Week van OMF #7-2022

En toen was er weer een week voorbij. Ik vind alle weken snel voorbij gaan maar wat er afgelopen week is gebeurd? Het leek wel alsof ‘ie slechts 2 dagen duurde. Anyway, het was een hele normale week met werk, studie, karate, zwemles, sporten en datenight(s).

IMG 7183

Maandag

Na een gezellig weekend begon mijn werkweek direct productief: ik had een kookdag gepland. Blijft fijn om dat al direct op maandag te doen.

IMG 7187

Van Red Band kreeg ik snoepjes met meer fruit toegestuurd en die zijn lékker! Het eerste zakje is al leeg, levensgevaarlijk om dat in de auto te hebben liggen.

IMG 7188

Vorig jaar lanceerde Le Creuset een limited edition Harry Potter collectie. Waanzinnig natuurlijk voor deze Harry Potter fanaat. Als je mij volgt op Instagram dan weet je dat ik de blauwe ben met de gouden snaai als dekselknop heb besteld van alle cadeaubonnen die ik nog heb liggen. Er was echter nóg een product dat ik geweldig vond, maar die zou pas in februari 2022 beschikbaar zijn. En nu was het dan eindelijk zo ver….

IMG 7191

IMG 7192

Tadaaaaa! HOE GAAF is deze ovenschaal? Ok, je moet er fan van Harry Potter voor zijn maar ik vind hem dus gewéldig.

IMG 7189

Naast deze verwennerij voor mezelf werd ik ook verwend met een grote bos bloemen van de hubby. Voor Valentijnsdag!

IMG 7190

En mijn kleinste man had deze creatie gemaakt bij de gastouder. Zo schetig.

IMG 7198

’s Avonds sloot ik me weer op in mijn studeerkamer. Ik had afgesproken met een medestudent om via Zoom de lesstof te behandelen. Heel nuttig!

IMG 7199

Dinsdag

Dinsdagochtend weer lekker naar de sportschool. Ik probeer de routine er nu echt weer in te houden want ik vind het zo fijn.

IMG 7206

Ik besloot thuis te blijven voor werk. Op dinsdag werk ik altijd pas vanaf 10.00u en om 14.45u moet ik Vic weer ophalen. Bovendien hoefde ik de keuken niet in maar moest ik vooral veel typen en dat kan prima thuis.

IMG 7210

’s Avonds wederom aan de studie. De week voor het tentamen dus (bijna) iedere dag leren! Heel veel mensen tipten deze transparante sticky notes de afgelopen tijd, dus ik heb ze besteld. En inderdaad: heeeeeel handig!

IMG 7211

Woensdag

Op mijn mamadag ging ik met Cody naar de kapper en daarna even naar de bakker en Action. Voor de liefhebbers: Action heeft NU een Galaxy lamp in het assortiment!

IMG 7220

De rest van de dag maakte ik eigenlijk geen foto’s. Ik was bezig met de kindjes, ging met Vic naar zwemles etc. ’s Avonds na het studeren besloot ik een yogalesje via YouTube te doen. Ik wil eigenlijk één keer per week een yogalesje (thuis) inbouwen en de woensdagavond voor het naar bed gaan lijkt me daar een goed moment voor. En dat was het ook, súper fijn.

IMG 7221

Donderdag

Eeennn weer de keuken in donderdag! Deze keer om Reels te filmen. Vier stuks en vier behoorlijk bewerkelijke recepten dus ik was er de hele dag mee bezig.

IMG 7228

Er kwam wel heel veel lekkers uit naar voren. Yumm.

IMG 7235

Pro’s van mijn werk: heel vaak lekker lunchen.

IMG 7246

Ook het brood dat ik bakte lukte pérfect.

IMG 7248

Vlak voordat ik naar huis ging stond Unox op de stoep met een leuk pakketje. Alle ingrediënten voor…

IMG 7249

… deze soep! Unox heeft nu Goed Gevulde soepen met veel groenten en peulvruchten én zonder toegevoegde meuk. Toppie.

2807DA81 44AE 4906 90B4 A7FAB78D2148

Na het avondeten werd er nog even geknutseld door de jongens. Daar waren ze voor die tijd al mee bezig geweest, maar ze wilden nog even verder. Primaaa.

IMG 7252

Vrijdag

Na het wegbrengen van Cody vrijdagochtend dook ik weer even de sportschool in.

8a9301a1 6c31 41f9 9b44 824f026c402f

Vic was zich lekker aan het vermaken op school en op de BSO. Zo leuk dat we af en toe een foto geappt krijgen.

IMG 7264

Mijn behaalde propedeuse kwam binnen, wooohooo. Zo leuk dat je dit ook nog wel officieel ontvangt.

IMG 7266

Ook hier barstte de storm los vrijdagavond en dat hebben we geweten. Niet per se in schade/overlast maar wel aan een peuter die het eng vond en waar we een hele onrustige nacht mee hadden.

IMG 7272

Weekend

Maar het weekend was gelukkig vrij rustig! We startten de zaterdag in ieder geval in pyjama op. Tim was ’s middags met Vic naar Krazy Kangeroo en ik dook met Cody weer even in bed want 4 uurtjes slaap op een nacht, daar worden we niet blij van.

IMG 7279

Dat was ook wel nodig, ’s avonds hadden we namelijk datenight met vrienden Ken en Annemie. Zónder al onze jongens, dat was ook wel weer eens fijn. We borrelden van 16.30-19.00u in het biercafé en gingen daarna uit eten bij De Boerenschuur in Vierhouten.

IMG 7277

Ik werd vrijdagochtend wakker met ontstoken ogen of iets van een allergische reactie rond mijn ogen, ik weet het niet precies. Maar het zag er niet uit en het jeukte flink. Ik heb zo min mogelijk make-up gedragen maar pfff, kijk nou. Het zag eruit alsof ik wéken niet heb geslapen. En waar het vandaan kwam, ik heb geen idee.

IMG 7280

Zondagochtend ging ik sporten in de sportschool in plaats van wandelen in verband met het weer. Daarna deed ik even gauw wat boodschappen en bakten Vic en ik samen een cake. De rest van de middag keken we televisie, dook ik nog even mijn lesstof in en aten we toastjes met kaas. Prima zondag!

Aankomende week ziet het er even heel anders uit. Ik werk vandaag niet want vanmiddag heb ik mijn eerste tentamen voor de universiteit, spanneeeeend. Het wordt mijn eerste academische tentamen OOIT, dus ik heb geen idee wat ik moet verwachten. Morgen stap ik in de auto naar Woerden voor een afspraak, dus ook dan ben ik bijna niet op kantoor te vinden. De rest van de week wordt ingevuld met de gebruikelijke verplichtingen en wordt afgesloten met de verjaardag van een van mijn vriendinnen op zaterdagavond.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close