Week van OMF #32-2020

Ik durf bijna niets te zeggen over dit heerlijke weer aangezien ik een van de weinigen lijk te zijn die hier enorm van geniet. Want dat laatste doe ik echt. Heeft ook wel te maken met het feit dat ik vakantie heb sinds afgelopen dinsdag en dat in ieder geval t/m aankomende donderdag nog lekker doorzet. Ik had het met mezelf afgesproken: een week écht zomers weer is een week vrij nemen. En daar ben ik dan! Mijn eerste vakantiedag viel wel een beetje in het water en stiekem doe ik iedere dag nog wel iets van werk, maar dat hoort nou eenmaal bij het werk dat ik gekozen heb.

Maandag

Mijn week begon nog op kantoor, pas aan het einde van de dag besloot ik vakantie te nemen namelijk. Ik lunchte overheerlijk: eieren met shaoxing rijstwijn, tomaat, sesamolie, bosui en sesamzaadjes. Super eenvoudig, zo overheerlijk.

Bij HEMA had ik een bestelling gedaan want ik zag waanzinnig mooi servies op de website. En dat bleek ook allemaal echt heel mooi te zijn. Blij mee!

’s Avonds kwam er een nieuwe diamond painting binnen, een gigántische die dus ook echt heel veel zakjes steentjes had. De grootste/meeste tot nu toe.

Dinsdag

Vakantieeeee! Al begon ik de dag wel met werk want er moesten wat puntjes op de i voor de nieuwe website.

En toen kreeg ik een mailtje: ‘de OMF agenda’s zijn binnen!’. Eh ja, vakantie nog even on hold dus want ik wilde de preorders echt de deur uit doen. Op naar Deventer…

… en sjouwen maar. WAT EEN WERK. Ik had de volgende dag echt spierpijn van het sjouwen, haha.

Kijk, daar is ‘ie dan! Ik zou willen dat ik een linkje naar mijn webshop kon plaatsen waar je hem kunt bestellen, maar hij is hartstikke uitverkocht en voorlopig komt er ook geen nieuwe voorraad. Wel komt de agenda nog bij de boekhandels te liggen, dus sla daar je slag!

Uren ben ik bezig geweest met inpakken, gelukkig wel met de nodige hulp. Om 17.00u was alles de deur uit.

Even chill, met de grote diamond painting die maandag binnen kwam.

Woensdag

Mamadag en met de geweldige weersvoorspellingen voor de komende week, haalde ik mooie alle kussens naar buiten. Dat is altijd even een werkje met drie zitplekken in de tuin – maar als het eenmaal ligt is het heerlijk.

Uiteraard zette ik het zwembad ook op in de tuin. Daar werd gretig gebruik van gemaakt.

Donderdag

Donderdag ging ik met mijn schoonzusje en de jongens naar Bussloo, lekker zwemmen en afkoelen. Uiteraard ging er een snackplate mee in de koeltas.

Genieten was het, zo fijn om zo’n recreatieplas dichtbij te hebben.

’s Avonds had ik datenight met vriendinnetje Annemie! We dronken een drankje op het terras en gingen daarna uit eten bij Pibia in Apeldoorn.

Vrijdag

En vervolgens luidden we het weekend in met een wel heel fijne date! Tim en ik waren twee dagen bij Thermen Bussloo te vinden en overnachtten in het hotel – zo heerlijk. Twee dagen in de wellness, uitgebreid eten, uitgebreid ontbijten, geen geklep van kindjes om je heen… Zalig.

Bussloo van de andere kant. Het is zo’n mooi gebied eigenlijk.

Weekend

Zaterdag waren we weer thuis. Van de week had ik bij H&M items besteld uit de Harry Potter collectie, dat moest – dat snap je. Dit shirt bestelde ik voor Cody…

… en dit pak voor Vic. Te gek hè?

Gisterochtend was het buiten lekkerder dan binnen dus we verhuisden de ontbijtspulletjes lekker naar de tuintafel.

En ik ging weer lopen met mama! We wandelen al maanden iedere zondag bij de Kroondomeinen en ein-de-lijk spotten we reeën. En ook nog eens heel dichtbij, zo mooi.

Nanda kwam nog langs gisteren en ’s avonds hebben we gebarbecued met de buren. Het was een vol, maar gezellig weekend.

Goed, vakantie dus. Ik ben drie dagen zonder de kindjes en deze dagen ga ik lekker spenderen op Bussloo met een boek. Af en toe even afkoelen in het water en verder vooral helemaal niets doen. Vrijdag moet ik wel aan het werk, dan hebben we weer een shootdag gepland voor het boek van Fatima en dat gaat natuurlijk gewoon door. Of er volgende week een Week van OMF online staat weet ik nog niet helemaal zeker, dat hangt een beetje af van de foto’s die ik deze week maak, maar daar komen we vanzelf achter.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close