Week van OMF #32-2017

Een hele goedemorgen! Althans, ik hoop dat het een goedemorgen voor jullie is. Het is, helaas, alweer maandagochtend en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Week van OMF. Wanneer ik dit artikel op zondag maak moet ik altijd even terugbladeren door de foto’s op mijn telefoon om te kijken wat ik allemaal heb gedaan in een week. Soms meestal gaat de tijd zo hard dat ik het iedere keer een beetje vergeet. Niet handig! In ieder geval was afgelopen week een fijne week. Ik heb lekker gewerkt, ging op kraamvisite bij mijn lieve kleine vriendje Duha en eindigde de werkweek met twee dagen vol afspraken in Amsterdam en Den Haag. Ook staat deze Week van OMF zo vol met eetfoto’s dat het bijna een eetoverzicht lijkt, oeps.

foto2 1

Mijn vader appte met op maandagochtend met de vraag waar het weekoverzicht van vorige week bleef (trouwe lezer die papa van mij). Ik appte hem een foto van de homepage vlak voor ik met Vic naar het consultatiebureau ging om te laten zien dat het artikel echt wel online was gekomen.

Het bezoekje aan het consultatiebureau was prima trouwens. Voorlopig de laatste prikjes gehad en Vic heeft er totaal geen last van gehad gelukken. Wel heeft hij een enórme groeispurt gemaakt: 5cm en 1,5kg gegroeid in anderhalve maand, haha.

foto4 1

Na het consultatiebureau ging ik even wat boodschappen doen. Ik kwam deze salade tegen bij Albert Heijn en besloot ‘m mee te nemen uit nieuwsgierigheid. Ik vond hem uiteindelijk zo zo. Iets te zure dressing naar mijn smaak. Volgende keer maak ik hem gewoon lekker zelf.

foto5 1

Hoewel ik de dag had vrijgepland voor het geval Vic huilerig en hangerig zou zijn van de prikjes, ging het eigenlijk verbazingwekkend goed en kon ik tussendoor een beetje aan het werk. Mailbox leeg, woohoo!

foto3 1

Viv nam vanuit Cork deze salted caramel fudge voor me mee. OMG, echt de lekkerste fudge die ik ooit heb geproefd.

foto6 1

Foodpreppen voor de baby, de vriezer ligt inmiddels vol zakjes met groenten en fruit. Ik laat binnenkort in een artikel zien hoe ik zorg dat er altijd verse hapjes voor Vic zijn.

foto7 1

Na het avondeten nam Tim de zorg voor Vic over zodat ik even gauw boodschappen kon doen.

foto8 1

Daarna naar CrossFit waar deze workout op de planning stond. Oef…

foto9 1

… ja, die deed wel redelijk zeer ja. Het heeft twee dagen geduurd voordat ik weer normaal kon lopen. Oeps.

foto10 1

Dinsdagochtend: eerst maar eens naar het ziekenhuis om bloed te prikken. Sinds ik nauwelijks vlees meer eet voel ik me constant heel moe dus ik wilde even laten checken of de waardes in mijn bloed allemaal nog wel ok waren. Ik krijg deze week de uitslag hiervan.

foto11 1

Na het ziekenhuis even langs bij opa <3

foto12 1

In de middag maar weer aan het werk terwijl ukkie op bed lag.

foto13 1

Foodpost! Up&Go drinkontbijtjes in diverse smaken. Heb ze nog niet geproefd moet ik eerlijk zijn, ga ik deze week even doen. Ben wel benieuwd namelijk. Het zijn drinkontbijtjes die overgewaaid zijn vanuit Australië, vol met proteïne, vezels en vitaminen.

foto15 1

Woensdagochtend ging ik vlak voor de buiten even boodschappen doen met deze stoere man.

foto14 1

Daarna dook ik de keuken in om alvast wat voor te bereiden voor het avondeten. En ja, al deze knoflookteentjes gingen in één taart. NOM.

foto16 1

In de middag ging ik eindelijk bij vriendinnetje Kevser langs om haar prachtige kindje te bewonderen. Uiteraard moesten onze boys even samen op de foto. 6 weken vs 4,5 maand <3

foto17 1

Vic slaapt tegenwoordig niet meer als we ergens op visite zijn (hij vindt het véél te leuk en gezellig), maar gaat thuis altijd direct gevloerd.

foto18 1

Aangezien ik kapotging van de spierpijn woensdag (geen grap, ik zat in het stadium dat ik bijna zittend de trap af moest) besloot ik de CrossFittraining te verplaatsen en even een avondje rust te houden. Ik pakte er weer eens een boek bij. Ook fijn.

foto19 1

De gastouder was weer terug van vakantie en dus bracht ik Vic daar donderdagochtend weer heen. Ik had zelf afspraken in Amsterdam die dag, maar voor ik de auto in moest ruimde ik nog even gauw Vic’s kledinglade uit en haalde ik de stofzuiger door het huis.

