Week van OMF #7-2019 | Een foodie met voedselvergiftiging

Zo jongens, Week van OMF kwam even een tikkeltje later online deze week. Deze foodie hier werd namelijk overvallen met een voedselvergiftiging afgelopen week, ook de reden waarom er gisteren van mijn kant geen eetoverzicht online stond. En het stomme is: ik heb er niet eens een stoer verhaal over te vertellen. Geen exotisch gerecht dat waanzinnig lekker was maar dat me uiteindelijk heeft gevloerd maar simpelweg een boterham met serranoham waar ik zelf veel te onvoorzichtig mee om gesprongen ben. Sinds donderdagmiddag lag ik gestrekt op de bank en sinds gisteren ben ik mondjesmaat weer voorzichtig aan het eten. Soep en brood vooral. Dus ja, deze week verliep even een beetje anders dan anders.

foto3 2

Maandag

Ik startte de week met een thuiswerkdag. Ik had namelijk wat video’s te filmen dus dat deed ik in de ochtend. Ik zette er twee Fastfood Fridays en een normale kookvideo op.

foto4 2

Daarna naar kantoor. Onderweg haalde ik het linkerkastje op bij Karwei die ik direct even in elkaar zette. Nu staan alle kasten in elkaar en kan ik alle spullen opruimen. Zo fijn.

foto5 2

Waar mijn kantoor thuis overspoelt leek met props voor fotografie, valt het hier alles mee. Kijk nou hoeveel ruimte ik nog over heb!

foto6 2

De zithoek op kantoor was nog behoorlijk leeg, ik had meer ruimte over dan ik dacht en daarom wilde ik er nog graag een stoel bij hebben. Ik vond het maar lastig, zoveel leuke opties maar uiteindelijk is het de stoel linksonder geworden die bij het hoekje wordt gezet. Moet nog wel even drie weken geduld hebben helaas.

foto7 2

Dinsdag

Het zijn rustige tijden momenteel en dus kon ik op dinsdag toen Vic thuis was ook rustig aandoen. We reden in de ochtend langs de vuilstort en daarna naar Intratuin waar ik hem in een winkelwagentje met auto zette. Vond ‘ie mooi hoor, haha.

foto8 2

Thuis zette ik het zadel van zijn loopfiets hoger, meneer was er alweer veel te groot voor geworden. Ik ben aan het twijfelen of we van de twee achterwielen ook al één wieltje moeten maken. Kan dat al?

foto9 2

Van de webshop Beth’s Things ontving ik twee hele leuke zelfgemaakte broekjes voor Vic. Vooral fan van de okergele met de leuke stiksels op zijn knie. Hij heeft deze afgelopen week gedragen en het stond hem zó leuk. Dankjewel Annebeth!

foto10 2

Valentijnsfoodpost van Merci. Niet veel later kwam Tim ook nog met een doos thuis die hij als relatiegeschenk had gekregen, hahaha. Zelf hebben we het niet gevierd trouwens.

foto11 2

Woensdag

Mamadag! Vic en ik gingen naar de kapper samen en daarna naar Monkeytown om Vic even lekker te laten razen. We sloten af met poffertjes. Althans, Vic dan.

foto12 2

Na heel lang wikken en wegen (lees: zeker een jaar), bestelde ik eindelijk een Apple Watch. En nu vraag ik me constant af waarom ik dit niet eerder had gedaan.

foto13 2

Ook nieuw binnen, het was direct klaar met de shoppings hoor, deze toffe sneakers. De Nike Airmax 98 Premium Animal.

foto14 2

Ik besloot onze apothekerskast even op te ruimen, die was zo’n chaos. Ik moet zeggen dat het op de foto nu nog lijkt alsof het niet is opgeruimd maar geloof mij: in het echt, als de onderste klep dicht is, ziet alles er beter uit haha.

foto21 1

Donderdag

Donderdag begon goed op kantoor. Ik nam Senna voor het eerst mee. Als ik nu op kantoor werk neem ik haar gewoon mee, wel zo gezellig voor ons allebei en de ruimte is er meer dan groot genoeg voor.

foto20 1

Betekent ook dat ik haar lekker in het park kan uitlaten hier ’s middags. Ook geen straf!

