Week van OMF #51-2020

Plots realisatiemomentje: het is echt bijna Kerst nu… Ik ben er denk ik nog nooit zo niet mee bezig geweest als dit jaar en dat is zo bizar! Normaal gesproken heb ik de menu’s al klaar, mega veel voorpret en nu… is dat niet zo aanwezig. Wel pakte ik afgelopen week alle cadeautjes vast in en legde die onder de boom, moeilijk moment voor Vic die een week moet wachten tot hij mag uitpakken – haha, bereidde ik alvast het een en ander voor voor januari en ontbeet ik met tiramisu!

IMG 8982

Maandag

Ik moest al mijn zin bij elkaar schrapen maandag om video’s te gaan filmen, maar het is me uiteindelijk wel gelukt. Gelukkig!

IMG 8985

Er kwam best wat foodpost binnen deze week. Onder andere deze plantaardige mayonaises van Mayoneur in drie smaken. De vegan mayonaises zijn echt in opkomst de laatste tijd!

IMG 8986

HomeMade lanceerde nieuwe bakmixen voor Tiramisu.

IMG 8987

En van ATMK kreeg ik een mooie snijplank uit hun Finest lijn.

IMG 9004

Mijn diamond painting stash neemt ook serieuze vormen aan thuis, haha. Ik update nog steeds regelmatig via mijn aparte Instagramaccount.

IMG 9007

Dinsdag

Mijn dinsdag was een mixje van koken en veel recepten uitwerken.

IMG 9008

Ook testte ik de nieuwe ondergrondjes die ik toegestuurd kreeg van Create & Co. Ik plaatste daarvan weer wat achter de schermen kiekjes op Instagram.

IMG 9025

Woensdag

Mijn woensdag (mamadag) begon met een half uurtje Ring Fit Adventure van Nintendo Switch. Echt wel flink zweten hoor!

IMG 9026

Ik maakte ook alvast een pan met snert voor donderdag. Die soep is een dag later altijd het lekkerst.

IMG 9027

En ik pakte zoals gezegd alle kerstcadeaus die we thuis hadden liggen vast in. Wij vieren Kerst altijd met cadeaus en kopen dan allemaal cadeaus voor elkaar. Dit zijn onze cadeaus voor de kindjes, elkaar en voor familie.

IMG 9031

Van Crisp kreeg ik een waanzinnig borrelpakket thuis, speciaal voor de feestdagen. Ze hebben zulke lekkere producten in hun assortiment voor de Kerst altijd. Truffelkaas, truffelboter, lekkere andere kaasjes… Yum. Daar gaan we goed gebruik van maken!

IMG 9040

Woensdagavond zette ik de boekenpakketten die ik had gemaakt n.a.v. het opruimen van mijn collectie online. Althans, dat was de bedoeling want de animo was ZO groot dat jullie massaal de website deden crashen. Niet normaal hoeveel mensen klaarzaten om een pakket te bemachtigen. Uiteindelijk heb ik de hele avond aan de telefoon gehangen met Savvii (mijn hostingpartij) en pogingen gedaan om de pakketten online te krijgen. Om 23.30u stond EINDELIJK alles live en was alles uitverkocht. Niet te doen wat een gekte haha.

IMG 9044

Donderdag

Mijn nacht was kort maar ik zat donderdagochtend gewoon weer achter de pc.

IMG 9045

Ook pakten we alle boekenpakketten in zodat we die direct konden versturen.

IMG 9047

Foodpost van MyMuesli: hun kerstmuesli. Lijkt me erg lekker met al die chocolade die er in zit, jum. En de bussen zien er altijd zo gezellig uit.

IMG 9063

Vrijdag

Het was de bedoeling om een dagje vrij te nemen vrijdag, maar helaas is dat me niet gelukt dus ik was gewoon op kantoor ’s ochtends. Eén van Tims collega’s (ze werken om en om op kantoor) had Tiramisu gemaakt en kwam een stuk brengen. Zó lekker.

IMG 9065

Van Fairtrade Original kreeg ik gelukskoekjes. Eentje was helaas al helemaal gebroken, maar het idee was leuk.

IMG 9079

Weekend

Foodpost van mijn agency: een cadeautje voor de feestdagen – zo lekker.

IMG 9080

Het was mooi weer dit weekend dus ik was beide dagen in het bos te vinden. Zaterdag met het hele gezin, gisteren voor een wandeling met mama.

Het liefst had ik deze hele week al vakantie gehad, maar dat lukt helaas niet. Vanaf donderdag heb ik 1,5 week vakantie maar vandaag en morgen ben ik nog gewoon aan het werk en op kantoor en woensdagavond organiseren we nog een live Kerst Q&A via Instagram. Om 20.00u gaan Viv en ik ervoor zitten om AL jullie prangende kerstvragen te beantwoorden. Mijn planning is door de lockdown deze week wel op de schop gegaan, zo zou ik morgen na máánden wachten eindelijk weer een nieuwe tattoo laten zetten maar helaas is dat natuurlijk verplaatst. Donderdagavond vieren we kerstavond met het gezin; Eerste en Tweede Kerstdag met familie. Wij zitten sowieso al nooit met 10+ mensen aan tafel met Kerst dus voor ons is het eigenlijk niet zo heel anders. Eerste Kerstdagen vieren we met 3 extra mensen, de tweede dag alleen met mijn ouders. Gezellig wordt het ongetwijfeld en het feit dat we samen kúnnen zijn is natuurlijk al het mooiste cadeau.

Fijne week en alvast fijne Kerst! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close