Week van OMF #19

Goedemooooorgen! Het belooft een hele warme dag te worden vandaag en ondanks dat ik een afspraak heb in Amsterdam vanmiddag, kan ik alleen maar blij worden van dat warme weer. Bij het uitkiezen van mijn outfit kan ik weer een maxi-jurk uit de kast trekken en sandaaltjes aan mijn voeten doen en daar word ik toch een stuk gelukkiger van dan van jassen en dichte schoenen. Afgelopen week was heel bijzonder en een beetje vreemd. Op dinsdag was ik jarig – dat vind ik sowieso altijd al een gekke dag – en donderdag had Lotte haar eerste dag bij OMF. Vanaf nu helpt zij mij één dag in de week. Onder andere met het maken van de nieuwsbrief (als je je nog niet hebt ingeschreven dan kan dat hiernaast —> ) en andere diverse ondersteunende taken. Zo kan mijn aandacht volledig uitgaan naar de site én naar het boek. Wat betreft het boek: ik ben inmiddels over de helft, hoeraaa! Met nog een kleine twee maanden te gaan heb ik inmiddels 36 van de 65 recepten af kunnen strepen en ook dat maakt me blij. Een fijne week dus. Kijk je mee naar een nieuwe Week van OMF?

Maandag

foto1

Rise and shine! Op maandag stond ik al vroeg in de keuken om aan de slag te gaan met mijn verjaardagstaart, tevens een recept voor het boek. Kijk hoe fluffy!

foto2

De bloesemblaadjes vielen van de bomen. Jammer, want de bomen zijn zó prachtig, maar de wereld zag er wel mooi roze uit zo.

foto3

Sneak peek van mijn verjaardagstaart. Iedereen vond hem érg lekker!

foto4

Na het bakken, koken en afstrepen van mijn to-do lijst ging ik aan de slag met het bewerken van de foto’s voor het boek. Ook dat doe ik namelijk zelf!

foto5

‘ s Avonds weer lekker naar CrossFit. Althans lekker, dankzij het nieuwe pull-up rig had iedereen zijn/haar handen openliggen. Including me. Even goed tapen dus. Au!

Dinsdag

foto6

Happy birthday to meeeee! Dinsdag was ik jarig en werd ik 25. Niets geen verjaardagsontbijt maar een eiwitshake. Op naar de bevrijdingsWOD bij CrossFit.

foto7

Ik vierde mijn verjaardag niet echt dinsdag, ik vond het namelijk wel lekker om even een dagje niets te hoeven. Welk kwam er visite langs en van mijn ouders – ik laat mijn verjaardagscadeaus binnenkort nog in een video zien die ik alleen op YouTube publiceer! – kreeg ik onder andere dit waanzinnig lekkere parfum.

foto8

En van mijn verjaardagsgeld bestelde ik deze rosé gouden ring van Swarovski die al even op mijn lijstje stond. Als het goed is komt ‘ie vandaag binnen!

Woensdag

foto9

Woensdag was ik alleen maar aan het buffelen. Foto’s editen, koken, fotograferen, recepten schrijven… mijn uitzicht was dus voornamelijk zo.

foto10

Ook kocht ik EINDELIJK de Microdelivery Peel van Philosophy <3 Ook van mijn verjaardagsgeld.

’s Avonds gingen we naar CrossFit.

Donderdag

foto11

Lotte haar eerste dag bij OMF! Terwijl zij aan de slag ging met de eerste nieuwsbrief (as. vrijdag wordt de tweede verstuurd!) dook ik de keuken in voor het boek.

foto12

We hadden ook de nare taak om de nieuwe Côte D’Or BonBonBloc te reviewen. Artikel volgt binnenkort.

foto13

Eind van de middag stond deze leuke meneer met Happas aan de deur! Heerlijke (echt heel lekker) groentesnacks voor uit de oven. De tomatenrisotto met mozzarella was mijn favoriet. Zo jummie!

foto14

’s Avonds spotte ik voor het eerst een homepage takeover op OMF. Wow, alsof je naar een andere site kijkt he!

