Week van OMF #40-2018

Ik voel me altijd een beetje gek als ik een week geen Week van OMF heb geplaatst. Alsof die hele week dan niet heeft plaatsgevonden ofzo en of ik niets noemenswaardig heb meegemaakt in de week ervoor. Is natuurlijk helemaal niet het geval, vanwege de drukte rondom het Pop-Up Cheesecakecafé had ik simpelweg geen tijd om foto’s te maken en een Week van OMF in elkaar te zetten vorige week. Maar gelukkig ben ik er weer! Het is een ander weekoverzicht dan jullie van me gewend zijn deze week, ik was afgelopen week namelijk vrij. Althans, ik had mezelf vier dagen vrij gegeven en deze dagen volgepland met leuke dingen en verwennerijen, puur omdat ik het mezelf gunde en ik daar ook echt héél hard aan toe was. Ik heb dan ook een hele fijne week gehad! Zo ging ik naar de Veluwse bron in mijn eentje, zijn Vic en ik aapjes wezen kijken met opa, naar het Nijntje Museum geweest en spendeerde ik de dag bij de kapper en schoonheidsspecialiste. Ook was het weer eens tijd voor een papa-dochterdag met mijn vader en ging ik vrijdag wel weer gewoon aan het werk. Een bomvol weekoverzicht!

foto1

Maandag

Na een héle goede en welverdiende nacht slaap dropte ik Vic bij de gastouder en reed ik door naar de Veluwse Bron. Ik had mezelf getrakteerd op een dagje sauna, kruidenbaden, massages en gezichtsbehandelingen. Het was zó fijn. Ik stond die ochtend nog flink vermoeid op en had vooral ook een zeer lijf, maar dit leek allemaal verdwenen te zijn na deze dag. Goede keuze om dit direct na de pop-up te boeken dus.

foto2

Er had zich wat foodpost opgestapeld in de dagen ervoor en die maakte ik open. Allereerst een zak van Sinterklaas. Eh, van mij dus.

foto3

Met daarin nieuwe bakmixen van Koopmans. Leuk! Mochten jullie nieuwsgierig zijn naar een mix en/of een review willen zien: let me know.

foto4

Een nieuw kookboek van Elle Eten met daarin populaire recepten.

foto5

Nog een bakmix, deze keer van Dr. OEtker en wel voor Brookies. Geinig, dit lijken echt brownies te zijn met een koeklaag bovenop, terwijl mijn eigen Brookies meer koekjes zijn met brownie-smaak. Ik ben wel benieuwd naar deze!

foto7

Tot slot: vegan roze koeken van Donny Craves. Ik vond ze érg lekker.

foto6

Dinsdag

Dinsdag en woensdag had ik voor Vic gereserveerd. Ik heb hem en hij ons een paar dagen moeten missen dus nu was het volop quality time. We begonnen de dinsdag met opa in de Apenheul. Aan de verzorger vroeg ik waarom de ringstaartmaki’s zo bij elkaar zaten, maar dit doen ze om elkaar warm en droog te houden (het was vies weer) en zich groter te maken tegenover roofdieren. Zag er bijzonder schattig uit.

foto8

Terwijl Vic ’s middags lekker op bed lag roosterde ik vast de pompoen voor de soep die avond.

foto13

Ook bakte ik een super lekker bananenbrood met roomkaasvulling, gezien ik nog flink wat roomkaas in de koelkast had liggen.

foto9

De rest van de middag deden we lekker rustig aan. We keken filmpjes samen…

foto14

… en knuffelden veel! Vic is zo’n mama’skindje, oh oh.

foto10

Het was echt weer voor warme chocolademelk en gelukkig had ik deze nog staan uit Frankrijk. Lekker was ‘ie hoor!

foto11

Woensdag

Woensdagochtend reden Vic en ik naar het Nijntje Museum in Utrecht. Het is meer een speelparadijs dan echt een museum en ik geloof dat Vic het erg leuk vond. Spelenderwijs leren kindjes hoe een huis in elkaar zit, hoe ze dieren moeten verzorgen, met het verkeer om moeten gaan etc. Het is niet een heel groot museum en Vic was wellicht nét nog iets te jong.

foto12

Aan de overkant bij het Centraal Museum at Vic een Nijntje pannenkoek voor de lunch en ging ik voor de tosti met ‘visvrije tonynsalade’ van de Vegetarische Slager. Erg lekker, als ik het niet had geweten had ik gedacht gewoon tonijnsalade te eten.

foto19

Foooodpost! KitKat komt met een nieuwe KitKat Chunky reep: Salted Caramel Fudge. De reep was al op voordat ik een foto kon maken, oeps.