foto20 1

Daarna op naar Amsterdam! Ik had allereerst een afspraak met mijn uitgeverij en dat was zo gezellig dat het uiteindelijk een 2 uur durende lunch werd, haha. We lunchten bij Wildschut; ik koos voor Turks brood met huisgemaakte tonijnsalade.

foto21 1

Mijn volgende afspraak was bij Coffee & Coconuts. Ik had een beetje tijd over en ging daar eerst nog maar even aan het werk. Leuk plekje wel!

foto22 1

En ze hadden een hele lekkere huisgemaakte ice tea, jum.

foto23 1

Vrijdagochtend stapten Viv en ik al op tijd op de trein (lang leve de NS Zomertoer) richting Den Haag.

foto24 1

We begonnen de dag bij MingleMush, een net geopende foodhal naast Centraal Station.

foto25 1

We proefden daar deze WAANZINNIGE, wacht even, de capslock is niet groot genoeg:

WAANZINNIGE

‘don brûlée, een crème brûlée donut. Man, man. Ga ‘m halen aub.

foto26 1

En scoor dan ook direct de pierogies (zelfde stand), ook erg lekker.

foto27 1

Bij de Mexicaanse foodstand zagen we een plateau met hotsauces staan. In de herhaling Tim en Tobias?

foto1 1

Op aanraden proefden we de taco’s met gefrituurde garnaal. Ook al zo goddelijk. De vrijdag werd onverhoopt een knettertje volle eetdag. Niet helemaal gepland, maar dikke prima.

foto28 1

Om 13.00u had ik een afspraak bij restaurant Loïc terwijl Viv naar Mama Kelly ging om te werken. We combineerden de afspraak met een lunch en ik koos voor de vegaburger. Erg lekker.

foto29

Aangezien we in een Frans restaurant zaten (dat overigens een HELE dikke vette aanrader is, het eten is er zó lekker, de ambiance heel leuk, gastheer Loïc ontzettend aardig en je kunt er goed parkeren!), konden we de tarte tartin en moelleux niet overslaan. We deelden beide de nagerechten. Na de afspraak rolde ik zo de taxi in.

foto30

Om een klein uurtje te overbruggen gingen Viv en ik weer terug naar MingelMush om nog wat eten te proberen. Ja, ik (of beter gezegd we) weet ook niet zo goed waarom ik altijd maar kan blijven eten. Bij iPanini proefden we de steak met diverse salades. Deze laatste waren gemaakt met groenten uit eigen moestuin, zo mooi.

foto31

Om 16.00u liepen we naar restaurant Luden waar Viv en ik waren uitgenodigd voor een high wine. Onwijs gezellig en heel fijn om zo het weekend in te luiden. Wat we daar allemaal te eten kregen heb je gisteren kunnen lezen.

foto32

Na een dag vol lekker eten stapten we tegen een uur of acht weer de trein in. Daar besloten we nog maar even wat te werken, dan leek het tenminste nog een béétje op een normale werkdag, haha. Lang leve de beste baan van de wereld!

foto33

Afgelopen weekend hadden we niets op de planning en ik heb dan ook nauwelijks foto’s gemaakt. Ik werkte, we maakten het huis schoon en genoten even van de vrije tijd die we hadden. Gisterochtend werd ik wakker met twee mannen in bed. Mooiste uitzicht om mee wakker te worden <3

Fijne week niet waar? Ik word er blij van als ik er zo op terugkijk en hoop dat aankomende week weer zo gaat zijn! Het is wel een drukke week in ieder geval.

Woensdag ga ik met vriendinnetje Nanda naar het openlucht filmfestival hier in Apeldoorn. Donderdag heb ik twee afspraken in Utrecht en vrijdag zit ik Amsterdam voor een afspraak. Zondag zijn Tim en ik uitgenodigd voor een avond op een cruiseschip van Holland America Line (ZO VET, ZO VEEL ZIN IN!) en verder hoop ik deze week weer drie keer te kunnen trainen.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Kelly says:

  Wat een heerlijke week! Ik ben heel benieuwd naar die donut, ziet er goddelijk uit!

 2. Jaimyskitchen.nl says:

  Wauw alles bij MingleMush ziet er echt te gek uit. Die donut omgggg! Want it!
  En sterkte met je bloeduitslag

  1. Sabine Author says:

   Jaaa, alleen voor die donut MOET je al naar MingleMush. ZO GOED.

 3. Ohhhhh die laatste Karin Slaughter is weer zo goed, in 1 ruk uitgelezen. Weet niet of je het al kent maar bent net begonnen in Iene Miene Mutte van MJ Alridge, greep me ook gelijk, zeer spannend.

  1. Sabine Author says:

   Ik kan hem ook maar moeilijk wegleggen, heerlijke boeken schrijft zij toch. En dankje voor de tip, ik ga er naar kijken!

 4. Joyce - LemonyLifeNL says:

  OMG die creme brulee donut ziet er echt geweldig uit!

  1. Sabine Author says:

   Dat was ‘ie ook echt!! ZO GOED.

 5. Daniëlle says:

  Klinkt zeker als een fijne week! Leuk weer om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close