Week van OMF #6-2019 | Klussen op kantoor

Mijn afgelopen week bestond uit vrijwel één ding: het klussen op en inrichten van mijn kantoor. Als ik zo terugblader in mijn telefoon heb ik dan ook vrijwel alleen maar foto’s van dit proces genomen. Had ik natuurlijk ook al een beetje voorspeld vorige week. Vic was vier dagen bij de gastouder aan het spelen en ik zette kasten in elkaar, pakte dozen uit en deed meer van dat soort kleine dingen. Geschilderd werd er door een schilder, internet werd aangesloten door een monteur van KPN en de elektricien regelde alle aansluitingen voor de keuken. Onder het mom van ‘ontstressen’ vond ik het bijzonder fijn om zulke vakmensen te kunnen inhuren. En nu typ ik dit weekoverzicht grotendeels vanaf mijn nieuwe werkplek en ik ben er zo, zó blij mee! Kijk je vast mee naar een sneak peek? De uitgebreide tour en antwoorden op ALLE vragen waar alle spullen van zijn volgen binnenkort als de keuken helemaal geïnstalleerd is.

foto1 1

Maandag

Papa kwam maandagochtend al vroeg even langs om me te helpen met het in elkaar zetten van een aantal stellingkasten. Geen ingewikkeld werkje maar het gaat met z’n tweeën wel veel sneller. En het is een stuk gezelliger!

foto2 1

En toen was de schilder er. Alle muren moesten worden opgefrist, kozijnen geverfd, muurtje behangen, muurtje een kleur… Flinke klus maar hij werkte zo snel en efficiënt, echt een topper. Patrick Hendriks uit Apeldoorn, mocht je nog om een schilder verlegen zitten.

foto3 1

Ik trainde afgelopen week even niet. In het kader van een goede balans vinden tussen werk-privé en alle activiteiten die daarbij horen vond ik het prima om ’s avonds even lekker op de bank te hangen.

foto4 1

Nu ik zo lekker ga met WW (en goed afval!) heb ik het zó koud iedere keer. Iedere avond heb ik een dikke trui, dikke sokken én een dekentje bij de hand. Brr.

foto5 1

Dinsdag

Vanwege een levering van Gigameubel die dinsdagochtend ging plaatsvinden was ik al heel vroeg op kantoor. Tim dropte Vic bij de gastouder, ik zat om 07.00u al in de auto en ontbeet daardoor op kantoor.

foto6 1

Allemaal voor deze gigantische dozen.

foto7 1

Maar hé, hoe tof is deze stoel! Van Gigameubel dus (zelf gekocht).

foto8 1

Oeiii en toen werd de grote witte muur ineens roze. Geen seconde spijt van gehad hoor maar het was wel even anders – haha.

foto9 1

Omdat alles een chaos was en ik moest wachten op de internetmonteur, ‘leende’ ik het internet van de buren en ging ik aan het werk.

foto10 1

Ben & Jerry’s had mijn nieuwe adres al gevonden en kwam met deze fantastische foodpost. Zie je die leuke Valentijnssmaak rechtsonderin? Jummie!

foto11 1

Hallo roze muur, hallo zwarte kozijnen!

foto13 1

Woensdag

Woensdag was Vic thuis maar ik nam hem gewoon even mee naar kantoor ’s ochtends. Ik installeerde hem met zijn favoriete tekenfilm ‘Spirit’…

foto12 1

… en ging zelf aan de slag met het in elkaar zetten van een kast. Geen mega klus maar het duurde súper lang omdat de dreumes ook rondhobbelde.

foto14 1

Maar het is gelukt, wooohoo!

foto27

Foodpost van Kaas.nl, kaasjes in de vorm van hartjes voor Valentijnsdag. Stinken dat ze doen, hahah!

foto15 1

In de middag ging Vic bij mijn schoonzusje spelen; ik installeerde mijn Mac vast op kantoor.

foto16 1

En Plantsome kwam het plantenpakket bezorgen die ik had besteld. Lijkt direct ergens op zo hè! Ik vind planten zo onmisbaar in een huis/werkruimte, zorgt voor zoveel sfeer gelijk.

foto17 1

’s Avonds vaste prik: lekker op de bank met een nieuw boek.

foto20

Donderdag

Donderdagochtend bereidde ik op kantoor mijn presentatie voor die ik ’s middags moest houden bij DAS.Idee, de andere werkgever van Viv. De presentaties hadden de pecha kucha methode: 20 x 20 seconden vertellen. Pittig!

foto19 1

Op kantoor rondde de schilder steeds meer dingen af. Alle tape verdween van de kozijnen, zo mooi!

