Viv’s Eetoverzicht week #6-2020

Ja! Het is gelukt. Ik heb eindelijk weer een eetplanning kunnen maken vorige week en op maandagavond deed ik de boodschappen al – in twee heerlijk rustige supermarkten – dus de week verliep zonder nadenken over wat te eten. Echter startte ik de week ziek in bed en begon ik met een soepje wat tegenviel, en de dinsdagavond liep compleet anders dan verwacht dus daar moest even geïmproviseerd worden. Verder; lekker gegeten. Ik maakte deze week ook weer een gerecht wat op OMF staat dus die kun je zo aanblikken en inplannen voor jezelf, en er stond er nog zo eentje op de planning, maar die gaat denk ik vanavond gemaakt worden. Lees je dus volgende week ;-)

Eetoverzicht week6 VIvian 1

Zondag

Laatst was ik boodschappen aan het doen bij de Albert Heijn en daar zag ik de Excelent verpakkingen met veelbelovende soepen. Ik stopte er twee in mijn mandje in het kader van; komt altijd wel een keer uit. Voor mezelf nam ik Tom Ka Kai soep mee en aangezien ik ziek was en niet veel honger had, was het voor deze avond ideaal. Maar heel eerlijk? Was een hele saaie soep. Dus die haal ik niet meer in huis.

Eetoverzicht week6 VIvian 2

Maandag

Ik maakte een soort XXL Ceasar Salad. Ten eerste een flink bord vol maar ook aangevuld met nog een beetje verse pesto en flink wat zelfgemaakte croutons. Super smaakvol en lekker om zo af en toe in te plannen.

Eetoverzicht week6 VIvian 3

Dinsdag

Ik had op de planning staan om een lekkere ovenschotel met aubergine te maken, maar om 17:05 werd ik gebeld met de vraag of ik die avond alle lessen bij de Barbell Club over wilde nemen. Er was een foutje in de planning gemaakt. En alle lessen overnemen betekent voor mij om 17:30 al in de auto moeten zitten, dus koken, of überhaupt eten heb ik over moeten slaan. Gelukkig trainde er ook een vriendin mee die wat van haar avondeten voor me meenam; couscous met groenten, spinazie en feta.

Eetoverzicht week6 VIvian 4

Woensdag

Voor dit gerecht hoefde ik niet veel in huis te halen en het is ook nog eens hartstikke gezond. Oorspronkelijk maakte ik het met zalm, maar die verving ik deze keer door champignons. Het is deze, maakte ik een tijdje geleden voor OMF. Heel smaakvol!

Eetoverzicht week6 VIvian 5

Donderdag

Je hebt al kunnen lezen dat er voor dinsdagavond eigenlijk een aubergineschotel op de planning stond; die maakte ik dus donderdag. Met een zelfgemaakte tomatensaus en lekker wat kaas, onder andere mozzarella en jong belegen. Een rommeltje op mijn bord maar erg lekker.

Eetoverzicht week6 VIvian 6

Vrijdag

Ik sloeg vrijdagavond het eten een beetje over want ik had een wijnproeverij bij een vriendin thuis, en al einde middag ben ik haar gaan helpen met het maken van de hapjes en drie grote borrelplanken. Dus met hier en daar een wijntje om te proeven, at ik tussendoor ook van alles wat op tafel stond. En er was veel!

Eetoverzicht week6 VIvian 7

Zaterdag

Mijn werkdagen lopen in het weekend soms een beetje door als ik daar zin in heb. Dan maak ik nog even een gerecht voor OMF omdat ik iets bedacht heb en dat was ook gisteren het geval. Een buddhabowl, met gegrilde pompoen en gebakken boerenkool. En nog meer maar dat kun je binnenkort online lezen. In ieder geval; direct ons avondeten en dat was mooi makkelijk.

Vanavond maak ik mogelijk een lasagne, vermoedelijk een vegetarische met pompoen. En voor de rest van de week moet ik het nog gaan verzinnen, maar dat gaan we zeker weer doen want het is wel lekker om alles weer in huis te hebben.

Fijne zondag!

Join the Conversation

  1. Daar zitten lekker dingen tussen Vivian. Zo te lezen heb je een goede en gevarieerde week gehad!

    1. Vivian says:

      Klopt! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close