Week van OMF #5-2022

Ik begon er vorige week mijn weekoverzicht al even mee en dat gehaaste gevoel was er helaas deze week nog steeds. Dus ik deed even pas op de plaats en laste een paar vrije avondjes in zodat ik een beetje op adem kon komen en mijn hoofd leeg kon maken. Er gingen al een tijdje wat kleine alarmbelletjes bij me af die aangaven dat ik iets teveel hooi op mijn vork nam, dus daar moest ik wat aan doen. En dat is gelukt! Ik pakte de hobby er weer eens bij, keek het nieuwe seizoen van de Sinner, ging heerlijk uit eten met een vriendinnetje en woonde de (online) startdag bij van de Open Universiteit. Mijn studie daar is vandaag officieel begonnen. Qua werk zat ik vooral veel achter de pc afgelopen week om veel recepten uit te werken en Reels te editen.

IMG 6928

Maandag

Zoals ik al zei zat ik vrijwel de hele week achter de pc op kantoor. Ik had een hele stapel met recepten die allemaal uitgewerkt moesten worden en ik ben daar zeker drie dagen mee bezig geweest. Verwacht dus een hoop lekkers de komende weken!

IMG 6929

Deze tipte ik via Instagram en wil ik ook nog even aan jullie meegeven. Mocht je binnenkort bij de toko zijn: ga op zoek naar deze sjalotsaus! Het zijn gebakken uitjes in olie en geloof mij, je wil het OVERAL bij eten. Zelfs je instant noodles worden er geweldig van.

IMG 6939

Ik twijfelde maandagavond of ik ging studeren of een avondje vrij zou nemen omdat mijn hoofd een beetje te vol zat. Ik ging voor de gulden middenweg en keek ondersteunende video’s die horen bij de lesstof. Niet echt blokken dus maar vrij ontspannen leren.

IMG 6947

Dinsdag

Voor het eerst stond ik dinsdagochtend weer in de sportschool en dat was zoooo fijn!

IMG 6963

De rest van de dag werkte ik thuis omdat ik geen spullen van kantoor nodig had. Tim werkte ook thuis; best gezellig om eens zo met z’n tweeën aan tafel te zitten.

IMG 6968

Nadat ik Vic had opgehaald van school gingen we een nieuwe poging doen voor project slijm-maken. Vorige keer dat we dit deden mislukte het grandioos, maar nu hadden we een ander recept: lijm, baking soda en lenzenvloeistof. En natuurlijk véél glitters.

IMG 6972

En dat lukte! We maakten vier potjes slijm in totaal. Helemaal leuk.

IMG 6978

Om 18.00u gauw met Vic naar karate. Hij vindt het zó leuk. Het is om de hoek van ons huis en het duurt maar een half uurtje, top dus.

IMG 6984

Woensdag

De ochtend van mijn mamadag keuvelde ik lekker met Cody in huis. We hebben zo’n beetje met al het speelgoed gespeeld en gingen ook nog kleien.

IMG 7004

’s Middags brachten we Vic naar zwemles en aangezien het droog was, reden wij met z’n tweetjes weer even naar de speeltuin. I-deaal.

IMG 7006

Woensdagmiddag snackbordje, daar zijn we allemaal wel aan toe na het rennen en vliegen. Dit bakje is van Wibra trouwens, voor de oplettende kijker: ik heb hem inderdaad ook in groter formaat. Er hoort een deksel bij, dus echt ideaal is het.

IMG 7009

’s Avonds lekker een avondje vrij genomen en tijd voor de hobby. Zo fijn.

IMG 7023

Donderdag

Mijn uitzicht donderdag was eigenlijk de hele dag dit. Ik editte reels, draaide campagnes in elkaar en werkte recepten uit.

IMG 7037

Mijn bestelling met instant noodles kwam binnen en zien ze er niet GEWELDIG uit? Ik wil hier binnenkort wat mee gaan doen op Instagram, dus stay tuned.

IMG 7039

Bij Errer backdrops bestelde ik ook wat nieuwe ondergrondjes en die kwamen donderdag binnen. Heel anders dan waar ik tot nu toe mee werk, dus heel veel zin in om mee te gaan experimenteren.

IMG 7044

Mijn grote toko-bestelling werd donderdagavond ook geleverd. Zó veel lekkers zit er in de tasjes. Ik ga het gauw aan je laten zien.

IMG 7045

Ik combineerde mijn hobby met het zakelijke en volgde tijdens het diamond painten een webinar over privacy en Google Analytics.

IMG 7047

En werd ondertussen aangestaard vanaf de andere kant van de tafel, haha.

IMG 7057

Vrijdag

Na de ochtendspits die nogal hectisch was door een beroerde hond en kind (lees: vroege badsessie en veel schoonmaken), spendeerde ik de rest van de vrijdag in mijn mini home office. 

IMG 7058

Ik werkte een paar uurtjes en ging daarna aan de studie.

IMG 7060

’s Avonds ging ik gezellig met een vriendin uit eten.

IMG 7062

Thuis liet ik Senna nog even uit en het was zó helder. O-ve-ral sterren, zo mooi vind ik dat altijd.

IMG 7070

Weekend

We hadden een vrij relaxt weekend. Ik had zaterdagochtend eerst de startdag van de universiteit maar dat was online dus kon gewoon vanuit huis. Daarna dook ik de keuken in om vast het avondeten te bereiden; ’s middags zou er een vriend van Tim langskomen namelijk en ik ging even met de kindjes naar mijn ouders.

IMG 7074

Ik spotte van de week dat Cinnabon weer bezorgd dus nu besloten we eindelijk eens de proef op de som te nemen.

IMG 7079

En booohh. ZO lekker. Niet normaal.

IMG 7076

Van de uitgeverij kreeg ik dit te gekke nieuwe kookboek! Daar ga ik gauw eens iets uit maken.

IMG 7089

Gisteren hadden we een ultieme relaxdag. Kon ook niet anders met het rotweer! We hingen lekker op de bank met diverse films.

Deze week ziet er een klein beetje anders uit, met name qua werk. Vandaag werkt een vriendinnetje bij mij op kantoor, super gezellig! Ik heb zelf een kookdag gepland staan, dus ze valt met haar neus in de boter – haha. Het staat op de planning om twee keer te sporten deze week en verder heb ik drie zakelijke meetings in de agenda staan. Het doel is om de week af te sluiten met een etentje met ons gezin; heel veel zin in!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close