Week van OMF #2-2022

Ik val maar direct even met de deur in huis: ik heb bijzonder weinig foto’s gemaakt deze week. En dat is niet omdat er niets gebeurde, maar het was gewoon een volle/drukke week. Vooral gevuld met dingen die voor jullie wat saai zijn om te zien. Zo werkte ik een volledige dag in Friesland en waren we bezig met brainstormen/strategiebepaling voor dit jaar, reed ik naar Leiden voor opnames met NTI maar spendeerde ik de rest van de dag achter de pc. Dus ja, de week was wat minder spannend. Maar goed, ik neem jullie toch even mee!

IMG 6590

Maandag

De week begon met een kookdag! Ik vind dat zó fijn om op maandag te doen. Mooie gelegenheid om direct mijn nieuwe statief en laptopstand uit te proberen.

IMG 6591

Er stonden vijf recepten op de planning om te maken, waarvan ik er drie wilde filmen en ze moesten natuurlijk allemaal op de foto. Een dagvullend programma dus!

IMG 6592

Op zulke kookdagen probeer ik het mezelf zo makkelijk mogelijk te maken en koop ik vaak voorgesneden groenten. Dat scheelt zó veel tijd.

IMG 6596

Een kijkje achter de schermen, dit is mijn setup tijdens het fotograferen. Camera op statief, laptop op de stand… ideaal!

Tussen de bedrijven door had ik ook nog een telefonisch interview met Apeldoorn Direct.

IMG 6602

En de rest van de week hoefde ik nauwelijks meer te koken.

IMG 6605

’s Avonds was mijn eerste keer studeren in ons nieuwe home office. En dat was zó fijn!

IMG 6612

Dinsdag

Dinsdag reed ik zodra ik Vic had weggebracht naar Friesland! Ik had daar afgesproken bij mijn collega Wies, die ondersteunt mij achter de schermen met héél veel dingen. We hadden een brainstorm/strategiedag gepland staan voor 2022 en dat ging gepaard met wat lekkers.

IMG 6613

En heerlijk rustgevend uitzicht.

IMG 6614

Ik ben trouwens even van mijn Nike geloof afgevallen en bestelde laatst deze Puma’s. Als alternatief voor Jordans trouwens, want die zijn a. nergens te krijgen en b. VEEL te duur. Ik vind ze zó tof.

IMG 6620

Woensdag

Mijn mamadag was gevuld met het maken van puzzels…

IMG 6621

En smoothies! Vic had het al twee weken over smoothies, geen idee waarom, en eindelijk kreeg hij er dan een voor de lunch – haha. Met melk, mango, avocado en sinaasappel.

IMG 6624

Het was eindelijk droog dus nadat Cody en ik Vic naar zwemles hadden gebracht, fietsten wij even door naar de kinderboerderij/speeltuin. Die bleek open te zijn, wat een traktatie.

Donderdag

Donderdag maakte ik helemaal geen foto’s. In de ochtend zat ik voornamelijk in de auto, ik ging namelijk naar Leiden voor opnames bij/met NTI voor hun nieuwsbrief en website.

Om 13.00u was ik weer op kantoor en daar heb ik de hele dag achter de pc gezeten.

’s Avonds keken Tim en ik de film Updated via Netflix. Vermakelijk wel!

IMG 6635

Vrijdag

Vrijdag was ook een volle dag. Ik zat de hele dag achter mijn bureau thuis.

Dagplanning

En dit was mijn dagplanning! Compleet gevuld dus.

IMG 6639

Ik heb normaal geen moeite met het Engelse lesboek van de universiteit, maar voor sommige pagina’s raadpleeg ik Google Translate wel iets vaker. Zoals hier, bij de werking van het oor.

IMG 6644

Ik deed een levensgevaarlijke ontdekking bij de Appie van de week. Deze Milka snacks zijn ZO lekker. Ik hoorde dat in ieder geval die rechter voor de helft minder geld ook bij Action te koop zijn, dus doe er je voordeel mee.

IMG 6647

Weekend

Wat een inténs grauw weekend was het. De kinderen waren zaterdag ook nog eens absurd vroeg en ik was het hele weekend een beetje chagrijnig. Irritant!

IMG 6651

Ik maakte mezelf wel even nuttig en verving de plafondlamp op de zolderkamer.

IMG 6654

En we gingen er wel even uit met de jongens, naar het hertenkamp. Wat een enorme mazzel, ze kwamen zo dichtbij!

Aankomende week is een beetje van hetzelfde, de week bestaat vooral uit werken. Net als bij ieder ander eigenlijk – haha! Ik heb een kookdag gepland staan, maar zit ook twee dagen achter de pc om recepten uit te werken, Reels te editen en om gewoon wat dingen te regelen. Geen saaie week voor mij, maar ik zal voor jullie proberen wat meer vast te leggen.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close