Week van OMF #28

Oh jongens, ik durf het bijna niet hardop te zeggen maar het lijkt zowaar zomer te worden aankomende week he! We worden vast keihard afgestraft hierna maar laten we er, voor zolang het duurt, even flink van genieten! Om me heen is of gaat iedereen op vakantie en zie ik jaloersmakende kiekjes vanuit Zuid-Europa, wat lekker zeg! Hier zijn Vivian en ik gewoon nog druk aan de gang. Morgen, als het 28 graden schijnt te worden, zijn wij gewoon gerechten op de foto aan het zetten voor het nieuwe kookboek en hoogstwaarschijnlijk sta ik woensdag gewoon video’s op te nemen. Je hebt werkpaarden en luxepaarden he! #geintjenatuurlijk. Maar goed, dat is allemaal aankomende week . Laten we eerst eens kijken naar afgelopen week, die is weer voorbij gevlogen namelijk! Er werd gewerkt, zomerkleding aangeschaft en natúúrlijk gingen wij ook mee in de hele Pokémon GO hype. Een veelzijdige Week van OMF deze keer.

foto1

Het internet (via ZIGGO) is al weken niet hoe het hoort te zijn hier in huis. Wel redelijk snel, maar heel instabiel. Onwijs frustrerend als je thuis werkt. Als een echte technicus ging ik dus maar zelf aan de gang in de meterkast. Het internet lijkt wat beter te werken nu, fingers crossed!

foto2

Senna kan vrijwel met iedere hond goed opschieten, maar er zijn er maar een paar waar ze echt op af rent om te spelen als we ze tegenkomen. Afgelopen maandag waren ze er allebei, hoe leuk! American Bully Blue en Golden Retriever Sem. 

foto24

Yaaay, mijn bestelling van SuperDry is binnen! Er was MEGA sale laatst en Tim en ik besloten direct maar even een bestelling te plaatsen. Hij voor shirts, ik voor zomerjurkjes.

foto3

Eén van de jurkjes en direct mijn favoriet <3 Deze zal ik vast vaak aan hebben in Italië over een paar weken.

foto4

YEEEESS Pokémon. Ik heb me dood gelachen afgelopen week om al die groepjes jongeren die de straat op gaan om Pokémons te vangen. En wij doen er net zo hard aan mee, echt nostalgie hoor. Ik vertik het weliswaar om erop uit te gaan speciaal om Pokémons te vangen (daar voel ik me toch echt te oud voor), maar we lopen uiteraard wel steeds een veel groter stuk met Senna. Nerdalert, haha!

foto5

Dinsdagochtend: tijd voor de administratie. Gelukkig hoef ik alleen maar voor alle juiste papieren te zorgen en doet de boekhouder de rest.

foto6

Ik ging ook even naar Arnhem om wat basics te kopen bij Primark.

foto7

Tijd om deze zooi op te ruimen… Ik was al half begonnen zoals je ziet.

foto8

Lachen om mijn typische ‘sporterslunch’ die ik had dinsdagmiddag. Het wordt nog wel wat met mij en die OMF Fit Challenge hoor.

foto9

Mijn OMF mobiel moest worden weggebracht voor een beurt, maar gelukkig was er een leenauto gereserveerd.

foto10

Hollandse zomers… Great.

foto11

De dag voor een boekshoot ben ik vooral heel veel aan het koken. Dat was afgelopen week niet anders. Het rook heerlijk in huis naderhand.

foto12

Geelwortel… ugh. En let vooral niet op het eelt op mijn handen (#sportershanden).

foto13

Donderdag: BOEKSHOOT!

foto14

Om 11.00 uur ’s ochtends een flesje bier opentrekken, tja.. Gelukkig gebruikten we hem alleen voor de foto.

