De week van OMF #33

De weken worden naar mate de zomer (of nouja, zomer… die is nergens meer te bekennen) steeds fijner. Het wordt weer drukker voor OMF en daar houd ik van. Na weken van herstellen kan ik eindelijk weer afspraken plannen, hele dagen aan het werk zijn en lekker CrossFitten. Dat is dan ook hetgeen dat ik voornamelijk heb gedaan afgelopen week. In deze editie van De week van OMF zie je veel werkgerelateerde plaatjes, sportieve foto’s en quality time voor mezelf. Opdat de komende weken ook maar zo productief en fijn mogen zijn!

Maandag

foto1

Een nieuwe week startte met een OMF-werkdag. Alhoewel, ik startte op met OMF maar besteedde ook wat aandacht aan mezelf.

foto2Voor het eerst sinds maanden ging ik namelijk weer eens winkelen. Alleen, in het centrum van Apeldoorn. Hoewel ik het heerlijk vind om met iemand anders winkels door te struinen, vind ik het soms ook bijzonder fijn om gewoon snel winkels in en out te kunnen en in maximaal twee uurtjes leuke dingen bij elkaar te sprokkelen.

foto3 Tussen de middag streek ik even gauw neer bij La Place waar ik een salade maakte. Ik naam geroosterde paprika, aubergine en courgette, paddestoelen en aardappel-tonijnsalade. Erbij een sapje van sinaasappelsap en nectarine.

foto4Ik slaagde bijzonder goed zoals je kunt zien! Mijn favoriete winkel allertijde (Costes) had megasale dus daar kocht ik het meest. En daarnaast kocht ik eindelijk, na anderhalf jaar twijfelen, Alien van Thierry Mugler. Wel in de nieuwste geur: Essence Absolue.

foto5Ook hakten we maandag de knoop door om vanaf woensdag een Paleo challenge te gaan doen. En om zo gevarieerd mogelijk te eten maakte ik alvast een eetplanning voor de eerste week. Meer over de challenge lees je in dit artikel.

foto6’s Avonds was het tijd om te CrossFitten! Check deze mega felle regenboog, wauw! Als je goed kijkt zie je er links naast nog een trouwens.

foto7Als we ’s avonds gaan CrossFitten drinken we daarna altijd een eiwit-shake. Deze bestellen we trouwens altijd bij Body & Fitshop. Het helpt om je spieren te herstellen waardoor je de dag erna iets minder spierpijn hebt.

Dinsdag

foto8Rise and shine! Er stond een volle thuiswerkdag op de planning dus ik werkte alvast tijdens het ontbijt. Dinsdag was ook de dag waarop ik vlogde, je ziet de vlog vanmiddag voorbij komen!

foto9Ik begon de dag bij de fysio die me goed nieuws bracht. Alles ziet er goed uit en vanaf nu mag ik alles weer gaan doen zolang ik maar goed naar mijn lichaam luister. Yaay! Over een maand hoef ik pas weer terug te komen om te evalueren. Hoewel de voorspellingen minder goed waren, ben ik uiteindelijk toch binnen 9 weken hersteld van de knie-operatie. Niet slecht!

foto10Dinsdag was video-dag en dus stalde ik alle benodigde producten alvast uit op de eettafel.

foto11Logeetje Coco was gearriveerd! De katten vonden het maar vreemd maar durfden zo door de deur wel te kijken. Wat een dierentuin zo he.. poeh.

foto12Gelukkig zijn Coco en Senna dikke maatjes!

foto13Veertien dagen brood (en andere koolhydraten) compleet afschaffen is nog best een opgave, dus op dinsdag gunde ik mezelf voor de lunch nog even een broodje met gezouten roomboter.

foto14Eén van de baksels van dinsdag, KitKat koekjes. Juumm! Donderdag op OMF.

foto15Na het avondeten gingen we nog even met de hondjes naar het bos. Samen zijn ze flink druk namelijk en door ze even te laten razen zijn ze ’s avonds een stuk beter te handelen.

foto16Eenmaal thuis ging ik nog heel even aan het werk terwijl op de tv Grey’s aanstond. Nope, we zijn nog steeds niet klaar met alle seizoenen!

