Week van OMF #42

Mijn werkweken zijn de laatste tijd vrij routinematig. Ik heb 1 dag waarop alles misgaat, 1 dag waarop ik niets waard ben en 3 SUPER productieve dagen. Ik wijd het allemaal maar aan de zwangerschap en geef er ook aan toe. Maar wat fijn (en grappig) is: op die drie dagen ben ik zo productief als normaliter in één week. Dus wat dat betreft kan ik me op die twee andere dagen ook wat respijt gunnen. Afgelopen week was in ieder geval weer een fijne week. Er begint echt schot in de zaak te komen wat betreft het Reishonger kookboek (nog 20 gerechten te gaan) en voor Kerst staan er inmiddels ook al acht recepten op video. Hoogtepunt van deze week was zaterdagavond, datenight met Tim! We gingen naar The Lion King musical in Scheveningen. Het is een fijne Week van OMF zo bij elkaar.

foto1

Ik begon de week slecht (zie daar de dag waarop alles misgaat). Vanaf een uur of drie ’s nachts sliep ik nauwelijks meer en meestal kies ik er dan voor om ’s ochtends te blijven liggen, maar met de hoeveelheid werk die er ligt/lag was dat geen goed idee. Werken vanuit bed dan maar.

foto2

Ik werkte de hele dag aan OMF. ’s Middags stond er een koerier op de stoep met een perspakket van Chaudfontaine. Nieuwe licht bruisende smaken zonder calorieën. Helaas geen favoriet van mij, ik vind de smaken heel weeïg. Tim vind ze wel lekker gelukkig.

foto3

Dinsdag begon ik de dag met het maken van een planning voor de overige dagen. Dit moet tegenwoordig iedere week in verband met de laatste boekdagen en de kerstdagen. Daarna stond ik in de keuken om een video op te nemen. Hetgeen ik het meest doe in een week? Boodschappen en afwassen. Foei.

foto4

Video direct editen want hij moest donderdag online! Ik heb helaas niet zoveel tijd momenteel om echt vooruit te werken met de reguliere kookvideo’s. Wordt straks in december wel goed gemaakt.

foto5

’s Middags had ik een afspraak bij de kapper. Ik MOEST daar echt heen, kon er niet langer onderuit. Wederom een compromis: kapper is prima, maar dan wel aan het werk. Dus ik nam mijn laptop mee en typte daar een aantal artikeltjes.

foto6

Babybump bij 18 weken! Prachtige sokken he?

foto7

Woensdag: tijd om voorbereidingen te doen voor de boekdag van donderdag. Ik kocht deze papaya bij de Albert Heijn. Mooi fruit he?

foto8

Maf beest, zo kun je er ook bij gaan liggen natuurlijk.

foto9

Viv en ik werden verrast door wel hele leuke foodpost donderdag, Ben & Jerry’s heeft twee nieuwe smaken! Sofa So N’ice en One Sweet World. Lekkeeeeeer.

foto10

Er gingen 6 gerechten op de foto voor het boek donderdag. Een kleine sneak peek.

foto11

Vrijdag was kerstfilmdag. Er moesten zes video’s gefilmd worden (een hele bulk als het om kookvideo’s gaat) dus van tevoren legde ik voor ieder recept alvast de exacte hoeveelheden van alle ingrediënten in groepjes bij elkaar. Soms ben ik echt zó blij met mijn planning-skills. Ik maakte het mezelf hiermee echt veel gemakkelijker vrijdag.

foto12

HEY! Sinterklaas al gespot ;)

foto13

Uitzicht van de hele dag. Ik filmde nonstop (letterlijk, ik stopte alleen even om te plassen) ZES uur achter elkaar vrijdag.

foto14

Eindelijk weekend, dat was erg welkom na zo’n productieve week. Vaste prik op zaterdagochtend (na getraind te hebben): verse bloemen van de markt!

foto15

’s Avonds gingen we naar Scheveningen voor The Lion King musical. Deze kaartjes had ik van Tim al voor mijn verjaardag cadeau gekregen en nu was het eindelijk zover. Járen geleden toen de musical al in Nederland was ben ik er eens geweest en ik herkende een hele boel. Ik geloof niet dat ze de musical veel hebben veranderd in de tussentijd. Maar het was alsnog mooi en leuk!

foto16

Gisteren was echt een chilldag: we maakten het huis schoon en deden de rest van de dag bijzonder weinig. Heerlijk, het was er perfect weer voor.

Deze week verloopt hopelijk een beetje zoals vorige week. Ik moet vandaag even naar de Apple winkel om te kijken of ik mijn iMac hier en daar kan upgraden want die wordt veel te langzaam voor alles wat ik ermee doe. Morgen staat de kerstdag gepland, woensdag de voorbereidingen voor het boek, donderdag boekdag en vrijdag ben ik vrij, dag heb ik moeder-dochterdag met mijn mams. We gaan sowieso naar het Rijksmuseum, winkelen en lekker lunchen in Amsterdam. Verder hoop ik ook weer drie keer in de sportschool te staan deze week, ik merk dat dat met zulke volle weken nóg fijner is dan normaal.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Wat vervelend dat je zo slecht sliep, maar het klinkt verder wel heel productief allemaal!

 2. Rachel Kromdijk says:

  Wat een heerlijke foto’s weer! en dat ijs, heerlijk!

 3. Anneroos says:

  Hey wat ontzettend leuk, volgens mij staat mijn moeder ook op de foto! (wij waren zondag namelijk ook naar de Lion King voor haar verjaardag!

  1. Sabine Author says:

   Dat is toevallig! :D Leuk gehad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close