Week van OMF #42

De afgelopen week bestond uit héél veel thuiswerkdagen. Ik had voor mezelf een strakke planning gemaakt om zoveel mogelijk te kunnen koken. Voor je het weet is het alweer Kerst en met alle boekdrukte die eraan zit te komen en twee persreizen die ik nog op de planning heb, gaan de weken sneller dan je denkt. Ons eerste kerstdiner was dan ook al een feit afgelopen week en stiekem kon ik daar heel erg van genieten. Omdat ik zoveel thuis aan het werk was maakte ik niet heel erg veel foto’s, maar toch hoop ik dat je een indruk krijgt van mijn week in deze Week van OMF. Week 42 alweer, wow!

Maandag

foto1

Het enige positieve aan de herfst: de mooie plaatjes dat het oplevert. De bomen zijn prachtig in deze tijd van het jaar en door de mist die je vaak ziet is het extreem stil en rustig op straat ’s ochtends.

foto2

Voor het eerst in weken deed ik weer fatsoenlijk de boodschappen. Ook fijn hoor, om gewoon voor de hele week uitgestippeld te hebben wat je eet en daar de boodschappen voor te doen. Ik blijf er voorstander van, maar deze weken schiet het er gewoon bij in.

foto3

Lekkerst vanilleyoghurt ooit in de allerleukste potjes: La Fermiere. Te koop bij Albert Heijn. De potjes kun je hergebruiken en een van de twee is nu een pennenbakje geworden. Zo leuk.

burger

’s Avonds ging ik met mijn lieve foodievriendinnetjes uit eten bij Ellis Gourmet Burger waar we bijkletsten en leuke projecten bespraken.

Dinsdag

foto4

Dinsdagochtend zocht ik mijn administratie voor het derde kwartaal bij elkaar zodat ik dit weg kon brengen. Ik zit vrijwel nooit op mijn kantoor boven, zonde eigenlijk maar beneden zit zo fijn, en de Windows computer die daar staat, staat vrijwel altijd uit. We gebruiken hem altijd om dingen te printen. Daarom gaat hij niet weg.

foto5

Op naar de fysio, ik kan sinds twee weken ineens niet meer squatten. Het leek er even op dat ik door het deadliften een kuitspier flink had verrekt waardoor het vast ging zitten in mijn knie, maar ondertussen is het nare gevoel nog steeds niet weg. *grom*. Besloten om deze week een week niet te trainen en rust te houden. Hopelijk helpt het iets.

foto6

Senna kwam tijdens het lopen ’s middags een van haar vriendinnetjes tegen (ze heeft zo haar favorieten in de buurt). Lekker even spelen waarna ze de rest van de middag total loss op de grond lag. Prima!

foto7

Eindelijk weer nieuwe afleveringen van The Walking Dead! We keken dinsdagavond de eerste.

Woensdag

foto8

Verder is alles goed met haar hoor. Voor degenen die het zich afvragen: Senna haar bench staat er nog altijd omdat ze het héél leuk vindt om dingen kapot te bijten. Maar dan ook echt alles. Als we haar wat langer alleen laten buiten de bench vinden we al onze kussen kapotgebeten terug en als ze dat heeft gedaan begint ze aan de trap. Bovendien vindt ze het kleedje dat in haar bench ligt ook heerlijk dus ze ligt er overdag ook vaak in (met het deurtje gewoon open). Vandaar dat we ‘em voorlopig nog even laten staan.

foto9

De keuken zag er afgelopen week voornamelijk zo uit. Ugh. Ik maakte dan ook zo’n 5 recepten per dag.

foto10

Jaaa, eerste kerstdiner. Het enige dat ontbrak was een wijntje en de kerstboom, haha.

Donderdag

foto11

Wat ik ook veel deed afgelopen week: soep koken! Voor Honig doe ik een leuke campagne met herfstsoepen en ik verzon drie hele lekkere en goed gevulde (maaltijd)soepen. Ze komen de komende weken online! Op Snapchat kun je me volgen via ohmyfoodnessnl trouwens.

foto12

Van Innocent Smoothies kreeg ik een OhMyFoodness muts. Hoe leuk is ‘ie! Handgebreid en lekker warm.