Vrijdag

foto15

Vrijdag was het eindelijk weer blogdag (in verband met mijn verjaardag dinsdag sloeg ik die een keertje over). Op veler verzoek – vooral op YouTube – ging ik aan de slag met het maken van loempia’s.

foto16

En die moesten tijdens de lunch natuurlijk even getest worden. Spoileralert: ze zijn héérlijk.

foto17

De pakketbezorger had ook feest vrijdag. Wow!

foto18

Hij bracht onder andere dit mooie lijstje met deze geweldige quote.

foto19

’s Avonds bracht ik vrijwel de hele avond achter de computer door om de vier video’s die ik overdag opnam te editen en in te plannen.

Zaterdag

foto20

Na een flinke CrossFit WOD in de ochtend moest ik van mezelf ’s middags toch écht weer even naar de kapper om mijn uitgroei bij te kleuren. Wel nam ik mijn laptop mee zodat ik tijdens het wachten nog wat kon werken.

foto21

’s Middags even naar de Intratuin voor nieuwe plantjes in de vensterbank. Wazige foto, excusez.

foto22

Eeeen ik maakte weer een boekrecept!

’s Avonds aten we buiten de deur en keken we film op de bank.

Zondag

foto23

Zaterdagavond gil ik altijd vol enthousiasme dat we lekker kunnen uitslapen op zondag en vervolgens ben ik dan om 08.00 uur klaarwakker. Ah well, eerst het hele huis overhoop gehaald en daarna de keuken ingedoken. Onder andere om deze Sangria te maken!

foto24

Ik maakte 4 boekrecepten af en fotografeerde ze, bereidde 2 andere boekrecepten voor én maakte 2 recepten voor de site. Een zéér productieve dag dus. Tussendoor mocht ik wel even 10 minuutjes in de zon zitten van mezelf.

’s Avonds schreef ik dit artikel en trakteerde ik mezelf op een uitgebreide douche. Daar was ik wel aan toe na zo’n volle dag.

De reden dat ik gisteren zolang in de keuken stond heeft alles te maken met de drukte van aankomende week. Vandaag én morgen heb ik een afspraak in Amsterdam. Vandaag voor mijn boek, morgen voor de aftrap van een grote campagne. Woensdag heb ik vervolgens een shopdagje met mamma ingepland. Dit stond in februari al ingepland maar omdat ik toen zonodig mijn knie moest ontwrichten ging dat feestje niet door. Donderdag is het Hemelvaart (ik werk wel, maar Tim is thuis en da’s toch anders) en vrijdag is Lotte er weer de hele dag. Om alle afspraken heen moet ik video’s opnemen, koken voor het boek én de site en heb ik nog voldoende te schrijven. Hopelijk gaat het me ook nog lukken om minimaal drie keer te CrossFitten aankomende week. Moet kunnen.

Fijne ZONNIGE maandag!

Join the Conversation

 1. Simone says:

  Alsnog van harte gefeliciteerd, wat een bikkel zeg! Dat je gewoon ’s ochtends naar Crossfit bent gegaan. Ik vind de ring er prachtig uitzien, mooi cadeau!

 2. Margot says:

  Wat ben je ontzettend productief geweest zeg!

 3. Ellen says:

  Jes, het is weer tijd voor Sangria! Moet ik dringend ook nog eens maken! :D

 4. Carolien - On a Healthy Adventure says:

  Wat een leuk overzicht :)

 5. Laura - Dagelijkse hap says:

  Auw dat je je handen opengehaald hebt, lijkt me niet echt de bedoeling daarvan! Hoop dat je er niet al te veel last van hebt :)

  1. Sabine Author says:

   Komt door wrijving, eelt en een stugge stang. Inmiddels zijn de wondjes alweer dicht gelukkig!

 6. Nadia says:

  Wat ga je hard met je boek, wat goed! Ik ben heeel erg benieuwd! Prachtige Svarovski-ring heb je gekocht.

 7. Marije says:

  Oooh, ik ben zó benieuwd naar je boek! Ik sta vooraan in de rij om ‘m te kopen als ie eenmaal in de winkel ligt! Veel plezier en succes nog met alle voorbereidingen en heb een heerlijke week!

  1. Sabine Author says:

   Aah, zo tof! :D Ik kan niet wachten tot ‘ie uitkomt..

 8. Roxanne says:

  Mooie cadeaus, en top dat je gewoon bent gaan bikkelen op CrossFit!
  En ik ben zoooooooooooo benieuwd naar je boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close