Week van OMF #41-2018

Oooh, mag ik even zeggen dat ik het héérlijk vond om weer gewoon aan het werk te zijn afgelopen week? September was simpelweg een hele rare maand met een weekje vakantie en daarna de gekte rondom het Pop-Up Cheesecakecafé. Naderhand had ik nog een weekje vrij en vorige week maandag begon dan eindelijk het normale leven weer. Vic ging drie dagen naar de gastouder en was zoals normaal weer op dinsdag en woensdag thuis, ik kampte weer met de nodige deadline (halló hectisch najaar, ook dat is weer lekker als vanouds), dook de keuken in om enkele video’s te filmen en had wat afspraken buiten de deur. Een hele fijne werkweek waarvan er wat mij betreft meerdere mogen gaan volgen!

foto1 1

Maandag

De eerste werkdag na vier dagen vrij begon direct goed: ik had drie afspraken in Amsterdam. Voordat ik naar afspraak 1 ging wipte ik even langs de uitgeverij om cheesecake af te geven om het succes van het boek te vieren. Ik kreeg te horen dat er al een tweede druk is besteld. ZO COOL!

foto2 1

Tijdens de eerste afspraak mocht ik van dit lekkere ijsje proeven, hmmm. Geen straf op de maandagochtend!

foto3 1

Ik had nog wat tijd over en besloot even gauw iets te lunchen in het Corendon Hotel. Ik ging voor de Caesar Salad. Da’s altijd goed.

foto4 1

Tussen 13.00 en 13.30u was ik te gast bij NH Radio. Ik ben wel vaker op de radio geweest maar nog nooit zo live in een studio. Vond het heel leuk en gezellig!

foto5 1

Op naar het centrum waar ik strak langs de gracht moest parkeren. Zo de schurft aan, maar het is weer gelukt.

foto6 1

Van 15.00 – 17.00u had ik een dubbelinterview voor Telegraaf samen met Mariëtte van Zoetrecepten. Het interview werd gehouden tijdens de Afternoon Tea @ Waldorf Astoria. Ook dat is geen straf kan ik je vertellen.

foto7 1

’s Avonds thuis lag er leuke post op mij te wachten waaronder deze twee geïllustreerde posters. Op de poster vooraan staan verschillende soorten fruit en waar ze naar smaken, op de achterste poster vind je groenten en hun kooktijd. Super leuk voor in de keuken hè? Ik kreeg de posters thuisgestuurd van Anette; je kunt de posters en nog veel meer leuke items bij haar in de webshop bestellen.

foto8 1

Dinsdag

Om o7.15u loop ik iedere ochtend buiten om Senna uit te laten; de mooie luchten van de afgelopen tijd zijn zo’n traktatie. Ik hou hier echt van!

foto9 1

’s Ochtends dook ik met Vic de Dirk in voor een samenwerking.

foto10 1

Lunchen met een salade, dat werd wel weer eens tijd na alle snaaierijen van de afgelopen weken. Ik maakte een simpele salade met tonijn en citroenmayonaise.

foto11 1

’s Middags reden we even langs de vuilstort, we hadden een overschot aan papier en springvormen na het Pop-Up Café. Even wegbrengen dus.

foto12 1

En vervolgens had ik een afspraak bij het Medisch Centrum. We hebben, HOERAAA!, na twee testperiodes een goed medicijn gevonden dat lijkt te helpen tegen mijn buikklachten. Heel blij mee. Voorlopig blijven we bij dit medicijn, kan ik evt. nog ophogen en hoef ik even niet meer terug naar de arts. Wat een fijn gevoel na zolang emmeren.

foto13 1

Foodpost voor Vic, zo leuk dat hij ook steeds vaker pakketjes krijgt – haha. Nieuwe producten van Ella’s Kitchen. De fruitrepen zijn een gróót succes.

foto14 1

Woensdag

Hoe stoer is onze bink in zijn leren jasje en nieuwe schoenen? Ik wilde Timberlands voor Vic bestellen maar toen ik zag dat die maar liefst €79,95(!!!) kostten, ja… in zijn maat, bestelde ik soortgelijke schoenen bij Zara. Dikke doei met asociaal veel geld vragen voor kinderkleding hoor.

foto15 1

We gingen woensdagochtend met zijn tweetjes naar Monkeytown. Daar waren we al even niet meer geweest en het is heel leuk om te zien hoe anders Vic speelt vergeleken met een paar maanden geleden. Ik hoef hem nu bijna nergens meer mee te helpen.

