Week van OMF #34-2020

Zo, dat was mijn eerste werkweek na de vakantie weer en die vlóóg echt voorbij. Sowieso gaan mijn weken altijd heel snel, of ik nou vakantie heb of niet. Ik had dan ook best een drukke week. Niet met afspraken maar ik had voor alle werkdagen mijn to-do lijsten behoorlijk lang gemaakt en ik kwam zelfs niet aan alles toe. Dat komt ook omdat er deze week nog een shootdag met Fatima tussendoor kwam en dat neemt toch al gauw een heel groot deel van de werkdag in beslag. Maar dat geeft niet, alleen maar leuk! Met de jongens liep ik op mijn mamadag woensdag voor het eerst een Kabouterpad. Het was mooi weer en dus gingen we lekker naar buiten. Dat bleek een groot succes te zijn, Vic vertelde ’s avonds trots aan zijn vader dat hij alle kabouters had gevonden – haha.

IMG 6833

Maandag

Ik begon de week op kantoor met foodpost. Nieuw zijn deze proteïnerepen van YES! Ik heb de reep met amandel, pinda en pure chocolade al geproefd en die vond ik lekker. Goed vullend ook overigens. De repen zijn verkrijgbaar bij AH To Go en Etos.

IMG 6835

Een nog lege planning want daar heb ik in mijn vakantie nog niet aan gezeten. Die moest eerst ingevuld worden.

IMG 6836

Tadaaaa. Tijdens de week wordt ‘ie altijd nog wat voller.

IMG 6843

Ik ontdekte maandag voor het eerst, spuitelf dat ik ben, Canva. Met deze online tool kun je heel eenvoudig documenten, presentaties en meer ontwerpen. Ik ging aan de slag met een nieuwe mediakit, passend in de stijl van de nieuwe website.

IMG 6849

Het lijkt bijna een schilderijtje maar dit was de lucht door ons badkamerraam. Vond het zo mooi! Haha.

IMG 6853

Dinsdag

Mijn dinsdag begon met een rondje boodschappen en een bezoekje aan de Action. De keukenlades op kantoor waren me veel te rommelig dus ik sloeg wat voorraadbakken en kruidenpotjes in zodat ik alles overzichtelijk kon indelen.

IMG 6855

IMG 6856

Ik bedoel… hier valt echt totaal niet mee te werken.

IMG 6863

Ingrediënten overhevelen, stickers schrijven, labelen… Heerlijk klusje vind ik dit.

IMG 6857

IMG 6864

Stúkken beter.

IMG 6859

Tussen het organiseren door maakte ik nieuwe recepten voor OMF. Een bakplaat vol bloem om eetbaar cakebeslag te maken. Dat lukte echt bijzonder goed; het recept komt aankomende vrijdag online.

IMG 6860

Ook ging ik aan de slag met mijn homemade versie van dit populaire pakje.

IMG 6865

Foodpost van Tony’s: 6 zelf samengestelde repen. Wat een straf.

IMG 6874

Woensdag

Op mijn mamadag hing ik ook nog even de goede huisvrouw uit. Terwijl Cody in bed lag en Vic voor de televisie zat, snoeide ik even onze heg aan de binnenkant.

IMG 6884

Daarna op pad met mijn kabouters! We liepen het Kabouterpad in Hoenderloo, erg leuk. Bij een van de deelnemende campings kun je een tasje met benodigdheden halen voor je op pad gaat. Voor de opdrachten was Vic nog wat te klein of nouja, daar had hij weinig zin in, maar het zoeken van de kabouterpaaltjes vond hij súper leuk.

IMG 6892

Daarna nog even een ijsje halen op de camping voordat we weer naar huis gingen.

IMG 6896

Donderdag

De volgende dag weer naar kantoor. Ik dook de keuken in voor een kookdagje voor OMF en mijn nieuwe boek!

