Week van OMF #11-2021

Zo jongens, wat een week is het geweest! Onze oudste werd VIER en vierde drie(!) dagen feest: op de opvang, thuis en op school haha. Wat een gekkenhuis en wat een verwennerij voor hem ook vooral, heerlijk. Daarnaast was het ook een week van afspraken en inhalen: ik moest naar het ziekenhuis voor een MRI van mijn knie, had eindelijk de tattoo-afspraak staan die ik eigenlijk op 22 december al had en ook kon ik eindelijk naar de kapper. Heel fijn allemaal zoals je je wellicht kunt voorstellen.

Maandag

Nu Vic naar school gaat heb ik, als ik hem wegbreng, ‘s ochtends altijd iets meer tijd. Hij mag nog even 15 min tv kijken voordat we gaan en ik gebruik die tijd om even mijn planning door te nemen, een boodschappenlijstje te maken etc.

Eenmaal op kantoor ging ik aan de slag met een campagne voor Pasen waarvoor ik een heerlijke brunchplank maakte. Het resultaat zien jullie volgende week!

Tadaaaa! Vind zulke planken altijd leuk om te maken.

‘s Avonds weer aan de studie. Ik moest aan de slag met het schrijven van een wetenschappelijk onderbouwd artikel. Dat is wel even andere koek dan het schrijven van een blog haha.

Dinsdag

Er stond een kookdagje gepland voor mijn boek en dus lunchten we op kantoor zeer uitgebreid.

‘s Middags wipte ik nog even langs HEMA om de taarten op te halen voor Vics verjaardag. Ik bakte ze inderdaad niet zelf dit jaar.

Aan het einde van de dag moest ik me klaarmaken voor een MRI in het ziekenhuis en dat betekent: alle sieraden af en make-up eraf.

Deze spotte ik ‘s middags bij Etos en ik nam hem mee. Ruikt naar het blauwe NIVEA blik, echt heerlijk. Ik heb hem in de auto liggen.

‘s Avonds versierden we uiteraard de woonkamer voor Vics verjaardag de volgende dag en zetten we de galaxy lamp die hij cadeau kreeg vast neer.

Mompoints gescoord voor deze taart toch? Heb hem wel zelf gedecoreerd haha. Vic vond hem uiteindelijk súper tof.

Woensdag

Woensdag vierden we Vics verjaardag; het was een héle fijne dag en hij heeft er echt van genoten. Tussendoor piepte ik er wel even uit om te gaan stemmen natuurlijk.

Magnum kwam langs om hun nieuwe smaak te introduceren, maar Vic mocht het allemaal regelen en als eerste proeven. Dat viel wel in de smaak zoals je je kunt voorstellen.

Dit is de nieuwe Magnum smaak – erg lekker! Vanaf nu verkrijgbaar bij diverse supermarkten.

De lamp verhuisde uiteraard naar Vics kamer ‘s avonds, wat een tof effect he? Hij was er heel blij mee.

En ik kroop na een uitgebreid bad lekker vroeg in bed met mijn boek.

Donderdag

Op school werd Vics verjaardag ook nog maar een keer gevierd. Dinsdag al bij de gastouder, woensdag bij ons en donderdag op school. Wat een luxe!

Na een ochtend en halve middag werken had ik mijn lang verwachte tattoo-afspraak staan. Ik zou eigenlijk 22 december al moeten maar door de lockdown ging dit natuurlijk niet door. Ik kwam voor een sessie van 5 uur; was erg gezellig. Ik ga altijd naar Black Sword Tattoo Parlour in Apeldoorn. Dit was de stencil van de buitenkant…

… En dit uiteindelijk de binnenkant. ZO BLIJ MEE.

Vrijdag

Foodpost van Delicious! Hun nieuwste uitgave, samen met een zak koffie. Lekker hoor!

Het was een week van afspraken inhalen, zo ook bij de kapper vrijdag. Ook hier een sessie van vier uur haha.

Zo vers gekleurd ziet het er altijd ZO donker uit, na een paar dagen trekt het bij en wordt het echt mooi. Heerlijk weer, fris kapsel.

Na zo’n volle week had ik ‘s middags echt even geen zin meer om nog iets nuttigs te doen, dus ik kroop lekker met mijn boek op de bank.

‘s Avonds keken Tim en ik de nieuwe versie van Justice League. Erg vermakelijk maar LANG, 4 uur duurde de film!

Weekend

Vic wilde even  zijn verzameling Switch & Go Dino’s van VTech op de foto. Ik zei het al even op Instagram, maar deze dino’s zijn echt een méga aanrader als cadeau.

Ze kunnen transformeren in auto’s en een helikopter.

Mijn weekplanning ging vrij last minute nog helemaal op de schop. Er kwam een opnamedag bij, een afspraak werd verplaatst… Streep erdoor en opnieuw plannen dus.

Het was zulk mooi weer zaterdag dat we ‘s ochtends even lekker naar buiten gingen.

Zaterdagmiddag kregen we visite voor Vics verjaardag. Tims tante heeft de jungle mini’s van Lidl gespaard voor de jongens, ZO LEUK. Ze zijn er het hele weekend druk mee geweest.

Zaterdagavond had ik een kaartje gekocht voor het concert van The Livestreamers, was érg leuk. Ondertussen was ik aan het diamond painten. Vind ik ook nog steeds heerlijk, ook al heb ik er weinig tijd voor.

Aankomende week staat alweer volgepland: ik heb twee dagen opnames, een afspraak, een kookdag voor mijn boek (de deadline is over een aantal weken) en ben weer een middag aan de studie. Ik heb het even iets rustiger wat studie betreft, voor mijn huidige vak moet ik een paper schrijven (dus niets om te leren) en het volgende vak start in de eerste week van april. Beetje ademruimte weer, ook fijn!

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Mag ik vragen waar je de lamp voor Vic weg hebt? Ik vind hem zo leuk !

    1. Die is van Bol.com, de ‘Zedar galaxylamp’!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close