foto15

Foodpost van Dr. Oetker: cake en taartvullingen. Ze zijn het assortiment daar wel flink aan het uitbreiden zeg, leuk. Al vind ik dat je zulke taartvullingen ook prima zelf kunt maken. Wel ben ik benieuwd naar de smaak trouwens, maar de browniebombs en blondiebombs die ik erbij kreeg om te proeven gaf ik braaf aan Tim mee de volgende dag.

foto16

Naast dat je veel meer beweegt door dat Pokémon GO, leer je ook de buurt nog een beetje ontdekken. Hier was ik bijvoorbeeld nog nooit geweest. Lijken toch net strandhuisjes! En dat op twee kilometer afstand van ons huis ofzo.

foto17

Vrijdag was meet- en weegdag voor de OMF Fit Challenge! De eerste resultaten heb je afgelopen vrijdag al kunnen zien. Uiteraard stond er daarna nog een workout gepland, de vierde van de week dus dat kon ik ook weer van mijn weeklijstje afstrepen.

foto18

Kleurrijke voorbereidingen voor het avondeten.

foto19

Nadat mijn auto eerder die week naar de garage was, was het zaterdag tijd voor mijn fiets. Die stond al weken met een platte band, kapot achterlicht en loshangende snelbinders. Nu is ‘ie weer zo goed als nieuw. Soort van dan. Op alle roest na. De fietsenmaker hier op het plein heeft een snelservice, dus ik kon op de fiets wachten. Heel fijn!

foto20

Foodpost van Food Motion: een healthy snackbox.

foto21

Het was eindelijk een keer mooi weer afgelopen weekend dus hup met Senna naar het bos. Dat is wel een luxe hoor, het bos hier zo dichtbij hebben. Al zou ik het zo inruilen voor strand.

foto22

Eindelijk had ik tijd om een begin te maken aan de vijf LINDA’s. die ik nog had liggen. Ik maakte een foto van deze boeken die me heel mooi lijken.

foto23

Gisteren was een hele fijne dag. Het weer was zo mooi en ik had met vriendinnetje Kevser afgesproken om te gaan lunchen. We zien elkaar véél te weinig maar als we elkaar zien is het altijd gezellig. We lunchten bij het Stadscafé in Apeldoorn. Hier hebben ze naar mijn idee het gezelligste terras, zeker in de zomer. Ik nam (braaf) Spa Blauw en een salade met tonijn en gerookte zalm.

Wat een fijne week was het! Druk en productief, maar ik had ook eindelijk tijd voor klusjes die al weken vooruit werden geschoven (zoals het laten doen van de auto en mijn fiets). Dat is het fijne aan de maanden juli en augustus. Qua werkzaamheden zijn ze weliswaar niet veel rustiger, qua afspraken wel en dat zorgt toch voor meer vrij te besteden tijd.

Deze week wordt het best druk! Vandaag doe ik uiteraard de boodschappen, vaste prik op maandag, maar sta ik vrijwel de hele middag in de keuken om voorbereidingen te doen voor de boekshoot van morgen. Donderdag heb ik een afspraak met de boekhouder en vrijdag met de uitgever en vormgever. De overige dagen en uren ben ik aan het trainen en hard aan het werk om de site klaar te maken voor mijn vakantie. Die komt steeds dichterbij! Qua geschreven artikelen ben ik al een heel eind, de video’s moeten echter allemaal nog dus er staat me nog wat te wachten.

Geniet van het mooie weer aankomende week! X

Join the Conversation

 1. Amanda says:

  Leuke diary!

 2. Margot says:

  Leuk om te zien weer en ik hoop da het mooie weer nu een beetje aan gaat houden!

 3. Marije says:

  Ik ben toch wel zó retenieuwsgierig naar je nieuwe boek! Veel succes deze week! Zomer, eindelijk! :-)

 4. Julie says:

  Aaaah dat nieuwe jurkje staat je echt prachtig!

 5. Daniëlle says:

  Weer een leuke week! Blijft leuk om te lezen. Je nieuwe jurkje staat je erg mooi!

 6. Mireille says:

  “Black eyed Susans” zeker lezen……..Megaspannend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close