Week van OMF #38-2018

De op een na spannendste week van het jaar vond afgelopen week plaats, alle preorders van CHEESECAKE werden namelijk verstuurd. Ondanks dat dit mijn derde kookboek is, ben ik nog nét zo zenuwachtig bij de eerste berichten over het boek als bij boek nummer 1. Het is gewoon zo spannend wanneer honderden mensen ineens een mening gaan hebben over iets waar jij zelf onwijs hard aan hebt gewerkt en waar je heel trots op bent. Ik maakte afgelopen week dan ook niet héél veel foto’s, ik was namelijk vooral bezig met het inpakken en verzenden van preorders, had nog wat afspraken en bakte weer de nodige taarten. Als alle cheesecake-gekte voorbij is beloof ik beterschap in dit weekoverzicht, haha.

foto7 3

Maandag

De lucht stond maandagochtend in brand toen ik Senna uit liet. Zo mooi! Die plotselinge warme dagen zorgden wel voor de nodige skyporn. Wat een idioot woord eigenlijk.

foto2 2

Ik dook maandag nog de keuken in om video’s op te nemen voor het OMF YouTube-kanaal. Het lukte me voor de vakantie naar Frankrijk gewoon niet om heel september voor OMF af te krijgen, bummer.

foto1 3

Deze unit van een vriezer werd geleverd om al mijn gebakken cheesecakes op te slaan. Het huis werd steeds meer een productieruimte, haha. Ben ook wel weer blij als dat allemaal achter de rug is.

foto6 3

Ik was ’s avonds aan het werk maar dat is absoluut geen straf met dit uitzicht. Kijk hoe mooi de lucht ’s avonds ook weer was. Ik kan daar echt van genieten.

foto10 3

Dinsdag

Yaay, blote benen in september. Ik word er blij van hoor!

foto9 3

Vic was een extra dagje naar de gastouder deze week zodat ik tijd had om even een tandje bij te zetten. Ik editte alle video’s die ik maandag had opgenomen.

foto13 2

EN INEENS WAS DAAR HET BOEK. x650 wel te verstaan.

foto3 3

“SHINY,  Like a treasure from a sunken pirate wreck” – Vaiana fans in the house? Dit was de eerste keer dat ik mijn boek zelf ook zag en ik was zo, zó enthousiast. Ik had de digitale proefdruk natuurlijk al gezien maar eenmaal gedrukt en gebonden is het toch weer zo anders. Ik ben zó trots op het eindresultaat, vind het met afstand het mooiste boek dat ik tot nu toe heb gemaakt en… woah <3 Sanne Pulles volgde mij dinsdag overigens met haar camera en heeft het moment vastgelegd dat ik mijn boek voor het eerst in handen had. Ben benieuwd naar de foto, haha.

foto4 3

Ik bedoel, kijk nou! Daar wil je toch direct je tanden in zetten? Zoals ik al zei: ik ben enorm gelukkig met het boek. Mocht je nieuwsgierig zijn en je nog niet hebben aangesloten bij alle andere CHEESECAKE-lovers, het boek is vanaf nu overal verkrijgbaar en ook nog altijd te bestellen in onze eigen shop.

foto8 3

Rondje hondje met deze knappe man. Wat wordt Vic al groot hè?

foto12 3

’s Avonds pakten Tim en ik de eerste preorders in van CHEESECAKE. Dat waren heel wat boeken om te signeren en in te pakken. We deden er om en nabij de 200 die avond.

foto11 3

Het postkantoor was heel blij met mij afgelopen week. Not.

foto19 3

Woensdag

Er was iets mis gegaan met de levering van de verzenddoosjes maar gelukkig kon ik ze ophalen bij het magazijn in Duiven. Nadat ik even bij mijn ouders was geweest, die zijn weer terug van vakantie, reed ik dus door naar Duiven om de kofferbak van mijn auto vol te laden met verzenddoosjes.

foto18 3

En terwijl ik cheesecakes stond te bakken ging mijn schoonzusje los op de doosjes. Ik zei toch al dat ons huis net een productieruimte leek?

foto17 3

Mijn moeder kwam Tim en mij ’s avonds helpen met de rest van de preorders. We deden er nog eens bijna 300. Zo dankbaar voor al die bestellingen, het is bizar dat het boek gewoon al zó veel werd verkocht voordat hij überhaupt in de winkels lag.