Woensdag

foto17Dat was even wennen om na weken weer om 05:45 uur uit bed te moeten. Er stond een ochtenddienst op de planning en hoewel het McDonald’s logo het beeld compleet verpest, is de zonsopgang zo ’s ochtends vroeg toch wel bijzonder mooi.

foto18Ik werkte tot 11.00 uur en maakte eenmaal thuis een lekkere salade. Met onder andere een plakje kalkoenfilet en een half blikje tonijn. De eerste echte Paleo lunch!

foto19Daarna aan het werk. Tijd om video’s te editten. Dit deed ik tot het avondeten.

foto20En daarna was het weer tijd om te sporten! Ik ga nu drie keer per week naar CrossFit. Mijn knie kan het hardlopen nog niet aan, maar zodra dat weer kan wil ik ook dat weer gaan oppakken. Heerlijk vind ik het.

foto21Na de workout bakte ik nog ei-banaanpannenkoekjes voor Tim zodat hij deze de volgende dag mee kon nemen naar zijn werk. Ook hij doet mee met de Paleo challenge!

Donderdag

foto22Volgens Paleo ontbijten is nog wel even wennen hoor, we eten vrijwel iedere ochtend ei haha. Hierboven is mijn favoriete ontbijt: 2 spiegeleitjes, 2 plakjes bacon en een tomaat. Ik red het hier zeker een paar uur op voordat ik weer trek krijg. Ideaal.

foto23Outfit of the day met nieuw geshopte kleertjes! Wel wennen aan de jeans, dat heb ik zeker al jaren niet meer gedragen.

foto24Rond tienen reed ik richting de stad, ik moest namelijk mijn paspoort verlengen voor een perstrip naar Thailand (OMG!) begin september. Voor het paspoort moest ik ook nieuwe pasfoto’s laten maken. Pasfoto’s zijn nooit mooi maar kijk nou wat een enorm verschil met vijf jaar geleden. Absurd. Hoeveel fitter kun je zijn.

foto25Eenmaal thuis slingerde ik mijn trouwe slowcooker weer aan voor het avondeten. Wat houd ik toch van dat apparaat <3 Hebben jullie er inmiddels ook allemaal al een na mijn meerdere lofzangen? ;)

foto27Grauw weer en dus moest ik voor het eerst mijn daglichtlampen weer onder het stof vandaag toveren. Ik ben nog lang niet toe aan de herfst maar vrees dat we er toch echt aan moeten geloven..

foto28Voor de lunch experimenteerde ik met glutenvrije en zuivelvrije pannenkoekjes. Dat was een bijzonder geslaagd experiment kan ik je vertellen! Het recept voor deze zuivelvrije amandelpannenkoekjes komt nog voorbij op OMF binnenkort.

De rest van de middag ging ik aan het werk. Artikelen schrijven, foto’s bewerken, mail doen etc.

foto29’s Avonds laat bakten Tim en ik nog wat snacks voor de komende dagen. Deze eimuffins kwamen uit de oven en glutenvrij meatloaf.

Vrijdag

foto30Voor de CrossFit workout van vrijdagochtend zat ik nog even op de grond wat blogs te lezen tot ik zag dat deze dame strak achter me zat te creepen. Haha! Wat een drol is het ook. Maar goed, de vrijdagochtend begon dus weer lekker sportief!

Na het stadhuis ging ik door naar de Dieren Jumper voor een zak puppybrokken.

foto32En naar de Hanos voor wat inkopen! Ik moet echt niet te vaak naar de groothandel, te veel lekkers.

foto34Mijn bestelling van Body & Fitshop kwam ook binnen. Ik bestelde bananenchips (die we nu nog niet mogen eten maar die ik straks misschien wel mee kan nemen in het vliegtuig naar Thailand), kokosmeel (want Tim is allergisch voor noten en kan dus geen amandelmeel eten), een nieuwe pot kokosolie en een doos met 12 sachets eiwitshakes in verschillende smaken. Een keer iets anders proberen dan de aardbeismaak.

foto35Lunchtime met een lekkere salade van ijsbergsla, tomaat, rivierkreeftjes, bosui, avocado en verse bieslook en dille. Wat ben ik toch verzot op avocado, nom!

foto36Vervolgens maar weer aan het werk, tijd om wat artikelen te schrijven en aan de slag te gaan met de nieuwe layout van OMF.

foto37Sneak Peek? Jaaaa, sneak peek! Ik kan je vertellen dat ik al maanden bezig ben met het nieuwe ontwerp maar continu bleef ik een gevoel houden ‘Is dit wel OMF’ en ‘Past dit nu wel goed’? Ik kon mijn vinger er niet op leggen en serieus na maanden kwam ik een theme tegen waarvan ik dacht: DIT IS HEM! En toen zat er schot in de zaak.

