De week van OMF #2

Zo, dat was de eerste volle januariweek weer! Hoe is het jullie bevallen, viel het mee? Ik vond het stiekem wel lekker om weer aan de slag te gaan, eindelijk weer ritme! Qua afspraken had ik het nog heel rustig de afgelopen week en daarom was ik voornamelijk thuis achter mijn laptop te vinden. Aankomende weken breekt de gekte los en met name deze week wordt gekkenhuis met de Vakantiebeurs in het vooruitzicht. Dat typen van artikelen en versturen van (veel) mails was dus wel even lekker. Stilte voor de storm zeg maar. Ah fijn, tijd voor weer een nieuwe editie van De week van OMF!

Maandag

foto1

Dankzij de sushi van vorige week zondag die belachelijk slecht viel was ik de hele maandag min of meer gevloerd. Ik moest echter een video opnemen en dus plamuurde ik me gezicht vol en deed ik een trui aan, maar daaronder hield ik mijn joggingbroek aan. Die plamuurlaag aan make-up ging er direct na het filmen weer af trouwens.

foto2

YES, mijn nieuwe visitekaartjes kwamen binnen! Ik ben er zo blij mee. En dat mijn telefoonnummer zichtbaar is geeft niet, staat ook op de site :)

foto3

Liggend onder een dekentje op de bank editte ik de video voor die middag.

foto4

Guilty pleasure: Frozen!

foto5

’s Avonds maakte ik de sapjes voor de volgende dag vast klaar: spinazie, appel, grapefruit en sinaasappel.

Dinsdag

foto6

Hoewel mijn buik nog niet  beter voelde dinsdag moest er wel het een en ander gebeuren. Ik begon met het doen van de boodschappen.

foto7

En daarna werkte ik op mijn laptop…

foto8

… tot ik om 13.00 uur richting het ziekenhuis moest! De ontstekingsremmende kuur die ik in december heb gekregen werkte niet en dus moest ik weer terug naar de orthopeed voor mijn knie. Hij verwacht dat de aanhechting van mijn hamstrings vlak onder mijn knie is ontsteking en uiteindelijk heeft hij daar een spuit in gezet. Ik ben niet bang voor prikken en dit soort spuiten doen me ook niet veel. Echter kreeg ik zo’n twee uur later wel onwijze pijn, alsof ik net was geopereerd. Lekker dan, een buik die van slag is en een been waarmee je bijna niet kunt lopen. FC Knudde. De rest van de avond zat ik op de bank.

Woensdag

foto9

Ontbijten met de Paleo appelcrumble nadat ik er een video van opnam. Ik hield het gelukkig binnen! Mijn eerste ontbijtje sinds maandag.

Tegen het begin van de middag wilde mijn knie wel weer bewegen en dus reed ik even gauw naar de stad (10 minuutjes van huis) om even de sale bij Costes en H&M te bekijken. De rest van de dag moest ik bijkomen van dat korte tripje.

foto10

’s Avonds uploadde ik de zes vlogs die we in 2012 opnamen in Amerika op het YouTube-kanaal van OMF. Binnenkort komen ze allemaal online!

Donderdag

foto11

Rise and shine! Met een tripje naar de Oriëntaalse supermarkt begint de dag altijd goed. Ik kocht twee blikken kokoscream.

foto12

Hurray, ik kan weer normaal eten. Nog niet teveel en zeker nog niet te vet, maar deze salade met avocado, kalkoenfilet en ei ging er wel in voor de lunch.

foto13

Mijn bestelling van de Body & Fitshop kwam binnen. Ik kan weer even vooruit :)

foto14

Direct een video opnemen met de dadels die ik binnenkreeg. De video komt vanmiddag online!

De rest van de dag werkte ik nog een beetje en deed ik rustig aan, knie was nog steeds niet pijnvrij.

Vrijdag

foto15

Gelukkig stond ik vrijdagochtend op zonder pijn aan mijn knie, hoeraaaaa! Om 07.30 uur stapte ik in de auto naar Amsterdam voor een meeting bij/met Zonnatura.

foto17

Daarna nog even lunchen met Pauline en Francesca. Altijd gezellig met deze lieverds. Ik wilde niet al teveel cheaten van Paleo dus ik nam een salade met licht gegrilde tonijn en taugé. Het brood at ik niet.

foto18

Van Zonnatura kreeg ik een aantal fijne producten mee. Ik ben echt fan van het merk geworden, wat een lekkere en gezonde producten. En gewoon in de supermarkt te krijgen, hoera!

foto19

Eindelijk weer CrossFitten!

