Week van OMF #6-2020

Zo mensen, mijn eerste volle werkweek zit er weer op en ik begin alweer aan de tweede. Een eerste werkweek waarin ik van 3,5 dag werken naar vier dagen ging waardoor ik ineens het gevoel had zeeën van tijd te hebben en waardoor ik het idee had dat ik op donderdag al aan mijn weekend kon beginnen. Heus niet waar! Het was een week waarin veel nieuwe, spannende plannen werden gesmeden, waarin deadlines moesten worden gehaald en waarin ik voor het eerst sinds vier maanden weer al mijn filmapparatuur tevoorschijn haalde om te gaan filmen. De eerste video’s voor maart staan er weer op, terug naar het ‘normale’ leven dat sinds de komst van Cody ook voor altijd anders is geworden.

foto3 1

Maandag

Goedemorgen kantoor! Ik startte mijn werkweek lekker productief nadat ik ’s ochtends eerst mijn auto had weggebracht voor onderhoud. Zo maakte ik een intro voor de Uit de keuken van… serie waar ik over een paar weken mee ga starten op YouTube.

foto4 1

En ging ik aan de slag met een campagne voor Activia waarbij je kans maakt op één van de 150 mintgroene SMEG blenders. Het recept voor de heerlijke koffiesmoothie die ik maakte komt vandaag op Instagram.

foto5 1

De boodschappen werden ’s avonds thuis bezorgd en Vic ging direct voor me uit de nieuwe Allerhande koken. Zo fijn!

foto6 1

’s Avonds dook ik lekker op de bank met YOU, wat een verslávende serie is dit. Ik heb afgelopen week niet gesport, had enorme behoefte aan (lichamelijke) rust.

foto7 1

Dinsdag

Dinsdag ruimde ik het e.e.a. op op kantoor en gooide ik deze camera op Marktplaats. Ik heb ‘m nog beschikbaar dus mocht je interesse hebben, mail me dan!

foto8 1

Van Sostrene Grene had ik nog een broodbakmix liggen en maandag aan het eind van de dag had ik mijn desemdeeg in het de koelkast gezet zodat ik er dinsdag brood van kon bakken. Als ik de buren moest geloven was het erg lekker, haha.

foto9 1

Aan de slag voor een tweede campagne!

foto10 1

En ik kreeg foodpost van Runder Biltong op kantoor. Biltong is kort gezegd gedroogd vlees maar lijkt niet op beef jerky waar het je wellicht wel aan doet denken. Het verschil zit hem met name in het proces. Waar beef jerky wordt gekookt en gerookt en vaak veel onnatuurlijke toevoegingen bevat, is Biltong een soort vlees dat langzaam door zout en aan de lucht wordt gedroogd. Door een lage omgevingstemperatuur wordt het vlees niet gekookt waardoor het veel meer natuurlijke proteïne en voedingsstoffen bevat. En dan is het OOK nog eens lekker kan ik bij deze bevestigen. Top product.

foto11 1

Ik vertrok dinsdag al vroeg naar kantoor wat deze knapperd moest zijn eerste vaccinaties gaan halen. Het was echt een bikkel: heel kort huilen en daarna alweer lachen, zo fijn. Hij heeft er helaas wel een dag of twee/drie last van gehad daarna, maar op het moment zelf viel het mee.

foto2 1

Woensdag

Dit.

foto12 1

We begonnen de woensdag met een bezoekje aan opa. Helaas waren we er maar heel even want Cody was non-stop aan het huilen hoewel je dat hier niet zou zeggen.

foto13 1

De grote man was ook uit zijn hum maar gelukkig hielp het toen hij even rustig een filmpje kon kijken met zijn eigen koptelefoon op.

foto14 1

Toen de kindjes sliepen had ik een kennismakingsgesprek met een potentiële schoonmaakster (spoiler alert: ze begint morgen!). Na jaren van uitstellen moest het er nu toch maar een keer van komen. We zijn nu iedere zondag de hele ochtend kwijt aan ons huishouden en ik doe op woensdag ook nog veel, maar met twee kinderen en mijn mamadag op woensdag wil ik gewoon niet het grootste deel van onze vrije tijd aan schoonmaken kwijt zijn. Bovendien komen we ook gewoon niet aan alles toe en is het voor mijn gevoel nooit helemaal spik en span. Hopelijk gaat het bevallen dus!

Aan het eind van de middag gingen we nog weer even lekker naar buiten. Vic van de glijbaan…

foto1 1

Cody warm in draagzak. Gelukkig waren ze ’s middags allebei weer een stuk beter te pruimen, haha.

foto15 1

Donderdag

Voor het eerst in lánge tijd was het weer eens tijd om video’s te filmen donderdag. Ik zat er gelijk weer lekker in, alsof het niet 4 maanden heeft geduurd, haha.

foto16 1

Ik had veel te doen op kantoor dus ik maakte nauwelijks foto’s. ’s Avonds werd ons Koop een Koe pakket geleverd. Tegenwoordig zetten ze op hun verpakking wel precies het gewicht van het vlees – zo fijn!

De rest van de dag maakte ik ook geen foto’s meer. Ik werd compléét ondergespuugd door Cody, ging dus gauw onder de douche en dook daarna met een dekentje op de bank.

foto22 1

Vrijdag

Vrijdag was ik ook de hele dag op kantoor te vinden maar maakte ik schandalig weinig foto’s. Viv kwam langs om wat mooie projecten te bespreken en verder was ik vooral aan het typen. Campagnes voorbereiden voor volgende week, mailbox leegtrekken, dat soort dingen. En ik had een dwarse krul, haha.

foto17 1

Tim was ’s avonds de deur uit en ik keek een heel aantal foto’s van The Bite Shot, een foodfotografe die nuttige video’s hierover maakt.

foto20 1

Weekend

Tim ging vriendinnetje Nanda helpen met verhuizen naar Amsterdam, dus ik was alleen thuis met de kindjes. We begonnen de dag met het bakken van cakejes.

foto21 1

Dit blije ei vindt het altijd geweldig om in de Stokke te worden gezet en gewoon toe te kijken tijdens het koken.

foto24 1

We deden onwijs veel zaterdag! Ik deed veel in het huishouden maar ging ook nog even met de kindjes op pad.

foto23 1

En kocht eindelijk een meerijdplankje voor de Joolz. Toch wel handig.

foto18 1

Aan het eind van de dag werd de loveseat bij ons thuis eindelijk omgeruild met die van kantoor. Staat namelijk stukken beter.

foto19 1

Gisteren deden we niets. Ik zou gaan helpen bij Nanda in Amsterdam maar met de voorspelde storm durfde ik het toch niet aan om helemaal daarheen te rijden. In plaats daarvan deed ik gauw wat boodschappen bij de Albert Heijn en kroop ik lekker op de bank want ik voelde me knap beroerd door een flinke verkoudheid en scheermesjeskeel.

Vandaag is een drukke dag met drie afspraken, heerlijk om de week zo te beginnen al zeg ik het zelf. Morgen wordt EINDELIJK de vaatwasser geïnstalleerd op kantoor, dat mag ook wel na een jaar tobben, en vrijdag sta ik weer lekker te filmen. Vrijdag, op Valentijnsdag – hoe romantisch, heb ik een shoot met Viv en voor de rest van de week zijn er geen plannen. Het weekend gaat ons eerste vrije weekend sinds de Kerst zijn, dus stiekem hoop ik dat we dit zo kunnen houden.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close