foto18 1

En ik maakte dit hoekje vast ‘af’. Heb nog wel mega veel ruimte over dus ik denk dat hier nog een twee-zitter bij gaat komen.

foto26

Op naar Meppel! Presentatie ging goed en de andere sprekers waren zéér inspirerend.

foto25

Eenmaal thuis lag er een pakketje van No Fairytales met onze favoriete wraps – woohoo. Altijd lekker.

foto24

Vrijdag

Ik zat vrijdagochtend in de auto en zag dat Vic een ‘cadeautje’ voor me in mijn tas had gestopt – haha. Een deksel van één van zijn speelgoedpannetjes. Hij propt echt vanalles in mijn tas als hij daar de kans voor krijgt.

foto21

SMEG was er al vroeg om de koelkast te leveren. Is ‘ie niet práchtig? Helemaal mat zwart en hij staat perféct tegen het baksteenbehang vind ik. Helemaal verliefd.

foto23

Ook fijn dat ik nu eindelijk even wat kasten kon gaan inruimen. De lockerkast in het kantoordeel is bestempeld tot webshop-kast. Alles lekker overzichtelijk. Worden we blij van toch?

foto22

Stellingkasten op de juiste plek en dus uit mijn kantoordeel, tadaaaaaa!

foto28

Mijn kantoor bevindt zich op loopafstand van het centrum en ik vond het een goed idee om voor de vrijdagmiddaglunch naar Bagels & Beans te lopen. Ik kocht er een salade met gerookte kip, avocado en pesto. Erbij een flat white. Heerlijk!

foto29

Aan het eind van de middag lekker naar huis en voor het eerst sinds ik voor mezelf werk voelde het écht als weekend. Grappig hoe het werkt.

foto30

Weekend

We hebben een vrij rustig weekend gehad. Tim was weg en we deden verder ook niet heel veel. Ik dook even de keuken in om de appel-kaneelcake van Pauline te bakken. Deze heb ik in plakjes ingevroren zodat we ze kunnen meenemen deze week. Lekker!

foto31

Ik wil leren om écht mooi melkschuim te maken voor de cappuccino en dit boek van Anne & Max gaat me daarbij helpen. Ik heb echt wat aan de tips die hierin staan. Volgende stap is latte art.

foto32

Gisteren sliepen we uit (tot 08.00u) en terwijl ik Vic even met een filmpje installeerde in ons bed, stopte ik een wasje in de wasmachine. Ik deed de rest van het huishouden en Vic hielp mij súper goed met het inpakken van een aantal kratten die mee moeten naar kantoor deze week. Ik moet ook even mijn kookboeken gaan uitzoeken, het zijn er zó veel en zeker de helft is eigenlijk niet zo boeiend of doe ik compleet niets mee. Mijn Donna Hay verzameling hou ik uiteraard wel.

Nu het kantoor grotendeels af is kan ik gewoon aan het werk. Vandaag ben ik de stellingkasten aan het inrichten, een groot deel van mijn foodfotografie-spullen gaan naar kantoor. Dinsdag en woensdag is Vic lekker thuis en donderdag werk ik vanuit huis omdat er weer een aantal video’s gefilmd moeten worden. Zaterdag wippen we even langs de opa en oma van Tim en verder is het eigenlijk een hele rustige week. Lekker.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Wat ziet het er gaaf uit! Hoe heet die kleur roze op de muur?

  1. Sabine Author says:

   Die heeft geen fancy naam. Het is een kleur van Flexa: B2.20.50

   1. Ah oké thanks, ben al een tijd op zoek naar een mooie roze kleur voor op de muur en vind deze erg mooi!

 2. Charlotte says:

  Kantoor ziet er mooi uit! Lekker bezig! Also, als je het zo koud hebt tijdens het afvallen, dan komt dat omdat je te weinig eet om jezelf warm te houden :( Vooral als je stilzit is dit een issue, omdat je interne kacheltje dan helemaal niet gestimuleerd wordt om aan het werk te gaan.

 3. Kelly says:

  Je kantoor ziet er echt nu al geweldig uit! Heel benieuwd naar hoe het uitziet als alles af is.

 4. Sjanette says:

  Wat heb je dat mooi ingericht!!! Geweldig! Heel veel plezier!

 5. Plantsome says:

  Hi Sabine, leuk om Marty en zijn vriendjes bij jou op kantoor te zien! Let wel op Marty daar bij die vloerverwarming. Het kan zijn dat hij daar wel last van kan krijgen als deze staat te blazen.
  Groetjes Marleen van Plantsome

  1. Sabine Author says:

   Ah, dankjewel voor de tip! Hij groeit als kool inmiddels maar ik zal het goed in de gaten houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close