Week van OMF #44-2022

Het was een korte werkweek voor mij afgelopen week. Vic had nog een extra studiedag na de vakantie en we brachten de dag lekker met z’n tweetjes door. Daarbij was Cody afgelopen zaterdag jarig waardoor ik vrijdag vooral bezig was met de voorbereidingen voor zijn feestje. Gelukkig waren de werkdagen die ik wel had zeer productief. Ook al stond ik deze week niet in de keuken, achter de schermen verrichte ik een hoop werk.

IMG 3182

Maandag

Zoals ik al zei had Vic maandag nog een studiedag. Hij mocht kiezen wat we gingen doen en dat werd Monkeytown. We kwamen er natuurlijk wat klasgenootjes tegen dus uiteindelijk zijn we er ruim drie uur geweest.

IMG 3180

Na uren spelen trakteerde ik hem op een lekkere lunch en daarna gingen we weer naar huis. De rest van de middag hebben we geknutseld en Mario Party gespeeld op de Switch.

IMG 3184

’s Avonds dook ik eindelijk weer eens de studieboeken in. Ik voelde me weer fit genoeg om daar iets aan te doen.

IMG 3187

Dinsdag

Ik had mijn kookdagen gecanceld omdat het me verstandiger leek om lichamelijk wat rustiger aan te doen, dus ik werkte lekker achter de pc dinsdag.

IMG 3192

Vic nam uit school een vriendje mee naar huis; altijd gezellig!

IMG 3194

Woensdag

Mijn mamadag begon met het doen van de boodschappen, samen met Cody. Bij Lidl scoorde ik nog een aantal leuke kleinigheidjes voor Sinterklaas. Ik kon ze in de winkelwagen weg moffelen zodat ik Cody ze niet zag, haha.

IMG 3196

Thuis maakte ik Cody’s traktatie af voor bij de gastouder.

IMG 3197

We hadden een beroerde nacht achter de rug, dus we hingen ook veel op de bank. Lekker met wat fruit.

IMG 3198

Maar vanwege het mooie weer gingen we ook naar buiten. Zo fijn in de zon. En dan te bedenken dat dit mijn ‘achtertuin’ is.

IMG 3206

Viennetta kwam een cadeautje langs brengen. Ter ere van hun 40-jarige bestaan lanceerden ze een nieuwe smaak ijs: Birthday Cake.

IMG 3209

Ik voelde me weer even een beautyblogger zoals vroeger. Drie verschillende shampoos en conditioners in de douche om te testen. Vind ik nog steeds leuk!

IMG 3210

’s Avonds weer de studieboeken in.

IMG 3213

Donderdag

Ik besloot naar kantoor te gaan donderdag. Ik had een paar meetings en als ik veel computerwerk moet doen, vind ik dat toch het fijnst achter een groot scherm dan achter mijn laptop. Mijn laptop had ik alleen mee voor de meetings, verder zat ik op mijn vaste plekje. Het werkt gewoon heel fijn bij Hashtag Workmode op kantoor.

IMG 3226

Wel ging ik iets eerder richting huis om Vic op te halen van de BSO. We hadden een afspraak om voor een nieuwe fiets te gaan kijken die ik op Marktplaats had gespot. Ik twijfelde enórm tussen een 18 en 20 inch fiets maar uiteindelijk bleek de 20 inch perfect te zijn en vond hij ‘m geweldig. Ik vind nieuwe fietsen altijd een beetje zonde van het geld voor kleine kinderen, dit was een top alternatief.

IMG 3231

Ik had onverhoopt een vrije avond en die besloot ik te besteden aan televisie kijken vanuit bed. Perfect.

IMG 3232

Vrijdag

De vrijdag bestond met name uit het voorbereiden voor Cody’s verjaardag; die werd zaterdag namelijk 3. Ik deed ’s ochtends boodschappen en haalde nog even wat slingers bij.

IMG 3239

Daarna pakte ik de laatste cadeautjes in en was het tijd om de keuken in te duiken om taarten te maken.

IMG 3258

Ondertussen was de man in kwestie zijn verjaardagsfeestje bij de gastouder aan het vieren. Daar kreeg hij een muts en die ging de rest van de dag en zaterdag niet meer af – haha.

IMG 3260

Toen de kinderen in bed lagen versierde ik de woonkamer. Deze leuke dierenballonnen scoorde ik bij Action. Zo leuk zijn ze.

IMG 3262

’s Avonds plofte ik lekker op de bank met de laatste afleveringen van The Watcher.

IMG 3265

Weekend

Hiep hiep! Om 06.00u kwam Cody met verjaardagsmuts en al onze slaapkamer binnen, haha! Hij had er zó veel zin in.

IMG 3266

De hele dag was een groot feest. Er werd non-stop gespeeld, taart gegeten en het was een en al gezelligheid. Cody vond het geweldig leuk en heeft dat ook de hele dag herhaald. Zo fijn.

29653408 7f15 479a 925c 095997c6ab5b

Hij werd gruwelijk verwend, vond zijn taarten lekker. Top verjaardag dus!

IMG 3283

Gisteren hadden we niets gepland staan. Ik stond ’s ochtends in de keuken om poffertjes te maken voor het ontbijt en ging daarna een eind wandelen met mijn moeder. De rest van de dag ruimden we op, deden we klusjes en genoten we nog even van een vrije dag. Wat een heerlijk weekend was het!

Aankomende week wordt een volle week! Ik heb twee kookdagen gepland staan; daarmee trap ik direct af vandaag. Verder staan er zowel een aantal zakelijke als een aantal privé afspraken in de agenda op donderdag en vrijdag dus ik ga de avonden voornamelijk moeten gebruiken om te studeren. Ik merk dat ik een beetje uit de flow ben geraakt door de keelontsteking en andere dingen die privé spelen, en ik wil toch wel heel graag weer terug naar hoe het eerst was. Aan de bak dus.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close