Week van OMF #22

In tegenstelling tot de afgelopen weken en komende weken was vorige week eindelijk zo’n week (wauw, dat zijn een hoop weken in één zin) waarin ik wat bij kon werken. Ik had tijd om video’s op te nemen, werkte vooruit voor de vakantie, ging even razendsnel de stad in om wat dingen te kopen voor de persreis die deze week is, startte een nieuw project samen met Vivian en ging eindelijk naar Adele wat ronduit fantastisch was. Een bomvolle en super veelzijdige Week van OMF dus.

foto1

Afgelopen maandag was ik vooral thuis aan het werk. Recepten uitwerken, artikelen inplannen etc. Er was nog wat sushi over van de vorige dag. Zo fijn als je dat als lunch kunt eten, jummm.

foto2

Eén voordeel van die enorm regenachtige dagen vorige week: de tuin wordt er lekker groen van.

foto3

Tijd om wat video’s op te nemen. Die zijn altijd het meeste werk als het aankomt op vooruit werken.

foto4

Ik maakte onder andere de Milkyway Cheesecakebrownies die vorige week online stonden. Deze foto op Instagram deed veel stof opwaaien. Toch grappig dat de guilty pleasures het hier op OMF altijd het beste doen.

foto5

Foodpost! Een broodplankje als teaser van Fair Trade. Dan komt er later in de week vast nog meer…

foto22

Even razendsnel de stad in om een broek te kopen. Ik ga aankomende donderdag op persreis naar Benidorm en we krijgen een golf course. En tja, daar mag je geen jeans dragen. Ik ben binnen een uur geslaagd en nam bij Zara ook nog dit jasje mee.

foto6

YES, nieuwe foto ondergronden zijn binnen. Het is vinyl overigens. Vivian en ik hebben er al wat ’testshots’ op gemaakt en ze zijn echt prachtig.

foto7

Deze week was het ook gewoon weer tijd om te trainen bij Tobias en om te crossfitten. De CrossFit workout die we deden (met kettlebell snatches) lag me heel goed, zo fijn. Mijn handen waren er wat minder blij mee, tel de blaren. Maar goed, ik heb er al vrede mee gesloten dat ik nooit mooie, zachte vrouwenhanden zal krijgen haha.

foto8

Super handig hoor, leftover limoenen en uien. Die houden bakpapiertjes mooi omlaag.

foto9

De nieuwe schutting die we binnenkort in de tuin moeten plaatsen werd geleverd. Ja hoor, plemp daar maar neer Karwei. Ik sjouw het in me eentje wel naar de achtertuin. Sukkels. Ze hadden dus van te voren aangegeven dat de schutting tot de achtertuin geleverd zou worden. Niet dus. Vervolgens waren er ook nog wat schuttingen waar al wat planken van los zaten. Geen Karwei dus meer in het vervolg. Zo slecht.

foto10

Maar het is me wel gelukt!

foto11

Oh hallo Verkade, dankjewel voor deze koekjes en leuke koektrommel. Verkade is steeds lekker bezig met (nieuwe) chocoladerepen introduceren maar we kunnen de klassieke koekjes natuurlijk niet zomaar vergeten.

foto12

En jaaa, daar is het tweede pakketje van Fair Trade. Behorende bij de broodplank die ik eerder kreeg deze week. Fair Trade heeft nu ook fairtrade hagelslag en vlokken. Woohoo.

foto13

Idee gejat van lieve Monique maar ik vond deze espadrilles van fab. zó leuk dat ik ze zelf ook heb besteld. En zo lopen als slofjes.

foto14

Donderdagavond gingen Vivian en ik naar Fooddock in Deventer. Van te voren at ik even gauw twee boterhammen met quinoa/broccoli burgers van Tivall. Die waren trouwens super lekker! Binnenkort maak ik er iets fatsoenlijks mee.

foto15

foto16

Vrijdag startten Vivian en ik met een nieuw project en dat zorgde voor chaos in huis. Spullen OVERAL.

foto17

foto18

foto19

Zaterdag was Tim jarig en die avond gingen we dan eindelijk naar Adele. Het was het lange wachten en het drie pogingen doen om kaartjes te krijgen meer dan waard hoor. Oooh wat was het fantástisch. Wat een tof en leuk mens en wat een dijk van een stem. Echt ontzéttend genoten en het concert was iedere euro meer dan waard.

foto20

Gisteren waren de clubkampioenschappen CrossFit waar Tim aan mee deed. We hadden dus een bomvol weekend. Ik realiseerde me aan het einde van de dag dat ik helemaal geen foto’s heb gemaakt maar ach. Je kunt je er vast iets bij voorstellen! We sloten de dag af met het verjaardagsdiner dat Tim nog tegoed had. Hij heeft voor de clubkampioenschappen namelijk heel clean gegeten. Er was couscoussalade, picanha van de bbq, brood, zure komkommer en truffel-parmezaanfrietjes. Heerlijk buiten gegeten, zo fijn.

Het was een enorm productieve en fijne week. Gelukkig maar, want de aankomende weken zijn hectisch. Of nouja hectisch, volgepland beter gezegd. Vanavond zou ik eigenlijk naar de boeklancering van Hidde de Brabander zijn boek gaan, maar ik red het simpelweg niet met alle dingen (en lastminute dingen) die er tussen zijn gekomen. Vandaag ben ik hard thuis aan het werk. Ik moet aan de slag voor campagnes, moet in een ideale wereld nog een video opnemen en moet nodig mijn mailbox legen want die is overstroomd. Morgen ben ik bij een evenement van Lurpak, moet ik van Den Haag naar Rotterdam rijden om wat spullen op te halen van de Ben & Jerry’s workshop, heb ik ’s middags nog een belafspraak en train ik ’s avonds met Tobias. Woensdagochtend moet ik om 08.00 uur al in Amsterdam zijn voor een ontbijt met George Calombaris (jaaaa, van Masterchef Australia!) en donderdag vertrek ik dan naar Benidorm tot en met maandag. Kortom: het zou fijn zijn als de komende dagen 36 uur hebben in plaats van 24.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Rachel Kromdijk says:

  Wat tof dat je naar Adele bent geweest ! ze is zo leuk! toffe foto’s weer

 2. Margot says:

  Het ziet eruit als een leuke en drukke week! En wat een mooie achtergrondjes heb je gekocht!

 3. Britt says:

  Toch altijd weer leuk om deze diary’s te zien, die maken de maandag en daarmee ook de rest van de week toch een stuk draaglijker!

 4. Leonie says:

  OMG Mag ik mee naar het ontbijt met George? Ik zag al op zijn Instagram dat hij onderweg was naar Amsterdam. Ik ben echt vet jaloers, hihi. Heel veel plezier!! Zijn Gary en Matt er ook?

  1. Sabine Author says:

   Hahaha! Nee, Gary en Matt zijn er niet bij :(

 5. Daniëlle says:

  Klinkt als een fijne week! Leuk! En Adele is fantastisch!

 6. Marlous says:

  Even spieken met wie ik naar Spanje ga ;-) Wat zag het concert van Adele er tof uit zeg! En die vinyl ondergronden lijken me onwijs handig, waar bestel je die?

  1. Sabine Author says:

   Haha hoi! En tot morgen ;) Ik bestel de fotoondergrondjes altijd bij https://www.fotoachtergronden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close