Week van OMF #43-2018

Ik had dus met mezelf afgesproken dat ik na het Pop-Up Cheesecakecafé wat rustiger aan zou doen, maar eerlijk? Het lúkt simpelweg gewoon niet! Was ook een beetje ijdele hoop natuurlijk want het najaar is in foodland altijd hysterisch. Toch wil ik er heel graag naartoe werken om vier dagen te gaan werken in plaats van 5+. Op dinsdag en woensdag is Vic thuis en hoewel ik alleen maar werk op de momenten dat hij in bed ligt of lekker op zichzelf speelt, gaat de tijd met zo’n kleintje al onwijs hard en wil ik het liefst nóg meer leuke dingen met hem doen. Ik wil er dus echt naartoe gaan werken om op woensdag gewoon vrij te zijn. En dan vrij als-in: ook niet werken als Vic slaapt maar op die momenten wat in huis doen bijvoorbeeld. Goed voornemen voor de laatste twee maanden van het jaar? We gaan het zien! Afgelopen week was in ieder geval een prettige week. Na vier dagen Rome heb ik dinsdag en woensdag uitgebreid met Vic geknuffeld, dook ik weer de keuken in om te filmen en speelde ik wederom een dagje fotograaf en stylist bij Fatima thuis voor haar kookboek!

Maandag

Onze wekker ging maandagochtend om 04.00u. Om 07.20u vertrok onze vlucht van Rome naar Eindhoven dus het was een lange dag. Ik maakte geen foto’s, verder was onze dag namelijk totaal niet boeiend. We deden het huishouden toen we thuiskwamen en hebben ’s avonds veel met Vic geknuffeld; die hadden we namelijk best gemist!

foto1 3

Dinsdag

Vic spam incoming! Onze zoon is een melkschuim-monster. Altijd als ik cappuccino drink moet hij het melkschuim eten en de rest van het glas leeglepelen, haha. Het maakt hem niet uit of er nog een koffiesmaakje aan zit trouwens.

foto2 3

Ik had totaal geen zin om de deur uit te gaan dinsdag, dus we bleven de hele dag gezellig samen binnen. Onder andere om te kleien. Al is het vooral nog leuk om de klei overal heen te gooien.

foto3 3

Holy grail bij de post: een mega groot en dik boek met daarin de allerbeste basisrecepten voor patisserie. Zelf gekocht via Amazon trouwens. Ik ga er gauw eens mee aan de slag, ben namelijk heel benieuwd hoe goed die recepten nou echt zijn.

foto4 3

Woensdag

Woensdagochtend viel om 08.00u ineens alle stroom uit in de buurt. NIETS deed het meer. Omdat wij in een nieuwbouwwijk wonen en hier geen gas ligt, betekende geen stroom ook automatisch geen verwarming en geen mogelijkheid om de kookplaat te gebruiken. Kaarsjes aan dus maar!

foto5 3

En met deze man knuffelen. Vic heeft nu twee keer per dag een knuffeluur: ’s ochtends en aan het einde van de middag. Vind ik niet erg hoor.

foto6 3

Donderdag

Er stonden weer wat video’s op de planning om op te nemen donderdag. Het was alleen zó donker dat ik mijn daglichtlamp van zolder moest halen. Ik vrees dat het niet de laatste keer is dat ik deze moest gebruiken… Het is zo grauw buiten!

foto7 3

Ik stond als echte foodblogger om 09.00u weer te frituren. Oh oh.

foto8 3

Ik was in een treat yourself bui afgelopen week en bestelde een mega pakket bij LUSH, knettervol met badspullen. Mijn bath bombs begonnen op te raken, maar zoals je ziet kan ik weer even vooruit. Het lijkt wel een mini spa in onze badkamer, zo heerlijk.

foto9 3

Vrijdag

Morning vanuit Bergschenhoek! Ik mocht weer een ochtendje shooten bij Fatima. De vijfde shootdag alweer voor haar boek.

foto10 3

En da’s geen straf kan ik je vertellen…

foto11 3

Bij thuiskomst lag er leuke foodpost op me te wachten van Join the Cup: een nieuw merk met koffiebonen en filtermaling. 100% Arabica koffie uit Peru, exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn.

foto12 3

Ik heb aankomende dinsdag een evenement waarvoor de dresscode ‘Chic’ is. Nu is mijn kledingkast eigenlijk alles behalve chic, dus ik had een outfit nodig. Ik kocht deze prachtige jurk via Zalando. Vind hem zó mooi!

foto13 3

Zaterdag

Mijn zaterdag was enorm productief, zo fijn. Om te beginnen zette ik dit kastje in elkaar van IKEA en richtte ik hem in. Eindelijk hebben we dan een geschikt kastje voor in de badkamer.

foto14 3

Ook maakte ik een aantal nieuwe kruidenpotjes…

foto15 3

… en haalde ik al mijn kleurrijke zomerkleding uit de kast en verruilde ik dit voor (grauwe) winterkleding. Note to self: ik heb meer kleur nodig in mijn wintergarderobe.

foto16 3

Aan het einde van de middag haalde ik mijn moeder op voor een datenight samen! We aten bij Miyagi & Jones in Utrecht.

foto17 3

En ’s avonds gingen we naar Mamma Mia! in het Beatrix-theater. Zo’n aanrader als je de film ook leuk vond.

foto18 3

Zondag

Zondagochtend, tijd voor het huishouden!

foto19 3

Ook liepen we een stuk met Senna rond het Kievitsveld. Idyllisch plaatje, ware het niet dat Vic de héle wandeling last had van een niet te stoppen driftbui. Oh oh die peuterfase.

Aankomende week staat er niet heel veel spannend op de planning. Gelukkig, dan kan ik lekker thuis aan het werk namelijk! Alleen dinsdagavond ga ik naar een evenement in Amsterdam en vrijdag mag ik weer plaatjes schieten bij Fatima. Zondag gaan Tim en ik hopelijk samen een dagje wild eten in de Achterhoek, maar daarvoor moeten nog even de puntjes op de i worden gezet. Vandaag duik ik in ieder geval de keuken in voor het eerste kertdiner!

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Lobke says:

  Hi Sabine! Wat een leuke weekpost weer! Ik vroeg me af waar jij die etiketjes vandaan hebt voor op je kruidenpotjes?

  1. Sabine Author says:

   Die maak ik zelf met de labelmaker van HEMA :)

   1. Lobke says:

    Ik zie het nu ik beter kijk.. hij ligt er naast op de foto :-)! Dankjewel voor je reactie!

 2. Shannon says:

  Wauw die jurk staat je prachtig zeg!

 3. Karin says:

  ik geniet altijd zo van deze blogs! heerlijk om te zien en te lezen, zo ontspannend
  die jurk staat je echt prachtig, wauw!
  en heerlijk die bath bombs, lekker soms even jezelf zo verwennen, moet ook echt even af en toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close