Zaterdag

foto20

Waar ik de vrijdag mee afsloot begon ik de zaterdag: CrossFit!

foto21

Van de markt namen we een lekker kippetje mee om mee te brunchen. Als we gaan sporten ontbijten we daarvoor altijd met een eiwitshake, dus rond 13.00 uur hebben we echt wel trek. Kun je altijd nog beter kip eten dan broodjes ;)

foto22

Ik bestelde een knieband voor meer ondersteuning tijdens het sporten. Dit schijnt een goede te zijn, ik ben benieuwd.

foto23

BABY AVOCADO! Voor degenen die het zich afvragen: hier zit inderdaad ook een klein pitje in.

foto24

Zó waar. Mijn motto voor 2015.

Na het eten ging ik naar Nanda die na drie maanden Azië eindelijk weer thuis was! Ik heb geen foto’s gemaakt aangezien we veel te veel bij te praten hadden ;)

Zondag

foto25

Rise and shine! Een lekker zondagsontbijtje: verse knakworsten (van de slager op de markt) een eitje en wat komkommer. De twee plakjes ham heb ik aan Tim gegeven uiteindelijk haha.

foto26

Tijd om het huishouden te doen… wassen, stofzuigen en al het andere nodige.

foto27

Ik kocht vrijdag trouwens dit magazine bij Primera. Leuk!

De rest van de dag deed ik niet zoveel. ’s Avonds kroop ik nog even achter mijn laptop om onder andere dit artikel te typen.

Aankomende week wordt het lekker druk! Vandaag heb ik de hele dag om vooral heel hard te schrijven en om een video op te nemen. Ik heb mijn tijd hard nodig, dus dat wordt knallen. Dinsdag en woensdag ben ik de hele dag aanwezig op de Vakantiebeurs en de dinsdag sluit ik ook nog af met een Foodies-etentje! Vervolgens ga ik donderdag nóg een keer naar de Vakantiebeurs maar deze keer met mijn paps en dus voor de leuk, jaarlijkse traditie. Vrijdag heb ik dan uiteindelijk weer om thuis te werken.

Ik kijk echt uit naar de beurs, vind het altijd zo leuk! Ga ik een aantal van jullie ook nog zien?

Fijne week!

Join the Conversation

 1. Marijke says:

  Ha, ik heb gisteren ook mijn visitekaartjes gemaakt. Die van jou zijn heel erg mooi geworden! Tof dat het design op het kaartje zo erg lijkt op je site! Veel plezier op de vakantiebeurs! Ik wou dat ik er ook kon bijzijn, maar i.v.m. mijn werk lukt dat helaas niet….

 2. Margot says:

  Leuke foto’s! Wel vervelend dat je zo’n last had van je knie.

 3. Simone says:

  Die visitekaartjes zijn gaaf zeg! Helemaal zelf ontworpen?:)

  1. Sabine Author says:

   Ik had het idee in mijn hoofd en Tim heeft het voor me uitgewerkt!

 4. Eline says:

  Ik ga dat magazine ook even halen, hoor er goede dingen over!

  1. Sabine Author says:

   Naast recepten staat er verder niet zoveel in, maar de recepten die erin staan lijken me erg lekker.

 5. Fleur says:

  Wat een leuke dairy!
  En wat balen van je buik en knie, gelukkig gaat het nu wat beter!
  Geniet van deze nieuwe week!

 6. Erg leuk weer om te zien. Je visitekaartjes zijn erg leuk geworden

 7. Sandra says:

  Je visitekaartje zijn mooi geworden :)

 8. Anouk says:

  Wat leuk dat kijkje achter de schermen hoe je het opbouwt voor het filmen. Dat ontbijtje met apple crumble ziet geweldig uit. Ik kocht het Paleo magazine ook en heb veeell zin om er mee aan de slag te gaan! Fijne nieuwe week gewenst:)!

 9. Petra says:

  Volgens mij had ik als eerste op jouw blog de aanrader voor de smart protein shakes van de B&F shop gelezen. Probeer de white chocolate bars daar eens van, heeeerlijk!

  1. Sabine Author says:

   Bedoel je de Smart Protein Bars? Ik heb de witte chocolade-variant toevallig in huis en die vind ik zó smerig, haha. Veel te muf, ik krijg daar echt niet een hele reep van op. Grappig hoe verschillend smaak kan zijn.

 10. Tamara says:

  Ja, die gemene injecties zorgen inderdaad na een aantal uur voor veel pijn. Ik word naderhand altijd gezwachteld! Bah. Gelukkig ging het later beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close