Viv’s Eetoverzicht week 41/2018

Zo, over zomer gesproken. Deze extra zomerdagen zijn toch wel een cadeautje hoor. Mogelijk lees je dit artikel daarom ook helemaal niet op het moment dat het online komt, maar zit je op dat moment heerlijk ergens op een terras of lig je in het gras. Ik heb die plannen wel voor vandaag in ieder geval. Wat eten betreft was het de afgelopen week óók aardig zomers. Met een herfstig tintje want zoals ik vorige week al zei, de boerenkool en pompoenen liggen weer in de winkel (en dus in mijn koelkast). Het werd nog geen stamppot, maar een salade. Eigenlijk zit mijn eetoverzicht vol met salade’s zag ik net. En gisteren en vrijdagavond at ik een hapje buiten de deur, allebei de keren op het terras. Feestje!

Eetoverzicht Vivian week41 1

Zondag

Pompoen, op een bedje van spinazie. Met zongedroogde tomaat en geitenkaas, een beetje gebakken ui en wat balsamico.

Eetoverzicht Vivian week41 2

Maandag

Dag twee met het andere herfstige ingrediënt: boerenkool. Ik heb het gebakken in een beetje olijfolie, met peper en zout. Samen met wat spinazie, tomatenparten, uitgebakken spekjes en een dressing van citroen en mayo een lekkere en snelle maaltijd. Gezond ook ja, maar dat gaat vaak vanzelf.

Eetoverzicht Vivian week41 3

Dinsdag

Ik had de afgelopen week eerlijk gezegd weinig tijd om te koken en deze avond ging ik het helemaal niet redden. Dat wist ik van tevoren dus Tobias maakte deze zoete aardappel salade. Heer-lijk. Kan hij als de beste.

Eetoverzicht Vivian week41 4

Woensdag

Weer zo’n volle dag en nu zou ik niet thuis komen. Ik reed vanuit mijn werk direct door naar de Barbell Club dus werd het een salade van de supermarkt. Deze was met quinoa, feta, gegrilde groenten, kikkererwten, ui en vast nog meer. Goeie, en gewoon bij de Lidl.

Eetoverzicht Vivian week41 5

Donderdag

Ik had zin in nasi dus ik deed boodschappen en nam o.a. alle ingrediënten hiervoor mee. Op smaak gebracht met gember, rode peper, ui en knoflook. Klein beetje ketjap. Satésaus, eitje, gebakken uitje en komkommer.

Eetoverzicht Vivian week41 6

Vrijdag

Samen met vrienden na het trainen op het terras belanden is altijd een goed idee. Dat deden we vrijdag in Apeldoorn en ik bestelde een bordje saté.

Eetoverzicht Vivian week41 7 Eetoverzicht Vivian week41 8

Zaterdag

Ja gisteren was het een feestje zoals je ziet. Tobias en ik aten met vrienden bij Jackies in Deventer en dat was weer heer-lijk. Oesters vooraf, daarna sushi, een summer roll, een burger en een curry. We lieten de tafel vol zetten en deelden alles met elkaar. Daarna nog afgesloten met cheesecake. Want als dat op de kaart staat..

Vandaag gaan we dus richting terras. En ik heb zo’n idee dat ik ga dineren met kaasstengels met chilisaus. Prima plan dacht ik zo.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close