foto15 3

Donderdag

De appelkruimel-cheesecake stond op de planning om te maken donderdag en ik heb toch wel zo de schurft aan appels schillen. Gelukkig hoef ik het niet zo heel vaak te doen.

foto14 3

Je gelooft het niet, maar vlak nadat ik deze foto maakte van de vriezer waarin inmiddels 50 cheesecakes stonden opgesteld, gaf de vriezer er de brui aan. Ik heb de afgelopen weken nog een enkel moment stress ervaren maar voor een kort moment brak toch wel even de paniek bij mij uit. Gelukkig kon het verhuurbedrijf (ik heb deze vriezer zelf gehuurd bij Brink Verhuur in Deventer) binnen een uur een nieuwe vriezer leveren en waren de taarten gered. Eeuwige dank hier en wat een geweldige service. De telefoniste was nog meer in paniek dan ik zelf, haha.

Nadat we de taarten hadden overgezet in de nieuwe vriezer en de monteur weer weg was, haastte ik me in de auto om preorders weg te brengen en naar Amsterdam te racen voor een netwerkborrel van mijn mediabureau. Geen foto’s meer gemaakt in alle haast. Ik was rond 20.00u ’s avonds weer thuis.

foto16 3

Vrijdag

Drie foto’s van een mooie lucht in dit eetoverzicht. Sorry hoor, maar wauw. Achter me was het grijs en heel donker. Stilte voor de storm.

foto21 2

Ik mocht weer shooten met een hele leuke dame vrijdag en er werd Marokkaanse thee voor me gezet. Zo lief! Ik had het nog nooit gedronken maar jum, lekker hoor.

foto5 3

’s Middags kroop Vic gezellig bij me op de bank. Ik moest nog van alles doen maar op zulke momenten interesseert niets me meer en geniet ik even van het heerlijk rustig samen zitten op de bank. Ik denk dat hij me had gemist want hij kroop helemaal tegen me aan. Schatje <3 Moest wel een paar keer slikken na het verschrikkelijke nieuws in Oss van donderdag… Ik kon het maar niet loslaten en het heeft me doen beseffen dat je zulke momenten met je kind zó moet koesteren.

foto20 2

Ik merkte vrijdagavond voor het eerst dat de lange werkdagen en de druk in mijn hoofd me een beetje begonnen op te breken. Even in bad dus met véél bubbels en een maskertje. Kon ik er daarna weer tegenaan.

foto22

Mijn uitgeverij plaatste deze foto op Instagram en ik moest zó lachen. Hoe groot is die blow-up serieus, hahaha. Zo tof.

foto23 2

Weekend

Tussen al het bakken door doken we heel even de stad in. Tim had nieuwe kleding nodig en we moesten een cadeautje kopen.

foto24 2

We gingen direct even langs bij oma van wie Vic een hele oude telefoon kreeg. Vindt hij geweldig natuurlijk. Hij is het hele weekend aan het ‘bellen’ geweest, haha.

foto25 2

Ik kreeg appjes van verschillende kanten dat ik in de Tubantia stond met een recept. En ook in De Stentor bleek ik te staan, zo leuk!

foto26 2

Er werd door jullie al volop gebakken uit CHEESECAKE. Onwijs tof om te zien en bizar. Recepten die ik maanden geleden al heb bedacht, gemaakt en gefotografeerd worden nu ineens door jullie nagemaakt.

foto27 1

Gisteren waren we bezig met het huishouden, ik bakte 8 cheesecakes en we gingen langs Ken en Annemie ter ere van Nick zijn eerste verjaardag. Een volle dag dus!

Vond ik afgelopen week al een beetje overweldigend, is dat aankomende week alleen maar meer. De hele week staat in het teken van CHEESECAKE. Interviews met toffe media, de feestelijke lancering, het Pop-Up Cheesecakecafé… alles waar ik de afgelopen weken zo hard aan heb gewerkt vindt deze week plaats en dat is natuurlijk verrekte spannend. Maar wow, wat heb ik er zin in! Ik ben de aankomende week flink afwezig op social media en volgende week zul je hier ook geen Week van OMF zien, maar hopelijk ga ik een aantal van jullie wel op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag zien bij Fooddock in Deventer!

Tot dan en anders tot gauw!

x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close