Week van OMF #11-2021

Zo jongens, wat een week is het geweest! Onze oudste werd VIER en vierde drie(!) dagen feest: op de opvang, thuis en op school haha. Wat een gekkenhuis en wat een verwennerij voor hem ook vooral, heerlijk. Daarnaast was het ook een week van afspraken en inhalen: ik moest naar het ziekenhuis voor een MRI van mijn knie, had eindelijk de tattoo-afspraak staan die ik eigenlijk op 22 december al had en ook kon ik eindelijk naar de kapper. Heel fijn allemaal zoals je je wellicht kunt voorstellen.

IMG 0391

Maandag

Nu Vic naar school gaat heb ik, als ik hem wegbreng, ’s ochtends altijd iets meer tijd. Hij mag nog even 15 min tv kijken voordat we gaan en ik gebruik die tijd om even mijn planning door te nemen, een boodschappenlijstje te maken etc.

IMG 0397

Eenmaal op kantoor ging ik aan de slag met een campagne voor Pasen waarvoor ik een heerlijke brunchplank maakte. Het resultaat zien jullie volgende week!

IMG 0398

Tadaaaa! Vind zulke planken altijd leuk om te maken.

IMG 0400

’s Avonds weer aan de studie. Ik moest aan de slag met het schrijven van een wetenschappelijk onderbouwd artikel. Dat is wel even andere koek dan het schrijven van een blog haha.

IMG 0403

Dinsdag

Er stond een kookdagje gepland voor mijn boek en dus lunchten we op kantoor zeer uitgebreid.

IMG 0404

’s Middags wipte ik nog even langs HEMA om de taarten op te halen voor Vics verjaardag. Ik bakte ze inderdaad niet zelf dit jaar.

IMG 0407

Aan het einde van de dag moest ik me klaarmaken voor een MRI in het ziekenhuis en dat betekent: alle sieraden af en make-up eraf.

IMG 0408

Deze spotte ik ’s middags bij Etos en ik nam hem mee. Ruikt naar het blauwe NIVEA blik, echt heerlijk. Ik heb hem in de auto liggen.

IMG 0413

’s Avonds versierden we uiteraard de woonkamer voor Vics verjaardag de volgende dag en zetten we de galaxy lamp die hij cadeau kreeg vast neer.

IMG 0416

Mompoints gescoord voor deze taart toch? Heb hem wel zelf gedecoreerd haha. Vic vond hem uiteindelijk súper tof.

IMG 0420

Woensdag

Woensdag vierden we Vics verjaardag; het was een héle fijne dag en hij heeft er echt van genoten. Tussendoor piepte ik er wel even uit om te gaan stemmen natuurlijk.

IMG 0424

Magnum kwam langs om hun nieuwe smaak te introduceren, maar Vic mocht het allemaal regelen en als eerste proeven. Dat viel wel in de smaak zoals je je kunt voorstellen.

IMG 0430

Dit is de nieuwe Magnum smaak – erg lekker! Vanaf nu verkrijgbaar bij diverse supermarkten.

IMG 0433

De lamp verhuisde uiteraard naar Vics kamer ’s avonds, wat een tof effect he? Hij was er heel blij mee.

IMG 0434

En ik kroop na een uitgebreid bad lekker vroeg in bed met mijn boek.

IMG 0436

Donderdag

Op school werd Vics verjaardag ook nog maar een keer gevierd. Dinsdag al bij de gastouder, woensdag bij ons en donderdag op school. Wat een luxe!

IMG 0442

Na een ochtend en halve middag werken had ik mijn lang verwachte tattoo-afspraak staan. Ik zou eigenlijk 22 december al moeten maar door de lockdown ging dit natuurlijk niet door. Ik kwam voor een sessie van 5 uur; was erg gezellig. Ik ga altijd naar Black Sword Tattoo Parlour in Apeldoorn. Dit was de stencil van de buitenkant…

IMG 0448

… En dit uiteindelijk de binnenkant. ZO BLIJ MEE.

IMG 0451

Vrijdag

Foodpost van Delicious! Hun nieuwste uitgave, samen met een zak koffie. Lekker hoor!

IMG 0453

Het was een week van afspraken inhalen, zo ook bij de kapper vrijdag. Ook hier een sessie van vier uur haha.

IMG 0462

Zo vers gekleurd ziet het er altijd ZO donker uit, na een paar dagen trekt het bij en wordt het echt mooi. Heerlijk weer, fris kapsel.

IMG 0463

Na zo’n volle week had ik ’s middags echt even geen zin meer om nog iets nuttigs te doen, dus ik kroop lekker met mijn boek op de bank.

IMG 0465

’s Avonds keken Tim en ik de nieuwe versie van Justice League. Erg vermakelijk maar LANG, 4 uur duurde de film!

IMG 0467

Weekend

Vic wilde even  zijn verzameling Switch & Go Dino’s van VTech op de foto. Ik zei het al even op Instagram, maar deze dino’s zijn echt een méga aanrader als cadeau.

IMG 0475

Ze kunnen transformeren in auto’s en een helikopter.

IMG 0478

Mijn weekplanning ging vrij last minute nog helemaal op de schop. Er kwam een opnamedag bij, een afspraak werd verplaatst… Streep erdoor en opnieuw plannen dus.

IMG 0479

Het was zulk mooi weer zaterdag dat we ’s ochtends even lekker naar buiten gingen.

IMG 0484

Zaterdagmiddag kregen we visite voor Vics verjaardag. Tims tante heeft de jungle mini’s van Lidl gespaard voor de jongens, ZO LEUK. Ze zijn er het hele weekend druk mee geweest.

IMG 0485

Zaterdagavond had ik een kaartje gekocht voor het concert van The Livestreamers, was érg leuk. Ondertussen was ik aan het diamond painten. Vind ik ook nog steeds heerlijk, ook al heb ik er weinig tijd voor.

Aankomende week staat alweer volgepland: ik heb twee dagen opnames, een afspraak, een kookdag voor mijn boek (de deadline is over een aantal weken) en ben weer een middag aan de studie. Ik heb het even iets rustiger wat studie betreft, voor mijn huidige vak moet ik een paper schrijven (dus niets om te leren) en het volgende vak start in de eerste week van april. Beetje ademruimte weer, ook fijn!

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Joyce says:

    Mag ik vragen waar je de lamp voor Vic weg hebt? Ik vind hem zo leuk !

    1. Sabine Author says:

      Die is van Bol.com, de ‘Zedar galaxylamp’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close