Vrijwel de hele middag en een deel van de avond ben ik nog bezig geweest met het design. Daarna keken we nog een paar afleveringen van Grey’s terwijl ik nog wat artikelen schreef.

Zaterdag

foto38Zaterdag begonnen we ’s ochtends op de markt waar we vooral veel groenten en fruit kochten. We besloten een klein beetje te cheaten zaterdag, maar dan wel met toegestane voedingsmiddelen binnen het Paleo Principe. Dit was onze lunch, mijn hemel wat een hap. Tot het avondeten zat ik stampvol kan ik je vertellen.

Afgelopen zaterdag ging na maanden ook eindelijk mijn nieuwe layout online. En wat ben ik er onwijs trots op, het is zó passend bij hoe ik OMF op dit moment zie. Jullie enorm positieve reacties zorgden ervoor dat ik iedere keer met een grijns naar mijn site keek. Thanks!

foto39De rest van de dag deden we niet zoveel, een beetje relaxt! ’s Avonds namen we Senna voor het eerst mee onder de douche, dat was namelijk hard nodig. Wonder boven wonder vond ze het wel leuk! Ik mocht haar zelfs föhnen naderhand.

Zondag

foto40Na het ‘cheaten’ van zaterdag ontbeet ik met een aardbei-banaansmoothie, gemaakt met een beetje kokosmelk.

Vervolgens maakte ik de rest van de dag geen foto’s meer, oops! Ik werkte van 09.00 – 14.00 uur in het hotel en deed het de rest van de dag rustig aan, ik had een slecht weekend wat betreft mijn knie. Bah. ’s Avonds keken we nog een paar afleveringen van Grey’s.

Aankomende week heb ik een vrij strikte planning. Begin september ga ik een week naar Thailand op perstrip en voordat ik echt weg kan moet er nog genoeg gebeuren. Vandaag besteed ik dan ook de hele dag aan het schrijven van artikelen om zover mogelijk te komen. Morgen ben ik in Amsterdam te vinden voor twee afspraken en een etentje met mijn foodie collega’s. Woensdag werk ik in het hotel, donderdag moet ik video’s opnemen en vrijdag en zaterdag werk ik ook in het hotel. Een drukke week dus en tussendoor moet er nog tijd zijn om te CrossFitten, boodschappen te doen etc. Komt vast goed! Lekker weer, zo productief zijn.

Fijne week!

Join the Conversation

 1. Sabrina says:

  Leuk om te zien! Al het eten ziet er super uit!

 2. MySimplySpecial says:

  Wat een gezellige boel zo met al die beesten in huis!

 3. Mirjam says:

  De nieuwe layout ziet er prima uit en dat Paleo ziet er ook niet verkeerd uit moet ik zeggen. 2 weken is mooi om uit te proberen. Ik ben benieuwd naar je ervaring!

 4. Susanne says:

  Wauw, een perstrip naar Thailand. Ik ben nu al benieuwd haha. Ik zou echt geen eieren met bacon wegkrijgen ’s ochtends maarja, wat moet je anders?! Ben toch wel erg benieuwd naar je ervaring aan het eind van de twee weken!

 5. Elsbet | La Vie Pure says:

  Wat kocht je leuke spulletjes!

 6. Ik hoop dat je vaker recepten gaat plaatsen voor de slowcooker. Ik heb er ook een en vind hem geweldig maar gebruik hem te weinig.
  Lekkere recepten door voor zijn dus zeer welkom.

 7. Nadia says:

  Mmm, je lunch van zaterdag ziet er lekker uit! Die van vrijdag trouwens ook! Mooi, je pasfoto, en leuke kleren heb je gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close