Week van OMF #44 – 2017

Morning! Ik sta aan de start van een héle drukke kook- en fotografiedag maar eerst is het tijd om nog even terug te blikken op afgelopen week, want wat ik heb allemaal gedaan deze keer? Het was voor de verandering best een rustige week. Weinig afspraken, lekker veel thuis aan het werk – ook fijn! Ik maakte eindelijk een start met de planning voor december. Normaal gesproken ben ik hier in september al mee bezig maar nu is het er gewoon nog niet van gekomen. Kleine stressfactor wel, maar gelukkig weet ik nu wat ik wil doen en kan ik aan de slag. Ook had ik sinds lange tijd weer eens datenight met de hubby en steelt kleine Vic weer een paar keer de show in deze Week van OMF.

foto1

Nadat ik Vic maandag heb weggebracht naar de gastouder ga ik trainen. Dit is voor mij nu vaste prik op de maandag, donderdag en vrijdag. Zo kom ik in ieder geval aan drie keer trainen in de week toe.

foto2

Daarna ga ik boodschappen doen. Whuuut? Ja, ik had weer eens zin (en tijd!) om zelf boodschappen te doen in plaats van ze te laten bezorgen. En dat vond ik helemaal ok.

foto3

Vervolgens toch echt aan het werk. Ik maakte wat foto’s voor een campagne.

foto4

Lunchte met leftovers van eerder, hoe fijn is het om restjes in de koelkast te hebben staan!

foto5

En maakte een heerlijke Aziatische kippenbouillon uit het nieuwe boek van Donna Hay. Hoe kleurrijk is dit!

foto6

Note to self: een soeppan zou geen overbodige luxe zijn.

foto7

Tussendoor bakte ik ook nog wat. Hoe lekker ziet dit er al uit? En dan moest het de oven nog in… Recept komt gauw online!

foto8

En mijn kleine man vergat ik ook niet hoor. Zijn nieuwe hapje: zilvervliesrijst met broccoli en avocado.

foto9

Dinsdagochtend: Vic wil ’s ochtends steeds zelf zijn fles vasthouden. Prima hoor, alleen maar makkelijk haha.

foto10

Flash forward naar de lunch: een super lekkere maaltijdsalade met talloze restjes. Ziet er goed uit he?

foto11

Er kwam weer wat foodpost binnen deze week. Waaronder deze kant-en-klare cupcakemixen van Blue Band. Was er zo nieuwsgierig naar dat ik direct ben begonnen met filmen. De videoreview van dit product komt morgen online.

foto12

Ook kreeg ik een welkomstpakket van MyParcel (verzending voor de shop), hoe leuk is dat! Een flinke rol tape, een pakket met labels en een leuk boek over het starten en verbeteren van een webshop. Daar ga ik eens induiken.

foto13

Zelf doen graag! Hij is al zo groot aan het worden, foei.

foto14

Nog meer foodpost! Nieuwe Coco en Almond Starts van Abbot Kinney’s. Heb nog niet geproefd maar is wel handig om in de koelkast te hebben staan.

foto15

Vic had een per-fec-te dag woensdag (veel spelen, veel slapen, veel lachen) dus ik kon redelijk wat werk verzetten tijdens zijn slaapjes. Hoera!

foto16

Woensdagavond ging ik sinds lange tijd weer eens naar de sportmasseur. Ik heb een vrij lastige rug (spieren gaan gauw ‘knopen’, wordt snel stijf etc.) dus zo heel af en toe moet ik even onderhoud laten plegen. Fijn is het nooit (lees: het doet gewoon rete veel pijn op sommige plekken) maar goed is het wel.

foto17

Hoe knap is deze?! Hij droeg voor het eerst de All Stars die hij van vriendinnetje Nanda heeft gekregen. Een regelrechte ellende om die schoentjes aan te krijgen dus hij zal ze hoogstwaarschijnlijk niet vaak dragen (sorry Nan), maar ze staan wel fantastisch.

foto18

Donderdagmiddag als lunch een after workout meal: een flinke bak met Skyr, blauwe bessen, banaan en een schepje granola.