foto16 1

Boekenpost: het nieuwe boek Oh Baby! van Denise Kortlever, vol met zwangerschapproof recepten. Heel leuk en een pareltje weer om te zien.

foto17 1

Dat was overigens niet het enige boek dat binnenkwam de afgelopen weken. Mijn hemel. Ik hou hier wel van hoor, heerlijk.

foto18 1

Kiekeboe!

foto19 1

Er werd ook weer meer dan voldoende gekookt afgelopen week hoor.

foto20 1

Donderdag

Ik begin mijn dag het allerliefst met een kop cappuccino. Heerlijk dat dat kan in je eigen huis hoor. Even rustig opstarten.

foto21 1

Vervolgens dook ik de keuken in om zes(!) video’s te filmen en maakte ik tussentijds foto’s voor de Instagram-takeover van Smeg.

foto22 1

Oh hallo nieuw Fastfood Friday-recept. Dit toetje komt binnenkort online.

foto23 1

FOOODPOOOOOOST. En wat voor! De nieuwe smaken van Ben & Jerry’s ‘lower calories’ ijs in tweevoud. Dan hoor je ons niet klagen hoor, zo goddelijk. Plus een paar super toffe sokken voor Tim, haha.

foto24 1

Vrijdag

Vrijdag reed ik weer richting het westen van het land om een dagje te shooten bij Fatima! Het was alweer de vierde kookboek-dag, het begint lekker op te schieten nu. Haar eerste kookboek ligt in april 2019 in de winkels, even geduld dus nog!

foto25 1

Vrijdagavond hadden we EINDELIJK weer eens een date met Ken en Annemie. Ze zijn recentelijk verhuisd en kochten de jaccuzzi over van de oude bewoners. GEEN STRAF! We hebben gezellig geborreld en gebadderd. Zo relaxt.

foto26 1

Weekend

We trapten het weekend af met een bezoekje aan de woonwinkel. We willen in onze badkamer een toilet laten plaatsen, zit er nu nog niet, dus we moesten op zoek naar een pot, spoelbak en een nieuwe wastafel want die moet door de plaatsing van het toilet ook vervangen worden. Dit soort dingen die bij een koophuis horen vind ik stiekem nog zo onwennig. Grote mensen beslissingen, haha.

foto27 1

Eindelijk keken we de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Walking Dead, woohoo.

foto28 1

’s Avonds kwam vriendinnetje Nanda spontaan langs. We hebben geborreld en gekletst, was zo gezellig. Zulke avonden met vrienden zijn ZO fijn!

foto29 1

Gisteren was een typische zondag. We deden het huishouden en ik lapte alle ramen van de beneden en eerste verdieping van binnen en buiten. Kak klus maar moest echt even gebeuren.

foto30 1

Ook dook ik de keuken in. Ik heb vandaag en morgen deadlines staan maar i.v.m. afspraken moest ik er gisteren mee aan de slag. Was wel een feestje hoor.

foto31 1

Dit recept komt asap online!

foto32

Me-time, bijna vaste prik op zondagavond: in bad, peeling, masker, boek en gisteren ijs. Zálig.

Deze week gaat waarschijnlijk in een vingerknip voorbij, we zijn namelijk maar vier dagen aan het werk! Tim en ik vertrekken vrijdagochtend voor een lang weekend met z’n tweetjes naar Rome. Mijn schoonzusje komt in ons huis slapen om op Senna en Vic te passen, Tim en ik hebben voor het eerst in héle lange tijd weer eens écht quality time. Zoveel zin in! De vier dagen die ik aan het werk ben zijn lekker druk in ieder geval. Ik heb vandaag een afspraak in Eindhoven en donderdag twee afspraken in Edam en op Schiphol. Verder staan er een aantal deadlines in mijn agenda voor samenwerkingen en ben ik bezig met het regelen van wat leuke dingen rondom CHEESECAKE (misschien komt er wel een tweede editie van het Pop-Up Cheesecakecafé?!).

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Je foto van die disco dip is geweldig. Maar die foto eronder met oreo en disco dip is nog geweldiger!! Oh wauw!!

  2. Rachel says:

    Wat heb je weer veel toffe dingen meegemaakt en gegeten! die lucht is altijd mooi he zo.. plus gefeliciteerd met je tweede druk

  3. Angela says:

    Wat heb je mooie dingen gemaakt, ziet er heerlijk uit! Ook fijn dat jullie samen naar Monkeytown konden, genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close