Viv’s Eetoverzicht #51-2020

Ik heb de afgelopen week bijna geen boodschappen gedaan. Vorige week sloeg ik een aantal aanbiedingen in waar ik deze week mee aan de slag kon, of in sommige gevallen moest ivm de houdbaarheidsdatum. En verder hadden we gewoon nog veel in onze koelkast liggen wat echt op moest. Dus besloot ik, om eerst maar gewoon de hele koelkast even leeg te trekken deze week, en dan zouden we wel zien hoe ver we zouden komen. Heel ver kan ik je vertellen, want ik heb echt maar een paar nodige dingen gehaald de afgelopen week om een maaltijd ‘compleet’ mee te maken. Zondagavond hadden we een gezellige overleg avond, en dat ging natuurlijk gepaard met lekker eten, en gisteravond zijn we bij vrienden gaan eten. O ja, ik at ook nog een hele vieze pizza deze week. Dieptepuntje ;-)

Eetoverzicht wk51 Vivian 1

Zondag

Ja, vergat ik even een foto te maken van mijn eigen bordje dus ik maakte er eentje van Vincent die net een broodjes klaarmaakte voor zichzelf. We hadden dus de coaches van de Barbell Club op bezoek om te overleggen en nieuwe plannen te bespreken. Die een dag later állemaal niet door konden gaan i.v.m. de nieuwe lockdown. Helaas. Maar het eten was wel lekker. Ik maakte een grote pan pulled pork, serveerde daar verschillende sauzen bij, met bao’s en harde broodjes. Ook zure komkommer en een soort van papaya salade zonder papaya (maar rauwe courgette).

Eetoverzicht wk51 Vivian 2

En Lisa, de vrouw van Vincent, had zelfgemaakte koekgebakjes meegegeven. Lekker toetje! Gevuld met chocolade, een kerstkransje en bovenop een dotje slagroom.

Eetoverzicht wk51 Vivian 3

Maandag

Misschien voor jullie niet heel verrassend deze bowl, maar soms komt het gewoon zo uit en dan doe ik ook vooral even wat makkelijk is. Ik at namelijk alleen maandagavond, en had veel ingredienten voor een verse lekkere bowl in huis die ook op moesten. Dus die draaide ik in elkaar. Met gerookte kip, mango, avocado, radijsjes, komkommer en wasabimayo.

Eetoverzicht wk51 Vivian 4

Dinsdag

Ik koop die verse pasta’s en sauzen van de Appie wel eens als ze in de aanbieding zijn. Ik probeer dan gewoon telkens een nieuwe variant en dat is niet altijd een succes, maar deze vonden we erg lekker. Het was eigenlijk de bedoeling dat ik het gewoon in de koelkast had liggen als een soort van ‘back-up’, voor als we een keertje niet te ingewikkeld wilden doen (kon makkelijk gezien de houdbaarheidsdatum). Maar, Tobias spotte dit en vroeg of we het konden eten :-) Uiteraard, dus ik maakte het klaar met geroosterde cherrytomaatjes en een lading kaas (die op de foto altijd nog subtiel is want anders zien jullie gewoon niet wat er op mijn bord ligt). Het was overigens ravioli met tomaat en kaas, met een tomaat basilicum saus.

Eetoverzicht wk51 Vivian 5

Woensdag

Ja hoi zuurkool tweede verpakking gratis. Veel te veel om in één keer te maken dus ik maakte het vorige week een keertje, en nu weer. We vinden het allebei heerlijk dus dit was geen straf. Maar er hóórt een rookworst bij, en ketchup. Sowieso. Dus die haalde ik er nog even bij.

Eetoverzicht wk51 Vivian 6

Donderdag

Getver wat vond ik deze pizza niet lekker. Ik dacht, ik probeer eens wat anders dan mijn standaard platte pizza’s van Dr. Oetker. Maar dit was dus geen succes. Het was er eentje met kip en barbecuesaus. Zó niet een combi voor op een pizza voor mij. Haal ik dus nooit meer.

Eetoverzicht wk51 Vivian 7

Vrijdag

Ik had niet echt wat bedacht nog voor het avondeten. Had wel zin in gnocchi dus die haalde ik sowieso uit de koelkast. En toen zag ik in één oogopslag wat het moest worden want ik spotte achter elkaar zongedroogde tomaatjes, geitenkaas, spek en courgette. Dus dat. Was erg lekker en voor herhaling vatbaar!

Eetoverzicht wk51 Vivian 8

Eetoverzicht wk51 Vivian 9

Zaterdag

We hadden al een tijdje geleden afgesproken met vrienden en die afspraak konden we gelukkig, gezien de nieuwe maatregelen, door laten gaan. We waren er in de middag en vaak eten we ook met elkaar. Tobias kreeg donderdag van een klant een groot stuk kalfsvlees dus dat hebben we meegenomen en daar bereid. Erbij aten we groene asperges en frietjes. Héél lekker, héél gezellig.

Voor vanavond heb ik werkelijk nog geen idee, voor de hele week eigenlijk nog niet. Het is tenslotte ook een gekke week waarin we niet de hele week thuis eten. Ik ga er nog maar even voor zitten :-)

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close