Vrijdag

foto13

Please.kill.me.now. De keuken zag er rommelig uit, de eettafel (waar ik aan werk) ook.

foto14

De rest van de dag stond ik in de keuken om recepten te maken en video’s op te nemen. ’s Avonds reden we naar Aro in Oene, ik moest nog een mooi jurkje hebben voor de uitreiking van de Viva400! Is pas op 17 november maar aangezien ik de weken daarvoor niet zoveel tijd meer heb, kun je maar beter voorbereid zijn.

foto15

YES, geslaagd!

Zaterdag

foto16

Waar ik bij Aro niet voor kon slagen en waar ik eigenlijk ook voor ging: een goede winterjas. We gaan de week voor Kerst naar New York en daar is het een stuk kouder dan hier vaak. Gelukkig kon ik in Apeldoorn wel slagen zaterdagochtend, ik kocht een jas van SuperDry bij Windkracht 7.

We gingen zoals altijd naar de markt en ’s middags ging ik nog bij mijn ouders langs.

foto17

’s Avonds ging ik met mijn oude vriendinnetjes van de opleiding uit eten bij El Popo in Deventer. We hadden elkaar al 3 jaar niet gezien. Veel bijgekletst, het was enorm gezellig!

foto18

En Deventer is zo mooi ’s avonds. De terrasjes rondom de Brink zijn echt gezellig.

foto19

’s Avonds dook ik nog even op de bank met een boek. Ik lees nu in Grey.

Zondag

Gisteren was de ultieme relaxte dag. We sliepen uit, deden het huis houden en de rest van de dag niet zoveel meer.

foto20

Kijk hoe leuk die yoghurtpotjes zijn!

foto21

Ik wilde lezen maar na twee maanden intensief gebruik (onder andere op vakantie) moest mijn e-Reader echt een keer aan de oplader. Netflix dan maar! Ik keek de eerste aflevering van het eerste seizoen American Horror Story. Wat een raar iets! Maar ik ben wel nieuwsgierig naar de rest, vanavond maar even verder kijken.

’s Middags kwamen Ken en Annemie even borrelen en ’s avonds bestelden we pizza en hingen we met z’n tweeën op de bank. Fijn, zo’n dagje binnen hangen.

Aankomende week staat er een perstripje op de planning! Vrijdag vlieg ik samen met Nanda naar Marseille voor een korte roadtrip langs een aantal kustplaatsen daar. In Zuid-Frankrijk is het momenteel nog 20 graden, dus lekker. Voor de rest werk ik thuis, op morgenmiddag na. Morgenmiddag ben ik in Amsterdam in de pop-upstore van Mona voor een puddingtasting. Hoe lekker. En dat op een normale dinsdagmiddag, je hoort mij niet klagen haha.

Op dit moment ben ik ook druk bezig met het schrijven van kerstrecepten, dus mochten jullie verzoekjes hebben voor recepten, video’s, how-to’s of wat dan ook: let me know!

Fijne (werk)week iedereen! x

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Wat een leuk en druk weekje! Klopt het dat er aan het einde een paar foto’s missen, of ligt dat aan mijn laptop?

 2. Die vanilleyoghurt jammer genoeg niet te koop in België :(

 3. Leuk weekoverzicht, ik ga die vanille yoghurt zeker ook een keer proberen, bedankt voor de tip!
  Voor de kerst/winter zou ik graag nog een leuk cupcake recept willen zien met dat thema.

 4. Joyce says:

  Heerlijk weekje en lekker om al met kerst bezig te zijn. JE soepjes zien er lekker uit! Ik ben benieuwd 1 november, hoe ze smaken!

 5. Lotte says:

  Leuk overzicht! Gek idee dat je nu al bezig bent met kerstrecepten. Wat een planning zeg!

 6. Wat een leuke week!

  Ik wil die yoghurt graag proeven maar ik heb zo’n flut AH waar ik woon, die verkopen vaak de helft niet. De Jumbo hier is beter gesorteerd dus ga ik daar maar heen.

  Heerlijk hè The Walking Dead! Vanavond aflevering 2 kijken, nu al zin in.

  1. Sabine Author says:

   Aaah aflevering 2 is fantastisch!

   1. Ik heb het net gehoord van 2 collega’s die ook kijken en er van baalden dat ze niet mochten spoileren LOL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close