IMG 6898

Tussendoor even gauw een coronatest doen. (Ik werk natuurlijk alleen op kantoor dus vandaar dat ik gewoon aan het werk was i.p.v. thuis bleef) Ik was verkouden afgelopen week en zou na donderdag met veel mensen in contact komen dus ik wilde even zeker weten dat er niets aan de hand was. De uitslag kwam gelukkig ’s avonds al binnen, niets aan de hand!

gpk fotos

Het verschil tussen mijn fotografieskills. Links een foto uit 2015, uit het Guilty Pleasures Kookboek, rechts een foto die ik donderdag maakte voor het nieuwe boek. Wat een verschil he. Ik heb in ieder geval veel geleerd in vijf jaar tijd, haha!

IMG 6906

Vrijdag

Yaay, weer een shootdag met Fatima! En zoals altijd is dat: reuze gezellig, onwijs lekker en een flinke troep – haha. Hoe meer recepten er op de foto gaan, hoe minder troep er gedurende de dag is.

IMG 6908

Ik bestelde eerder via Nike.com vervangers voor mijn favoriete wandelschoenen ALLERTIJDEN: de Nike Free 5.0. Ik heb honderden, misschien wel meer dan duizend kilometer op deze schoenen gelopen. Ik droeg ze tijdens iedere citytrip, iedere persreis en iedere wandeling die ik op zondagochtend altijd met mama maak. Maar nu waren ze toch echt op. Ik bestelde drie paar (achteraf betalen bij Nike dus degene die ik niet fijn vind retourneer ik dan gewoon) en twee ervan vond ik echt heel fijn. Uiteindelijk heb ik ze allebei gehouden, haha. Ze waren in de sale en daarmee samen bijna net zo duur als het derde paar dat ik bestelde die niet in de sale was. Zwart/wit zijn Nike Tanjuns en de compleet zwarte zijn Nike Epic React Flyknits.

IMG 6914

Tim vertrok vrijdagochtend naar een bruiloft in Frankrijk en zou het hele weekend weg zijn. Bij iedere auto en/of deur die Vic hoorde was het: “Is dat papa? – Is papa thuis?!”. Ik heb dus maar een mini aftelkalendertje gemaakt: iedere avond een kruis en bij drie kruizen is papa er de volgende ochtend weer. Volgens mij snapte hij het niet.

IMG 6917

Weekend

Mijn schoonzusje wipte zaterdagochtend even langs. Vic, gróót Spiderman-fan, kreeg deze slippers. Zielsgelukkig is hij ermee en ze zijn het hele weekend niet uit geweest zoals je begrijpt. Aan het eind van de middag ging ik met de jongens naar mijn ouders om daar te eten; Vic bleef daar vervolgens ook slapen.

IMG 6921

Geen peuter in huis betekent ook geen lawaai in de vroege ochtend waardoor Cody vroeg wakker wordt. Als Vic er niet is wordt Cody een stuk later wakker. Om 08.00u hoorde ik hem dus dat betekende ook direct uitslapen voor mij, woohoo!

IMG 6922

Na het ontbijt startte ik met het huishouden. Gelukkig niet teveel omdat de schoonmaakster er vandaag is – nog steeds de beste investering ooit -. De was moest wel even gestreken en opgeruimd worden.

Na het ophalen van Vic deden we de rest van de dag lekker rustig aan – een perfecte, relaxte zondag.

Als het goed is wordt vandaag eindelijk mijn nieuwe bureaustoel geleverd op kantoor. Die heb ik wéken geleden al besteld maar de levertijd van de stoel was lang. Populair ding blijkbaar. Maar goed, hopelijk krijg ik nu tijdens een werkdag wat minder last van mijn bekken – dat zou toch wel heel fijn zijn. Verder komt Viv vrijdag een ochtendje werken op kantoor. Ze werkt normaal gesproken vanuit huis maar nu gaan we zitten voor de brainstorm van een nieuw en spannend project waar ik gauw meer over ga vertellen. Voordat we dit kunnen lanceren moet eerst de nieuwe website van OMF live staan en dat duurt hopelijk niet al te lang meer.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Angela says:

    Nu al zin in het eetbaar cakedeeg-recept! En heerlijk om alles zo netjes te ordenen zeg :)

  2. Judith says:

    Wat leuk, dat kabouterpad! Kende het niet, maar heb het even opgezocht en hier vlakbij is er ook 1. Bedankt voor de tip dus! Kijk al weer uit naar de nieuwe recepten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close