Week van OMF #35-2022

Pfoe jongens, wat een week! Als je de week begint met twee zieken thuis dan is dat niet direct een heel beste start. Gelukkig begon ik de week bij The Boxing Company waar ik he-le-maal stuk ging tijdens een boxtraining. Later in de week ging ik ook nog voor het eerst padellen, super leuk! Verder werkte en studeerde ik veel en nam ik als klap op de vuurpijl mijn vader als verrassing voor zijn verjaardag mee naar de vrijdagtrainingen van Max!

IMG 1667

Maandag

Zoals ik al zei begon mijn week bij The Boxing Company. Deze locatie zit recht onder het kantoor van Hashtag Workmode en via hen kon ik een proefles volgen. Dat deed ik om 09.00u zodat ik daarna direct door naar boven kon om te werken. Gewéldig was het. Helemaal kapot was ik, maar mijn hoofd was ook leeg; en dat was bijzonder fijn.

Overdag maakte ik geen foto’s meer want ik zat de hele dag achter mijn pc. Na de avondspits fietste ik naar de school van Vic voor een ouderavond.

IMG 1675

Dinsdag

Kookdag op dinsdag! Er stonden vier recepten op de planning om te maken en dat ging gelukkig lekker vlot.

IMG 1683

Om kwart voor drie haalde ik Vic van school en knutselden we wat aan tafel. Wat kan ze koken hè, die meid…

IMG 1685

’s Avonds aan de studie. Ik ging aan de slag met een nieuw vak: Gezondheidspsychologie. Ik las wat studieinformatie en maakte een planning voor de komende weken.

IMG 1686

Beknopte inhoud van het boek. Interessant wel hoor!

IMG 1688

Woensdag

Mijn mamadag was woensdag heel standaard. Spelen met de kinderen, Vic naar school brengen, huishouden doen, boodschappen doen etc. Toen Cody in bed lag kroop ik even achter mijn laptop om te werken terwijl Vic een spelletje speelde op de iPad.

IMG 1692

Met de meiden van Hashtag Workmode ging ik ’s avonds padellen. Dat had ik nog nooit gedaan maar ik vond het helemaal fantastisch, wat een leuke sport. Smaakt naar meer!

IMG 1695

Donderdag

Het was 10 weken geleden dat ik een volledige studiedag voor mezelf had, dus het werd wel weer eens tijd. Iedereen was het huis uit en ik sloot mezelf met studieboek op. ZO fijn!

IMG 1699

Milka kwam me tussen de bedrijven door verwennen met weer een stapel aan repen. Wooow.

IMG 1710

Vrijdag

Mijn vader was vrijdag jarig en als verrassing nam ik hem mee naar de eerste dag van de F1 in Zandvoort. Ik had kaartjes voor Jumbo’s Super Friday gekocht en we hadden zó veel mazzel met onze plekken. Gewoon bij de start, tegenover de pitstraat. Het was echt een grandioze dag.

IMG 1716

En wat is het toch heerlijk om in de buurt van het strand te zijn.

IMG 1719

Weekend

Onze zaterdag bestond uit zwemles en de verjaardag van mijn vader. ’s Avonds keken we nog een paar afleveringen van Manifest seizoen 3.

IMG 1723

Gisteren was ik met de kinderen alleen en besloten we ’s ochtends even naar de Apenheul te gaan. Lang leve een jaarkaart, dan kun je gewoon even snel voordat het (te) druk wordt.

IMG 1725

Park Berg & Bos, waar je doorheen loopt richting de Apenheul, is zó moei. Gisteren werden we getrakteerd op een regenboog in de fontein. Te gek.

’s Middags keken we uiteraaaard naar de F1 en verder deden we rustig aan.

Aankomende week wordt lekker relaxt. Ik mag nog voor klanten de keuken in maar verder ben ik vooral alles aan het voorbereiden voor mijn tripje volgende week. Vrijdag vlieg ik namelijk naar San Francisco voor een hele week. Een hele week in mijn eentje, ik kijk er zó naar uit! Uiteraard neem ik jullie via Instagram weer mee tijdens mijn reis.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close