Week van OMF #16-2020

Zo, toen zat er weer een week op. Pasen is geweest, op naar Koningsdag. Al is die natuurlijk anders dan anders. Maar afgelopen week was er een zoals alle weken waren de afgelopen tijd. Met één groot verschil: ik kocht de game Animal Crossing voor de Nintendo Switch en ben verslaafd. Zei ik een aantal weken geleden nog dat ik echt een hobby voor mezelf moest gaan zoeken die ik kon uitvoeren op het moment dat beide kinderen slapen, heb ik er nu ineens teveel – hahaha! Animal Crossing, Diamond Painting, Paint by Numbers, ik ben weer begonnen met lezen en af en toe Netflixen vind ik ook nog steeds leuk. In plaats van steggelen met mijn werk-thuisritme ben ik nu aan het kijken hoe ik al mijn hobby’s in één week kan proppen. Wat een luxeprobleem! Ik merk overigens wel dat werken me een klein beetje tegenstaat de afgelopen tijd. Een halve dag werken per keer is het gewoon nét niet, ik kan net niet alles doen wat ik wil doen. Daarbij heb ik veel leuke ideeën in mijn hoofd (het maken van meer printables bijvoorbeeld!) die ik graag wil uitwerken en ik merk dat het echte koken, filmen en fotograferen daardoor een beetje naar de achtergrond verdwijnt. Daar is ruimte voor, maar het verbaast me enigszins wel omdat ik het normaal zo leuk vind om te doen. Het lijkt erop dat ik nu automatisch een schifting ben gaan maken in mijn hoofd: wat vind ik écht leuk en wat wil ik écht doen in de korte tijd die ik heb. Interessant wel. Goed, over naar het weekoverzicht.

foto18 2

Maandag

Het is Eerste Paasdag dus Tim en ik zijn allebei vrij en thuis. Natuurlijk begonnen we met een lekker ontbijtje.

foto15 2

foto14 2

foto16 2

Vic besloot een fotoshoot te houden met mijn telefoon. Beeldig allemaal, vooral de sokken, levenloze aap en de stof van het kussen.

foto13 2

foto17 2

“Lachen Cody, LACHEN!”

foto20 1

Ik ben begonnen met een nieuwe diamond painting, had ik dat al gezegd? Vierkante steentjes deze keer en een super kleurrijk canvas.

foto12 2

Dinsdag

Het is stiekem best een feestje steeds om een hapje voor Cody samen te stellen. Keuze zat! Over een paar weekjes beginnen we met wat granen toevoegen.

foto11 2

Kleine assistent was goed aan het helpen met werk.

foto10 2

Zoals altijd als ik een stuk ga wandelen: zo dankbaar voor al het groen in onze buurt. Het maakt niet uit welke kant we oplopen vanaf onze voordeur: overal is groen en ruimte.

foto9 2

’s Middags ging ik weer naar kantoor en pakte ik alle shopbestellingen in die tijdens het paasweekend waren gedaan. Dankjulliewel voor alle bestellingen, heel fijn!

foto8 2

Even een cheesecake in de oven voor Koningsdag!

foto7 2

Leuk joh, kleurstoffen.

foto6 2

Doei leven.

foto22 2

Woensdag

Afgelopen woensdag heb ik mijn hele dag van uur tot uur bijgehouden voor jullie. Het artikel hierover komt aankomende week online dus ik vertel er nu niet al teveel over. We waren in ieder geval een hele poos lekker buiten.

foto21 2

Ik zette de allereerste printable voor OMF online. Nu nog gratis, maar ik denk dat ik ze, ik ga er meerdere maken op jullie verzoek, voor een heel klein bedrag (onder de €2) online ga zetten in de toekomst. Ik ben er al gauw een paar uur/hele dag mee bezig en hoe leuk ik het ook vind om te doen, erg lucratief is het natuurlijk niet haha. Maar hoe leuk is ‘ie! Je vindt hem hier.

