Week van OMF #22-2019 | Beginnen met de babykamer

Ik kan het bijna niet geloven maar mijn laatste volle werkweek voor de vakantie zit er gewoon op, WAH – HOE LEKKER IS DAT! Ok, het was dan wel Hemelvaartsdag afgelopen donderdag, maar omdat Vic dinsdag naar de gastouder ging en ik woensdagmiddag ook heb gewerkt – was het voor mij toch echt wel een volle werkweek. Ik nam de laatste video’s op, zette de puntjes op de i voor Ohmyfoodness waardoor ik aankomende week met een gerust hart weg kan maar had ook tijd voor privé zaken. Zo maakten Tim en ik een begin met de toekomstige babykamer, vierden we Tim zijn verjaardag dit weekend en ging op vrijdag met papa mee het bos in!

foto7

Maandag

Onze week begon spannend met de geslachtsbepalende echo die op de planning stond. Op Instagram hebben jullie het al kunnen zien maar wij krijgen er nog een jongen bij! Eind dit jaar woon ik dus met drie mannen in huis, ojee… haha! Verder was alles met de baby ook helemaal ok, fijn!

foto6

De rest van de dag sloot ik me op kantoor op. Ik had een fikse to-do lijst voor de maandag en spendeerde het grootste gedeelte achter mijn mac.

foto9

Wel dook ik nog even de keuken in om een recept te maken voor een Instagram-campagne. Komt tijdens mijn vakantie online en is echt fantastisch goed gelukt.

foto8

Tim en ik hadden namelijk een zakelijk etentje en voor mij was het tijd om een spannende samenwerking vast te leggen door het tekenen van een contract. Volgende week vertel ik jullie alles!

foto5

Dinsdag

Ik maakte maar weinig foto’s dinsdag, ik zat namelijk vol in de opname-modus. Zes kookvideo’s filmde ik en mijn ovens stonden dus ook regelmatig aan.

foto4

Woensdag

Mijn werkvrije mamadag was niet helemaal werkvrij maar in de ochtend ging ik met Vic na het boodschappen doen naar de Apenheul. Hoewel hij een stokje bij het water deze keer veel interessanter vond dan de apen, haha.

foto3

Ik had een bakje blauwe bessen meegenomen waar Vic gretig van snoepte tijdens onze ‘pauze’.

foto2

Toen de kleine man ’s middags op bed lag ging ik aan het werk. Ik had zes video’s te editen en dat ging ik echt niet allemaal op één dag redden. Achteraf was ik zeer blij dat ik er woensdag al mee aan de slag ging.

foto1

Mijn eerste bestelling voor de babyboy kwam binnen. Ik kon het niet laten om deze items van Z8 en Noppies te bestellen bij Wehkamp, hoe stoer!

foto16

In de bus lagen super lieve kaartjes voor ons/de baby <3

foto17

En een cadeautje van de uitgeverij.

foto15

Toen Vic wakker werd stapten we op de fiets om een ijsje te halen. Hoewel hij heel boos kijkt, vond hij het vooral héél erg lekker hoor. De eerste happen moet hij altijd enorm wennen aan de kou, haha.

foto14

Foodpost van Hands off my Chocolate! Zij lanceerden i.s.m. met influencer Marije van Dit gebeurt er als een nieuwe chocoladereep. Heb hem nog niet geproefd trouwens maar ziet er onwijs vrolijk uit.

foto13

Donderdag

Op Hemelvaartsdag waren we allemaal thuis en in de ochtend begon ik met het uitzoeken van Vic zijn oude kleding. Die hadden we allemaal bewaard voor het geval dat.

foto12

Tussendoor wipte ik even langs de verloskundige voor een controle. Alles ok!

foto11

Daarna reden we naar IKEA om de eerste meubels voor de babykamer te kopen.

foto10

TADAA, het prille beginnetje is er. Maar dan echt het prille begin. Er is nog niets qua aankleding te vinden, haha. We hebben ook nog wel even te gaan, dus tijd zat.

foto22

Vrijdag

Mijn dag begon vrijdag al op tijd, ik ging met mijn vader mee het bos in om nestkastjes te controleren!

foto20

Papa doet al jaren vrijwilligerswerk voor Stichting Dierbehoud Veluwe en controleert onder andere iedere week nestkastjes. Ik mocht een keertje mee.

foto19

Hoe schattig, piepkleine eitjes in een nestkastje.

foto21

En nog liever: piepkleine vogeltjes!

foto18

Na ons tripje reed ik door naar kantoor waar ik me de rest van de dag opsloot. Hoewel mijn to-do lijst eindeloos leek, lukte het me zowaar om alles op tijd af te krijgen. HOERA!

foto23

Op het nippertje voor het weekend kwam er nog wat foodpost binnen van Peasy: snacks op basis van linzen. Heb ze nog niet kunnen proeven.

foto24

Weekend

Zaterdagochtend begon met een rondje Apeldoorn. We gingen eerst naar de vuilstort en vervolgens deden we boodschappen. Bij Limburgia haalden we taart, we vierden min of meer Tims verjaardag dit weekend.

foto25

Na alle moetjes genoot ik vooral van het prachtige weer dit weekend.

foto26

Hoi baby belly <3

Drukke week wel maar wat een heerlijk gevoel dat ik alle dingen heb kunnen doen die ik graag wilde doen. Deze week werk ik nog twee dagen: vandaag heb ik een meeting in Den Haag en morgen ben ik vrijwel de hele dag in Edam voor iets heel leuks. Heb je al gezien dat we aan het aftellen zijn op de OMF Instagram naar iets heel leuks? WOOH! Verder is mijn favoriete volwassen man op de wereld jarig morgen en gaan we waarschijnlijk na het werk ergens buiten de deur een hapje eten. Donderdag ga ik met Tim mee naar de relatiedag van zijn werk en vrijdag zijn we allebei vrij om boodschappen te doen, onze spullen te pakken en wip ik nog even langs de pedicure om mijn voeten zomerproof te laten maken. Na morgen gaat mijn out of office aan en doe ik 2,5 week helemaal niets werkgerelateerds meer. Ok, behalve het eet- en weekoverzicht voor volgende week maken dan. Ah, zoveel zin in!

Volgende week wordt Week van OMF gepubliceerd in de middag in verband met een héle toffe aankondiging in de ochtend! EXCITED MUCH! Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close