Week van OMF #49

Afgelopen week kan ik in één woord wel samenvatten denk ik: Adele. Jémig wat heb ik veel uren achter de computer doorgebracht in de hoop tickets te kunnen bemachtigen, wat een draaaaama. Maar naast azen op concertkaartjes deed ik nog veel meer. Ik bracht (weer) een bezoekje aan het ziekenhuis en dat is voorlopig nog niet voorbij, werkte een hoop en we haalden alvast een beetje Kerst in huis want vooral Tim is al heel erg into de Kerst. Kijk je mee naar een nieuwe Week van OMF?

Maandag

foto1

Maandag boodschappendag.

foto2

’s Middags had ik een passessie bij Didi! Zij kleden mij dit jaar voor de kerstvideo’s die ik opneem voor OMF, zo leuk. En ik ben geslaagd! Ik nam een jumpsuit, een faux-lerenlegging, zwarte top en zwart vest met gouden glitters mee.

foto3

De plattegrond voor het concert van Adele werd bekendgemaakt. Ooeee.

Dinsdag

foto4

Dinsdagochtend nam ik de laatste Sinterklaasvideo op, voor de kruidnotencheesecake met gezouten karamelsaus. Wie heeft hem gemaakt dit weekend?

foto5

Op naar Intratruin, de kerstvideos moesten opgenomen worden en hiervoor moet de keuken wel kerstklaar zijn.

foto6

De winkel is altijd zo prachtig versierd <3

foto7

Tadaaaa, stukken gezelliger.

foto8

Mijn favoriete hoekje van het aanrecht.

Woensdag

foto9

Ok, here we go. Om 10.00 uur sharp zat ik paraat op de website van Adele om tickets te scoren in de presale voor 3 juni. Faalde grandioos toen ik na 2 uur nog steeds geen kaarten had.

foto10

Ik gaf de moed maar op en ging aan de slag met het avondeten en tevens de video die ik moest opnemen: het maken van een hele kalkoen! Ik was hier de hele dag wel mee bezig.

Donderdag

foto11

Stoofpeertjes hoeven niet altijd roodgekleurd te zijn hoor!

foto12

Editen, editen, editen.

foto13

En weer een bezoekje aan het ziekenhuis. Er komt waarschijnlijk toch weer een (derde…) knie-operatie aan in het nieuwe jaar. Ziekenhuizen zijn nooit echt gezellig he? Als ze nou wat meer groen zouden neerleggen en wat kleur zouden aanbrengen. Maar nope.

’s Avonds deden we boodschappen voor het weekend.

Vrijdag

foto14

Poging nummer twee voor Adele… met drie computers zou het toch moeten lukken.

foto15

Aaaah bijna bijna! Ik kwam erdoor en krijg bij het bestellen de melding dat de tickets waren uitverkocht. NO. NO. NO!

foto16

Mijn nieuwe microfoontje voor het opnemen van video’s kwam binnen. Ik ben toch niet zo te spreken over het huidige geluid en besloot een reversmicrofoon te bestellen. Ik ben benieuwd.

foto17

Hihi

foto18

Fietsen eeeeeverywhere. Vrienden van Tim kwamen over de vloer voor een bierproeverij.

foto19

Met onder andere Affligem, toastjes, kaasjes…

foto20

En ik vluchtte naar boven met mijn laptop met Netflix (ik keek Cloudy with a chance of meatballs), wijn en een zak chips. Prima voor elkaar.

Zaterdag

foto21

Goodmorning popje! Altijd aandacht tekort deze hond.

foto22

En hups na een bezoekje aan de slager en de markt, weer naar Intratuin. Tim wil al járen een kerstdorpje en toen ik hem vertelde dat ze een heel deel van de winkel daarvoor hadden opgeofferd wilde hij gaan kijken. Ok!

foto23

Eenmaal thuis dekte ik de tafel voor die avond en dook ik de keuken in. 5 dec is ieder jaar gourmetten met de (schoon)familie.

foto24

Ok Tim: jij een kerstdorp, dan móét er een bakkertje in. Ik geef toe: het ziet er enorm gezellig uit.

foto25

Ik dook de bank op met de kersteditie van Foodies Magazine.

foto26

Eeeeen eten maar!

foto27

Ieeeee ok, het is echt wel heel leuk zo’n dorpje. Ik ben nog niet zover dat ik de kerstboom al in huis wil overigens.

Zondag

foto28

Vroeg wakker en geen zin meer om te slapen. Komt zelden voor op zondag! Mijn laptop lag nog boven dus ik besloot maar een klein beetje te werken.

foto29

POGING NUMMER DRIE #goddamnit. Deze keer in de rij voor de presale voor de extra aangekondigde concerten van Adele.

foto30

En jaaaaaaaaaa, EINDELIJK! 4 juni (Tims verjaardag haha) ga ik met Tim, Nanda en mijn moeder naar Adele in ZiggoDome. JAAAAHAA! Ik ben nog steeds blij dat het eindelijk gelukt is.

foto31

Het was een ultieme relaxdag gisteren. Dekentje, bank, boek, films… Ideaal.

Nog 9 dagen werken en dan gaan we naar New Yoooooork. Aaaaah, ik kan echt niet wachten. Maar eerst staat er deze week nog genoeg op de planning. Vandaag werk ik thuis, morgen ben ik in Amsterdam voor de Gift Suite X-mas edition en een afspraak. Woensdag moet ik voor MRI naar het ziekenhuis, donderdag terug voor de uitslag. Donderdagavond heb ik een afspraak in Den Haag en vervolgens heb ik op zaterdag en zondag de laatste boektourdagen staan. Busy busy, nog even knallen.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Wat gaaf dat je toch tickets hebt kunnen kopen!

 2. Laura - Dagelijkse hap says:

  Gefeliciteerd dat je nu eindelijk kaartjes hebt kunnen bemachtigen :D Alvast super veel plezier! (duurt nog even haha)

 3. leonie says:

  Ik ben er bij in zwolle zaterdag!

  1. Sabine Author says:

   Gezellig! :D

 4. Jildou says:

  Wat tof dat je toch uiteindelijk wel kaarten hebt kunnen bestellen voor Adele en ik ben onwijs benieuwd naar de fantastische verhalen van New York City. Zo leuk dat je ons weer meeneemt net als naar Bali. Vier ik toch ook een klein beetje vakantie :)

 5. Tamara says:

  Haha wat een gedoe om de kaartjes! Maar ik herken het hoor, heb ik zelf ook weleens gehad

 6. Ja ik heb de taart met mijn dochter gemaakt!! Heerlijk en veel complimenten!
  Dacht eerst nog dat t ging mislukken aangezien ik met de mixer had gemixt en en zag later op de video dat je het zelf met de hand gemengd had. Het was dus veel dunner, Maarrr… Het was prima gelukt!

 7. Willemijn says:

  Leuk! Die stoofpeertjes zien er goed uit!!

 8. Rianne says:

  Die dorpjes…fantastisch!!
  Ik ga elk jaar naar de intratuin om 3 uur naar die dorpjes en winterberg te gaan kijken, zo leuk

 9. Wat voor revermicrofoon heb je gekocht ? Senheisser, shure of …. ?

  1. Sabine Author says:

   Staat heeeeel groot op de doos ;) Rode Wireless Filmmaker.

 10. Kelly says:

  Wat een week zeg! Die kerstdorpjes zijn altijd heel leuk! Vlam ze en succes deze week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close