foto11

Donderdag

HIEP HIEP! De laatste hand wordt aan de Ohmyfoodness Agenda 2021 gelegd dus het is tijd om te starten met de pre-order. Zo spannend weer, een agenda is natuurlijk heel iets anders dan het maken van een boek maar wat is hij TE GEK aan het worden. Interesse? Je bestelt hem voor slechts €12,50 via onze shop!

foto5 2

Knuffelen met Cody, ik deed het heel veel afgelopen week haha.

foto19 2

Haat aan de weerspiegeling op het canvas wanneer ik ’s avonds wil diamond painten. Ik heb een lightpad op de kop getikt bij Action inmiddels en dat werkt briljant.

foto4 2

Vrijdag

Ik ben pas over 2 weken jarig maar kocht alvast een cadeautje voor mezelf bij de boekhandel. Ik ben bijna door het eerste boek heen en heb de rest nog tegoed. Lucky me.

foto3 2

MANGO!

foto2 2

Ik zei toch, veel knuffelen met Cody deze week.

foto1 2

Ik zei nog tegen Tim: zal ik met de fiets naar kantoor gaan want ik moet ook nog wat boodschappen doen… Gelukkig besloot ik uiteindelijk voor de auto te kiezen haha, jullie waren lekker aan het shoppen bij OMF!

foto26 2

Weekend

Zaterdagochtend reed ik even gauw langs KARWEI. We hadden wat nieuwe lampen voor binnen en buiten nodig. Spannender werd de dag overigens ook niet, we hadden een heel relaxt weekend.

foto25 2

Bij Action scoorde ik zoals gezegd een lightpad. Nu kan ik de vakjes van het Diamond Painten veel beter zien, ideaal.

foto23 2

Ik trok een nieuwe (HEMA) pyjama van Vic uit de kast en daar zat een mini shirtje bij voor zijn favoriete knuffel. Had echt geen idee dat HEMA dit blijkbaar bij sommige pyjama’s doet, maar hoe tof is dat. Vic was er mega trots op.

foto24 2

“Mama, wij regenboomcakies bakken in de keuken?” Nog lekker in pyjama, daar is het zondag voor haha.

De rest van de dag deden we rustig aan. Vic ging een paar keer naar buiten, we deden wat in het huishouden en verder vooral heel weinig.

Als ik de weersvoorspellingen moet geloven zet het mooie weer de komende tijd nog wel even voort he? Heerlijk, ik ga er mooi van genieten en waar kan misschien wat uurtjes vrij plannen. Als in: kind- en werkvrij zodat ik lekker iets voor mezelf kan doen. Heb ik zin in en moet ook een keer kunnen.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Elena says:

  Ik heb de Agenda donderdag maar gelijk besteld :) ben zoooo benieuwd! Jammer alleen dat nog zo lang te wachten is haha

 2. Dorien says:

  Ik heb de agenda ook al besteld, ben super benieuwd!
  En je hebt inderdaad echt geluk dat je ‘pas’ deel 1 van de zeven zussen uit hebt ;) ik heb inmiddels alle delen die uit zijn al gehad en het 7e deel is er nog niet eens in het Engels, dus dat wordt nog even wacht ;p

  1. Sabine Author says:

   Oh wow, dan moet ik ook nog een beetje zuinig aandoen dus, haha.

 3. Henrike says:

  Hoi, wij hebben ook net een nintendo switch gekocht met spel Mario kart ook erg leuk. maar ik vroeg me af wat je zo leuk vindt aan Animal Crossings? ik ken het niet heb er het een en ander over gelezen maar begrijp niet helemaal het doel :). Heb je nog andere spellen die je erg leuk vindt?

  1. Sabine Author says:

   Ik ben niet zo’n gamer (op de Switch) maar Tim vindt Zelda erg leuk en de diverse Pokémon games voor de Switch. Zelf vind ik Animal Crossing leuk omdat het zo relaxt is, het is voor mij echt lekker mijn hoofd leegmaken en een beetje keuvelen. Het spel doet me ergens denken aan de Sims ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close