foto19

Aan het einde van de middag had ik een borrel van mijn agency in Amsterdam. De borrel vond plaats in Hotel Arena en wat is het daar TOF. Er is een heel modern geraamte in en rondom een oude kerk gebouwd dus hypermodern wordt afgewisseld met dit soort plekken. Fantastisch. Ik zei al tegen Tim dat we hier echt eens moeten gaan slapen, lijkt me zo tof.

foto20

Naderhand ging ik met Brenda en Francesca eten bij de Vegan Junkfood Bar aan het Heinekenplein. Viel zeer in de smaak zoals je gisteren al hebt kunnen lezen. Wel een beetje gek: op de borden van de toetjes strooiden ze bieslook. Eehh…

foto32

Leuke foodpost op de vrijdag! Deze verse geitenkaasjes van Zoë & Zazu rijpen verder in de verpakking. Hoe lekker klinkt de kaas met truffel? JUM! Vanaf nu bij Albert Heijn verkrijgbaar. Echt, ik hou van die winkel – ze krijgen zúlke leuke producten in het assortiment de laatste tijd.

foto33

Ook in de bus: een kookboek met daarin recepten voor gezonde pannenkoeken. Ik ben van mening dat je sommige dingen niet per se gezond moet willen maken; pannenkoeken horen daarbij.

foto21

Ik heb hysterisch moeten lachen om dit badpak dat ik kreeg van Taco Bell. Ze hebben in samenwerking met Forever 21 een kledinglijn gelanceerd en dit badpak hoort daarbij. Hi-la-risch. Niet helemaal geschikt voor mijn mamalijf helaas, maar wel heel leuk. In de Forever 21 hangen nog meer leuke items!

foto30

foto25

We zijn langzaamaan begonnen met het opruimen, sorteren, uitzoeken en klaarmaken van ons huis voor de verhuizing over drie maanden. Vic zijn kledinglade was ook aan de beurt. Alle te kleine dingen er weer uit en gesorteerd voor verkoop, donatie of om zelf te houden.

foto34

We verkopen meerdere dingen die wij voor de geboorte van Vic hebben gekocht maar niet/amper hebben gebruikt. Ik moet nog overal foto’s van maken maar ik denk dat ik binnenkort alles op Marktplaats/Instagram ga zetten.

foto31

In de middag reed ik naar de stad om voorbereidingen te treffen voor de shootdag van vandaag. Het is zó lastig om van digitale kleuren, ‘in real life kleuren’ te vinden. Maar het is me gelukt!

foto22

Vervolgens gingen we met Senna en schoonzusje Lotte even naar Bussloo. Vic in draagzak, iedereen even lekker naar buiten. Gelukkig was het nog mooi weer toen wij gingen!

foto23

Lotte nam Vic mee naar hun huis want hij bleef logeren. Tim en ik hadden sinds lange tijd weer eens datenight! We gingen eten bij Spicebrush waar we deze héérlijke wijn dronken.

foto26

Biertje doen in het biercafé..

foto27

en daarna poolen in het Pool’Kv. Vind/vond ik héél leuk!

foto24

Tot slot gingen we naar de bioscoop. We kochten kaartjes voor de nieuwe Thor. Leuk weer, ik hou van Marvel films!

foto28

Gisteren sliepen we voor het eerst in héle lange tijd weer een keer uit, wat een luxe. Daarna deden we het huishouden, haalden we onze kleine weer op en ging ik boodschappen doen voor de shootdag van vandaag. De koelkast zit weer tjokvol en daar moeten onze eigen boodschappen vanavond dan nog bij, hahaha.

foto29

’s Middags keken we UFC, iets met jong geleerd is oud gedaan.

De rest van de dag was ik aan het werk en in de avond keken we een paar afleveringen van Stranger Things.

Zoals ik al zei heb ik vandaag een drukke kook- en fotografiedag. Ik doe de culinaire begeleiding voor een kookboek dat in maart uit gaat komen, dus handen uit de mouwen. Wel veel zin in, leuk! Verder heb ik een aantal deadlines deze week, donderdagavond de ‘Avond van het Kookboek’ in Amsterdam en vrijdag weer een afspraak in Amsterdam. Een iets drukker weekje dus, maar hopelijk wel een leuke.

Fijne week!

Join the Conversation

  1. Joyce - LemonyLifeNL says:

    Drukke maar gezellige week heb je gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close