YES!

foto23 2

Foodpost! Ik ontving twee flesjes ‘Sterk Water’, flesjes water met (4,5%) alcohol. Huh? Ik heb het nog niet geproefd en dus nog geen idee wat ik me erbij voor moet stellen maar dat komt vast nog.

foto24 2

Vrijdagavond zodra Tim thuiskwam van werk gingen we sushi eten. Nadat Vic op bed lag dook ik op de bank. Ik maakte een begin aan de serie The Killing. Ik hoorde van velen van jullie dat deze erg goed moet zijn dus ik ben benieuwd. Ik ben nog niet ver genoeg om er wat over te zeggen ;)

foto25 2

Twee nagenoeg dezelfde foto’s achter elkaar maar deze is van zaterdagmiddag, haha. Zaterdag was een relaxt dagje en nadat we naar de markt waren geweest en het huishouden hadden gedaan keken we de nieuwste aflevering van Game of Thrones. De rest van de dag deden we vooral bijzonder weinig. Heerlijk!

foto26 2

Ik moet altijd zo hard lachen om hoe Vic er in bed bij ligt. Ik zie altijd overal van die schattige, serene baby’tjes die op hun rug slapen maar dat is er bij Vic echt niet bij. Ik leg hem nu standaard bovenin z’n bedje omdat hij anders in no-time naar boven tijgert. Hij wil het liefst op zijn buik met z’n lijf/hoofd/handjes tegen de knuffels aan liggen. Ondertussen schopt hij alle dekens af (hij ligt normaal gesproken in een slaapzak maar die zat nu in de was). Gelukkig slaapt hij wel altijd heel goed, van 19.00 – 07.00 uur tegenwoordig, heerlijk.

foto27 2

Opvoeding van papa: samen Pokémon kijken tijdens het huishouden. Ah well.

Na het huishouden zondagochtend reed ik nog even gauw naar Arnhem om wat dingen bij Primark te halen. Eenmaal thuis kleedde ik me vliegensvlug om en brachten we Vic naar oma en tante Lot, tijd om te logeren!

foto28 2

Want wij waren door Holland America Line uitgenodigd voor een avondje op de MC Rotterdam. Zó tof, ik had nog nooit een cruiseschip van binnen gezien maar vond het echt onwijs leuk. We kregen een rondleiding over het schip, dronken cocktails, hadden een heerlijk diner en genoten van een blues liveband in de bar.

En nu is het bijna 23.45u dat ik dit weekoverzicht afrond. Wat een lange dagen zaten erbij afgelopen week! Morgen aan het eind van de ochtend haal ik Vic weer op bij oma; verder is het niet een al te drukke week, ook lekker! Er komen best wat drukke weken aan en ik zag aan de weersvoorspellingen dat het aankomende woensdag heel warm wordt? Wellicht neem ik nog even een dagje vrij nu het nog kan…

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Mandy says:

  Ik geniet altijd enorm van je weekoverzichten. Maar je hebt het vast al eens genoemd in een eerder blog. Waar hebben jullie de salontafel vandaan? Die is echt helemaal geweldig.

  1. Sabine Author says:

   Haha, thanks! Die hebben we op maat laten maken bij: https://www.jorg-steigerhout.nl Super tevreden over.

 2. Elseline says:

  Huh, dat sterk water is inderdaad erg raar!
  Ben benieuwd wat je er van vindt/er mee gaat doen!

 3. Bente says:

  Lekker laten doen, dat duimpje! Ik heb zelf fanatiek geduimd tot ik 12 was (want ja, toen ik naar de middelbare school ging besloot ik dat het toch écht niet cool meer was, haha), en nooit een beugel nodig gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close