Week van OMF #13-2022

Het is zo raar om te bedenken dat ik een week geleden nog op Amerikaanse bodem te vinden was. Maandag was onze laatste dag in New York; ’s avonds vlogen we weer naar huis. De hele week had ik een beetje last van een jetlag; ik kwam er maar moeilijk vanaf! Wel ging ik dinsdag direct weer een beetje aan het werk en pakte ik de studie weer op. De week sloot ik af met een nachtje quality time met de hubby, zo fijn.

Maandag

Onze maandag was nog in New York. Nog een keer genieten van dit waanzinnige uitzicht vanaf onze hotelkamer.

En daarna lekker naar buiten. Het was ontzéttend koud, -3 graden(!), maar wel zonnig.

We ontbeten bij The Butcher’s Daughter waar ik een B.L.A.T at: (vega) bacon, sla, avocado en tomaat. Met mosterd, rucola en mayonaise; heel lekker.

Daarna liepen we een beetje door SoHo, daar waren we tijdens onze trip namelijk nog niet geweest.

Bij Luke’s Lobster scoorden we nog een Lobster Roll; kon die ook weer van het lijstje af.

En toen was het echt tijd om terug te keren naar het hotel, om te kleden en richting JFK te gaan met de taxi.

Bye New York, het was weer gewéldig.

We hadden enórm veel mazzel; er gingen die avond vier vluchten naar Amsterdam waardoor ons vliegtuig maar voor 1/4 gevuld was. Lekker languit over de stoelen heen dus.

Dinsdag

Goedemorgen Nederland.

Ik was om 11.00u thuis, had om 13.00u een meeting en ging om 14:45u Vic van school halen. Geen tijd om even bij te slapen dus en dat merkte ik ’s avonds wel – haha. Samen met Vic pakte ik de tas met Amerikaans snoep uit die ik had meegenomen.

Wel fijn om weer thuis te zijn bij de mannen hoor. Dat maakt thuiskomen wel éxtra leuk.

Woensdag

Woensdagochtend bracht ik Vic naar school, ging ik met Cody boodschappen doen en daarna met hem naar Monkeytown waar ik had afgesproken met vriendinnetje Kevser en haar kleintje. Dat was weer gezellig!

Vitamientjes aanvullen na een kleine week New York, haha. De bakken waren vrij vlot weer leeg.

Terwijl Cody ’s middags sliep en Vic televisie keek probeerde ik even helderheid te krijgen in mijn planning voor de rest van de week. Na een paar dagen afwezigheid is dat echt weer even nodig.

Foodpost van Magnum: nieuwe Magnum Remix met twee smaken chocolade – Yummm.

’s Avonds deed ik een poging om weer te studeren maar dat mislukte grandioos; ik was echt nog te moe dus dat gaf ik gauw weer op. Vier keer dezelfde pagina moeten lezen schiet niet op.

Donderdag

Op naar kantoor maar weer waar ik aan de slag ging met nog wat extra recepten voor Pasen en de dagen daarna. Ik maakte de rest van de dag geen foto’s want ik was alleen maar aan het bellen, koken en fotograferen.

Vrijdag

Mijn dag begon bij de kapper vrijdag; wel met de laptop op schoot.

Happy new hair!

De rest van de dag besteedde ik aan de studie. Nu lukte het gelukkig wel.

Heerlijke foodpost van Jean Bâton: alle ingrediënten voor truffel-eiersalade en een mooi bosje tulpen.

En deze leuke bordjes van Rice!

Tim was de hort op vrijdagavond en dankzij mijn jetlag studeerde ik tot 22:45u, dat was dan wel weer handig. Daarna nog even met deze puppy eyes de deur uit.

Weekend

Dankzij Lindt (van de chocolade inderdaad) mocht ik met Tim een nachtje in een suite bij een vd Valk hotel verblijven. Maar voordat we naar het hotel gingen, reden we naar Alkmaar. Lekker lunchen en een beetje winkelen.

We hadden geen plannen gemaakt voor de lunch maar streken uiteindelijk neer bij Javaanse Meisjes. Heeeeeel leuk.

En héél erg lekker. We kozen verschillende streetfood gerechtjes; zalig.

Eind van de middag reden we naar Hoorn, naar ons hotel. En HOLY CRAP wat een kamer. Een suite dus maar zó aaaasociaal groot. Compleet met jacuzzi voor twee personen. A-sociaal, maar heel leuk om eens mee te kunnen maken.

Stond ik een week geleden nog voor het raam in New York te kijken; keek ik nu uit over oerhollands landschap. Een groter contrast is er bijna niet, maar allebei is het te gek.

Een drie-gangendiner in het hotel was inbegrepen en toevallig zat direct aan het hotel een Vue bioscoop vast, dus daar gingen we ’s avonds laat nog even heen. Ideaal hoor, om daarna zo door te kunnen lopen naar je kamer – haha.

Na het ontbijtje gisteren gingen we met z’n tweetjes naar de sauna in Hoorn en halverwege de middag reden we weer naar huis. Lekker knuffelen en spelen met de jongens en ’s avonds de studieboeken weer in. De week vlóóg voorbij.

Aankomende week wordt het buffelen. Ik sta veel in de keuken, met name om lastminute recepten voor Pasen te maken voor campagnes. Daarbij is er weer een leermarathon begonnen; volgende week staat er een tentamen op de planning dus ik zit met name met mijn neus in de boeken in de vrije momenten.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Pauline says:

  Heel leuk overzicht weer, maar… ik ben toch wel benieuwd hoe het nou afliep met die gecrashte jongens op dat eiland. (In je studieboek.)

  1. Hahaha! Het richt zich op de dynamiek binnen een groep. Omdat de groep jongens ongevraagd met elkaar zat opgesloten ontbraken de juiste rollen om binnen maar ook als team in zijn geheel succesvol te zijn. Uiteindelijk werd de vijandigheid binnen de groep te groot en werden ze nét op tijd door een marineschip gevonden voordat ze elkaar wat aan zouden doen.

  2. Hahaha, ik ben blij dat ik niet de enige ben :-)

   En Hoorn, leuk! Ik ben er geboren en getogen!

 2. Odette says:

  Komt er ook nog een reisverslag New York? Mijn nieuwschierigheid kent geen grenzen!

  1. Er komt een eetoverzicht van New York, maar geen reisverslag. Mocht je dat leuk vinden om te zien dan kun je de hele reis terugkijken via het NYC hoogtepunt op mijn Instagram: https://www.instagram.com/stories/highlights/17845101239753221/

   1. Odette says:

    Oh, maar een eetoverzicht vind ik nog leuker! Je instagram had ik inderdaad gezien. Leuk, ik kijk er naar uit om het te lezen :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close