Week van OMF #47-2021

Tim zei aan het einde van de week: “Je bent wel heel, heel erg druk nu he?”. Als zelfs zij het zegt dan is het zo, hahah. Nee, zonder gekkigheid. Het is onmiskenbaar (bijna) december. Ik ben blij dat ik al zo vroeg was met alle reguliere content afronden voor Kerst, daardoor heb ik nu alle tijd voor campagnes/samenwerkingen. En die tijd heb ik wel even nodig! Afgelopen week stond ik in ieder geval één hele dag in de keuken voor een spectaculaire taart, die ga ik binnenkort met jullie delen. Maar veel belangrijker: het was tijd voor Vics allereerste zwemles!

IMG 5715

Maandag

Ik begon de werkweek een halve dag op kantoor en daar vond ik deze vegan chocoladeletter van Hands off my chocolate in de brievenbus. Heeeel lekker.

IMG 5716

Rond lunchtijd moest ik weer richting huis want er zou een wespennest uit de tuin worden verwijderd ’s middags. Maar eerst reed ik langs het zwembad waar Vic ging starten met zwemles deze week, om te betalen en zijn zwemtas op te halen. Dit dolfijntje moest op zijn zwembroek.

IMG 5717

De verdelger was mooi op tijd. Ik verwachtte een spectaculaire verwijdering van het wespennest, maar helaas. Er werd alleen een stofje in gespoten en meer niet, hahaha. Jammer.

IMG 5723

Ik werkte de rest van de dag vanuit huis en rondde ’s avonds een van de twee laatste papers af voor mijn propedeuse. One down, one to go!

IMG 5725

Dinsdag

Dinsdagochtend lekker naar de sportschool, zoals iedere week momenteel!

IMG 5729 scaled

Ik spendeerde de hele dag achter mijn pc op kantoor en had een digitale meeting in de middag. Ondertussen bereidde ik me vast mentaal voor op een sluiting van scholen/KDV’s.

IMG 5730

Woensdag

Het was rennen, vliegen en springen woensdag. Ik moest met Cody boodschappen doen en naar het consultatiebureau. Tussendoor het huishouden doen en op tijd Vic weer ophalen Tussen de bedrijven door naaide ik het dolfijntje op Vics zwembroek. Wat kan ze koken hè, die meid.

IMG 5743

Vic was in jubelstemming. En terecht, hoe leuk dat hij eindelijk naar zwemles kan! Helaas mochten we vanwege de maatregelen niet blijven kijken, súper stom. Maar hij vond het gelukkig niet eng. Tijdens de wachttijd liet ik Cody uit in de speeltuin. Die wilde absoluut geen middagslaap doen ’s middags dus de uitdaging was vrij groot. De zwemles was overigens een groot succes, Vic vond het geweldig.

IMG 5749

En doorrrrr met de studie zodra de kindjes op bed lagen!

IMG 5750

Ik was behoorlijk gesloopt en hield het onderwerp dus lekker luchtig. (sarcasme)

IMG 5753

Donderdag

Donderdag was de dag dat ik de hele dag in de keuken stond voor een spectaculaire taart! Daar kwam veel boter, suiker en chocolade aan te pas.

IMG 5757

Tim was zo lief om lekkere lunch voor me mee te nemen toen hij even de stad in moest. Dat zijn de voordelen van kantoor naast elkaar hebben.

IMG 5759

De taart die ik donderdag maakte had alles te maken met deze leuke kersttrui. Tussen het koken door had ik nog een (digitale) meeting en meerdere telefoongesprekken.

IMG 5769

Vic wilde proberen zijn schoen te zetten want ‘misschien komt Sinterklaas wel extra langs mama!’.

IMG 5767

Vrijdag

Na het sporten vrijdagochtend reed ik naar kantoor want mijn werklijstje was nog niet klaar voor de week. Ik spendeerde een halfuur aan het openkrijgen van dit houten kistje met een breekijzer.

IMG 5772

En dat lukte zowaar! Deze mooie fles jenever van Hooghoudt zat erin. Ik heb geen idee hoe jenever smaakt, maar de hubby was in ieder geval enthousiast en nieuwsgierig.

IMG 5774

Ook kreeg ik voor de kindjes dit mooie boek toegestuurd, uitgegeven door ROSE Stories. Deze uitgeverij richt zich op het uitgeven van kinderboeken die meer diversiteit bevorderen. Dit leuke boek gaat over Yuna die mee wil doen aan een kookwedstrijd en de hulp inschakelt van vriendjes met wie ze langs de Marokkaanse supermarkt, kaaskraam en Indische toko gaat. Heel leuk! Te bestellen op de website van ROSE Stories.

IMG 5779

Ik was de rest van de dag met name achter de pc aan het werk en werkte ’s middags nog aan mijn laatste paper voor de studie. Vrijdag is normaal gesproken natuurlijk mijn studiedag, maar dat zat er nu niet in voor een hele dag. Wel rondde ik de paper helemaal af – zooooo fijn! Als klap op de vuurpijl kreeg ik vrijdag ook een 9,2 terug voor mijn vorige paper. Wooohoooo!

vrijdag 2

Om half 6 had ik afgesproken met vriendinnetje Annemie; we gingen sushi eten! Super gezellig en fijn dat het nog even kon.

IMG 5784

Weekend

Het weekend begon met een cadeautje van Miljuschka. Een mega groot pakket vol mooie producten en haar magazine(s).

IMG 5785

Het magazine ziet er prachtig uit. En zo dik!

IMG 5788

’s Middags ruimde ik AL het speelgoed in huis op. We sorteerden zeer kritisch en uiteindelijk gingen er drie zakken weg. Twee naar de Kringloop, eentje naar het grofvuil.

IMG 5794

Aan het eind van de middag reden we naar het winkelcentrum waar Sinterklaas kwam en ’s avonds pakte ik voor het eerst sinds héle lange tijd mijn diamond painting er weer eens bij. Luisterboek op, heerlijk relaxt.

IMG 5795

Gisterochtend zoals iedere zondagochtend weer wandelen met mama. We maakten een wandeling van 10km, het was er echt perfect weer voor.

En nu is het weekend alweer voorbij en ga ik wederom een drukke week in. Vandaag en donderdag sta ik de hele dag in de keuken voor diverse (lastminute) campagnes. Morgen heb ik een digitale meeting en een telefonisch interview, woensdag weer zwemles met Vic en we sluiten de week af met Pakjesavond natuurlijk.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close