foto15

Ik krijg altijd opruimwoede als ik een paar dagen vrij ben en dus pakte ik de bergkast even aan. Ik bestelde weer wat BULK-producten bij Bol.com, vandaar de hoeveelheid Swifferdoeken, haha.

foto16

Door het Pop-Upcafé liep ik een beetje achter met de webshopbestellingen dus die werkte ik ’s middags even weg. Vic hielp, zoals je ziet.

foto20

En toen kreeg ik ’s avonds bericht dat CHEESECAKE gewoon is binnengekomen in de Bestseller60, waaaah! Hij staat op plek 8 van de Eten & Drinken top 10. Vind ik dus echt heel cool. CHEESECAKE was, in ieder geval afgelopen week, dus een van de best verkochte kookboeken. Whihi.

foto17

Donderdag

Voordat mijn laatste pamperdag van start ging haalde ik even de auto door de wasstraat. Daar was ik namelijk nog niet aan toegekomen sinds we uit Frankrijk zijn teruggekomen dus je kunt je voorstellen hoe die eruit zag. Oh oh.

foto18

Tweede stop van de dag: Dullers, mijn favoriete kapsalon aller tijden. Mijn haar was aan een opfrisbeurt toe.

foto21

Na een vier uur durende kapperssessie ging ik door naar de schoonheidsspecialiste waar ik mijn wenkbrauwen en wimpers liet doen. Ik had nog wat tijd over en een telefonische afspraak staan, dus naderhand besloot ik bij Schenkers even te gaan werken. Onder het genot van Carrotcake en cappuccino. #treatyourself

foto25

Tim was niet thuis en dus at ik lekker met dit sushimonster.

foto22

Frisse coupe, verse wenkbrauwen en verse wimpers. Ik kan er wel weer even tegenaan. De wallen moet je wegdenken, die heb ik cadeau gekregen bij de bevalling denk ik, haha.

foto23

Vrijdag

Hup met de geit, er moest weer gewerkt worden vrijdag! Ik reed naar Fatima voor weer een shootdag! Inmiddels heeft ze bekend gemaakt dat ze een kookboek gaat uitbrengen volgend jaar dus yaay, ik mag er nu ook gewoon over praten haha. Voor haar eerste boek verzorg ik de fotografie en styling. Super leuk!

foto24

All the foooods…. Zo vervelend, man man.

In de middag kroop ik achter mijn computer op kantoor om nog wat te werken voordat ik Vic weer moest ophalen.

foto26

Weekend

Het weekend begon met een vader-dochterdag. Ik geef mijn ouders altijd een dagje uit cadeau voor hun verjaardagen en papa inde die van hem gisteren. We begonnen met een lunch bij restaurant Planken Wambuis waar we al eens eerder waren geweest samen. Ik ging voor de Vitello salade.

foto27

Daarna maakten we ons klaar voor een reeënsafari! Door heel Nederland kun je bij Staatsbosbeheer safari’s boeken. Je gaat dan met een boswachter het bos in op zoek naar wild. Ik had een safari geboekt waarbij we met Land Rovers het bos rondom Lage Vuursche in gingen rond schemering op zoek naar reeën. Heel tof! Je kunt het bijna niet zien op deze foto, maar we zagen een gezinnetje: bokje, geitje en kleintje.

foto28

Het bos heeft altijd zulke mooie dingen in de herfst.

foto29

Gisteren was een rustige dag. We gingen even kijken bij de hockeywedstrijd van mijn schoonzusje…

foto30

Ik bakte een cheesecake (die laat ik vandaag achter bij de uitgeverij)…

foto31

… en we keken naar de UFC fight met Conor McGregor.

En nu is het allemaal weer uit met de gekte, het normale werkleven begint weer en ik ga er aankomende week direct weer hard tegenaan. Geen tijd om te luieren, er moet gewerkt worden! Vandaag ben ik de hele dag in Amsterdam te vinden. Ik heb eerst een afspraak, vervolgens schuif ik om 13.00u live in de studio aan bij NH Radio en om 15.00u heb ik een duo-interview met Mariëtte voor Telegraaf. We zijn uitgenodigd om te komen high-tea-en bij Waldorf Astoria, géén straf! Morgen moet ik aan de slag voor campagnes en weer langs mijn MLD-specialist, donderdag langs Fooddock voor een evaluatie van het pop-up café en vrijdag staat er een shootdag op de planning en ’s avonds een borrel met Ken en Annemie. Ook moet ik héél hard voor OMF bezig. Video’s filmen, content maken, recepten bedenken… Ik verveel me geen seconde gok ik zo.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close