Week van OMF #50-2021

Weer een week voorbij! Mijn voornemen om een dagje extra vrij te nemen voor een inhaal-studiedag viel een beetje in het water, maar verder was het sinds tijden een wat rustigere week. En wat was dat fijn! Ik zat de hele maandag achter de computer, werkte dinsdag thuis, had een hele leuke mamadag op woensdag die echt voorbij vloog en ging donderdag aan de slag met nieuwe recepten voor het nieuwe jaar. Ook was het tijd voor een bezoekje aan de kapper en aangezien dat altijd een paar uur me-time betekent, vond ik dat helemaal geen straf.

IMG 6079

Maandag

Ik begon de week op kantoor! Hier mocht ik het tweede cadeautje uit de adventskalender van BK uitpakken. Twee mini cocottes, zo schattig. Eens kijken wat ik hiermee kan.

IMG 6093

Ik werkte de hele maandag achter de pc en was vooral facturen aan het sturen, campagnes aan het afronden en inplannen.

IMG 6115

Ondertussen werkte ik ook vast aan de planning voor 2022 en daar moest ik een eigen template voor maken in Google Sheets want er was er geen eentje naar wens, haha. Ik ben heel slecht in dit soort programma’s, dus het kostte me wat tijd.

IMG 6121

’s Avonds weer aan de studie! Een taai hoofdstuk deze keer waar voor mijn gevoel geen einde aan kwam.

IMG 6123

Tip van mij voor jou: deze Maltesers Flats zijn heel lekker. Ik vind ze veel lekkerder dan echte Maltesers.

IMG 6135

Dinsdag

Dinsdag bleef ik thuis want ik had een inhaalstudiedag gepland. Ik mistte mijn studiedag vorige week vrijdag i.v.m. werk en het kerstdiner van Tims werk, dus die wilde ik wel even inhalen. Ware het niet dat de gemeente besloot een boom te snoeien en de versnipperaar RECHT voor ons raam neer te zetten, haha.

IMG 6136

En toen werden we gebeld door de gastouder of we Cody z.s.m. konden ophalen. Niets met hem aan de hand gelukkig, maar daar ging mijn voorgenomen studiedag. Je kunt nog zo goed plannen, het blijft af en toe echt jongleren.

IMG 6140

Ah well, knuffelen op de bank met de jongens is ook heel fijn! Die studiemomenten haal ik op een later moment wel weer in. Hoewel daar de komende weken ook vrij weinig van terecht komt ben ik bang.

IMG 6143

Woensdag

“Mama, wil je een foto maken van mijn auto?” – hahah. Jawel hoor mop.

IMG 6149

Met Cody deed ik boodschappen en bij HANOS kwam ik deze FANTASTISCHE aioli’s tegen. De Habanero Mango Aioli hebben we echt verslónden thuis, maar ik had geen idee dat HANOS het ook verkocht. Ideaal, ik heb even ingeslagen.

IMG 6155

Foodpost van Boers & Boers! Heerlijke producten van eend.

IMG 6156

En nog meer leuke post. Tim valt met name met zijn neus in de boter deze maand, met alle alcoholische versnaperingen die zijn toegestuurd – haha. Gulpener heeft een koninklijke IPA ontwikkeld waarvoor onze eigen koningin de hop heeft geplukt. Hoe leuk! En zo’n mooie grote fles ook.

IMG 6171

Van de Italiaanse webshop Casabase kreeg ik klassieke Panettone toegestuurd, vergezeld van een potje pistachecrème. Heb nog nooit panettone gehad, dus ik ben benieuwd.

IMG 6188

Woensdagmiddag mocht ik een paar uurtjes op Louie passen, de kleine man van Tobias en Vivian. En dat was réuze gezellig! Cody vond het ook helemaal fantastisch, die ontpopte zich ineens tot een grote broer, haha. Zo leuk.

IMG 6196

Ik moest er even moed voor bij elkaar rapen, maar ’s avonds weer braaf aan de studie!

IMG 6229

Donderdag

Er stond een kookdagje op de planning donderdag. Halsoverkop kwam er tóch nog een lastminute campagne binnen voor Kerst, dus daarvoor liep ik snel naar de supermarkt voordat ik de keuken in dook. ’s Middags ging ik verder met recepten voor januari en daar hoort ook wat videocontent bij!

IMG 6228

Van Ukiyo kreeg ik deze fantástische flessen gin opgestuurd. Dit zijn toch de allertofste flessen die je ooit hebt gezien?

IMG 6232

Zo blij dat alles er voor Kerst nu écht op staat. Oh boy, het was me weer een decembermaand. Maar nu lekker verder met focus op het nieuwe jaar. Heel veel zin in!

IMG 6246

Ik vond ’s avonds thuis nog hele lieve cadeautjes van partners! HelloSparkle (agency) stuurde een waanzinnig blik met koeken van Het Koekemannetje, yuumm.

IMG 6247

En van Merci kreeg ik dit lekkere cadeau.

IMG 6248

Mét mooie hanger voor in de boom. Zo attent.

IMG 6249

Vrijdag

Het kerstfeest op Vics school werd halsoverkop verplaatst naar vrijdag maar gelukkig had ik nét wafels gebakken voor een recept op OMF in januari. De mazzelaar kreeg dat dus mee in zijn broodtrommel.

IMG 6258

Ik had een afspraak bij de kapper. Op de valreep, zo bleek achteraf.

IMG 6276 2

’s Middags spendeerde ik aan mijn studie. Deze tekening maakte ik bijna een jaar geleden al, maar had ik nu weer nodig. Toch handig dat ik dat heb gedaan.

IMG 6279

Aangezien ik iedere dag bezig ben met fotografie, zie ik ook overal foto’s in. Zo had ik dit best een mooie achtergrond gevonden, met al die verschillende blaadjes.

IMG 6299

Weekend

Het weekend besteedden we aan een aantal dingen: cadeaus inpakken voor Kerst, we gingen op visite bij de tantes van Tim en ik bestelde de meeste kerstboodschappen.

IMG 6301

Tussendoor versierden we deze gingerbreadman die al een poosje in huis lag.

Net als vrijwel alle basischoolkindjes is Vic het grootste deel van aankomende week ook thuis. Gelukkig had ik hier al een poos min of meer rekening mee gehouden, dus ik hoef niet zoveel meer te werken. Dinsdag en donderdag ben ik wel aan het werk en/of aan de studie, maar de rest van de week ben ik lekker thuis. Eens kijken of er nog iets is wat we samen kunnen doen, want ook al was dat vást niet de bedoeling: opgesloten zitten met je kind in huis zonder iets te kunnen doen heb ik wel een keer gezien inmiddels. Gelukkig hebben we de kerstdagen om naar uit te kijken aankomend weekend.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close