foto19 2

Ik was vooral achter de pc aan het werk tot ik ineens echt te ziek werd. Mega buikpijn, plotselinge koorts, duizelig… Dat ging niet helemaal volgens de planning. In de middag ging ik uiteindelijk naar huis en plofte ik op de bank.

foto18 2

Vrijdag

Vrijdag lag ik het grootste deel van de dag in bed. Zo balen, ik ben vrijwel nooit echt ziek en nu twee keer kort achter elkaar… Grr. Maar goed, Netflix en YouTube maar. En voorzichtig twee bruine boterhammen met pindakaas want ik voelde me zo slap zonder eten. Het bleef er gelukkig wel in.

foto17 2

’s Middags verplaatste ik naar de bank omdat het zo lekker weer was en ik baalde dat ik daar niet van kon genieten. Op de bank dus maar, met de achterdeur open.

foto16 2

Weekend

Foodpost voor Vic! We kregen zakjes Sjoko Knabbels van Lolo’s toegestuurd. 0% toegevoegde suikers, biologisch, vezelrijk en 100% natuurlijk. EN heel erg lekker, Vic had een zakje zo leuk. Ideaal om als snack mee te nemen.

foto15 2

Zaterdag lag ik vooral nog de hele dag op de bank maar gisteren verplaatste ik ook even naar de tuin – hoe fijn!

foto1 2

Dus, even over Dino – onze rode kater. De afgelopen jaren is het de grootste terrorkater geweest die je je maar kunt voorstellen. Echt een etter, totáál geen leuke kat. En nu is hij ineens al een poosje mega aanhankelijk en kruipt hij op schoot. Gisteren ging hij dus zelfs zo bij mij liggen. Uit zichzelf, zonder mopperen. Hij begon zelfs te spinnen. HE?! Tim en ik hebben gekscherend al een paar keer tegen elkaar gezegd of Dino misschien ziek is of dood gaat (grapje jongens, wij hebben zwarte humor soms) maar er lijkt helemaal niets met hem aan de hand te zijn. Maf hè?

foto2 2

Ik wilde er echt weer even uit gisteren, genieten van het mooie weer. We hesen het hele gezin dus in de auto en reden even naar Bussloo. Hier kon Senna lekker uitwaaien en we allemaal even een frisse neus halen. Wat was het weer prachtig hè?

Inmiddels zit ik weer op mijn kantoor en daar blijf ik de hele dag zitten vandaag. Door anderhalve dag ‘vertraging’ heb ik vandaag ineens weer onwijs veel te doen dus ik ben even een dagje aan het beuken. De rest van de week is vrij rustig. Woensdag heb ik een date met vriendinnetje Kevser, we gaan een hapje eten in Arnhem en daarna naar een trendlezing van Alexander Klöpping. Donderdag heb ik een draaidag voor RTL 5u live, vrijdag een afspraak op kantoor en zaterdag dan eindelijk de datenight met Tim die afgelopen weekend niet door kon gaan. Een fijne en betere week dus, hoop ik.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Jannieke says:

  Volgens mij is die stoel van de Wehkamp, of niet? Wellicht te laat nu je al hebt besteld, maar deze (in zowel de groene als roze) versie staat heel regelmatig te koop bij het verkoophuis in Slagharen voor een aanzienelijk lager bedrag dan op de website. Helaas doen ze niet aan online verkoop, maar telefonisch kunnen ze je vast vertellen of hij er nog is.

 2. Sanne says:

  Dieren kunnen soms terror zijn onder invloed van hormonen. Als ze ouder worden, wordt dat minder en worden ze rustiger. Heb ik al veel gezien bij konijnen maar ook bij honden. Hond van m’n opa en oma was vroeger heel waaks. Elk geluidje zorgde voor een reactie, meestal blaffen. Hoe ouder ze werd, hoe minder het werd. Dus misschien is dat bij jullie kat ook. Dat hij nu ouder is en dus ook rustiger is geworden en dus ook aandacht zoekt omdat hij dat stiekem toch wel wil.

 3. Bianca says:

  Wat een gaaf kastje van de karwei. Ik kon hem niet vinden op hun website.
  Kun je me vertellen wat de benaming hiervan is?

  1. Sabine Author says:

   De kasten zijn van Woood via Karwei, Lockerkast ‘Stijn’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close