Viv’s Eetoverzicht week 26/2019

Mijn eetoverzicht van de afgelopen week is een beetje anders dan anders. Misschien heb je het op Instagram al voorbij zien komen bij Sabine, maar momenteel wordt onze keuken verbouwd (HOERA!) en daardoor hebben we behoorlijk moeten improviseren. Alles wat ik van tevoren had bedacht om het onszelf wat gemakkelijker te maken is níet gelukt. Omdat ik nu eenmaal erg druk ben en gewoon geen tijd heb kunnen maken voor het koken van extra maaltijden zodat we deze konden invriezen. Überhaupt nadenken over onze eetplanning voor de afgelopen week is niet eens gelukt. Heeft er ook een beetje mee te maken dat ik vorig weekend voor OMF in Belfast zat – wat heel tof was – en zondagavond laat thuis kwam. Maandag werd de keuken eruit gesloopt. Al met al hebben we maar gewoon per dag bekeken wat het moest worden. En we zijn de week doorgekomen, dus zo erg is het allemaal niet. Maar voor de komende week hoop ik toch echt een goede planning te kunnen maken haha!

Overigens schrijf ik drie artikelen over onze fijne verbouwing (before, meanwhile en after) en het eerste artikel komt binnenkort online!

Vivs Eetoverzicht week26 1

Zondag

Ik kwam zondagavond terug uit Belfast en Tobias was zo lief mij op te halen van Schiphol. We doken nog snel even een Appie in zodat ik nog iets te eten kon halen, ik had toch nog wel een beetje trek. Twee kleine salades, de een op basis van linzen, de ander op basis van couscous.

Vivs Eetoverzicht week26 2

Maandag

Maandag begon de grote improvisatieshow en omdat we nog wel een (losse) koelkast hebben (die hebben we in februari al gekocht omdat er in onze keuken zelf geen koelkast zit), had ik eigenlijk nog best wat in huis. Ik wilde dan ook persé geen boodschappen doen want er was voldoende om nog wat van te maken. Echter deed ik dat toch want kant en klare quinoa was toch wel handig. En wortel julienne ook. Ik maakte er een salade van met ook nog paprika, kikkererwten en komkommer. Ik maakte er een dressing bij en klaar.

Vivs Eetoverzicht week26 3

Dinsdag

Ik realiseerde me dat we nog pasta in de vriezer hadden en veel ook. Tobias haalde deze er ’s ochtends al uit zodat we het alleen nog maar hoefden op te warmen. Gelukkig hebben we de magnetron binnen handbereik staan (tussen de dozen met keukeninhoud).

Vivs Eetoverzicht week26 4

Woensdag

We besloten dinsdag even een maaltijdsalade te halen bij de supermarkt bij ons om de hoek. Wat denk je, ALLE salades uitverkocht. Niet leverbaar geloof ik. Er was nog welgeteld één zak ijsbergsla dus ik maakte een caesar salade.

Vivs Eetoverzicht week26 5

Donderdag

Ik zei dat ik geen voorbereidingen had kunnen doen, maar dat heb ik eigenlijk wel. Een kleine. Nog voordat ik naar Belfast vertrok heb ik een heel pak bulgur gekookt en in zakjes in de vriezer gestopt. Hetzelfde deed ik met pasta. Dus Tobias haalde een zak bulgur uit de vriezer en ik maakte er ’s avonds een salade van met tonijn, mayo, citroen, zongedroogde tomaatjes, paprika, kappertjes en geitenkaas. Alleen de paprika was vers, de rest kwam allemaal uit een potje of blik. Ik vond het dan ook echt een goede campingmaaltijd ;-)

Vivs Eetoverzicht week26 6

Vrijdag

In onze vriezer vond ik nog een bak pulled chicken en ik was vergeten dat ik dat redelijk recent nog heb gemaakt. Ideaal voor nu. Dus ik haalde dit eruit en deed het op een wrap. Lekker en makkelijk!

Vivs Eetoverzicht week26 7 Vivs Eetoverzicht week26 8

Zaterdag

Ja je ziet het al, niet thuis gegeten gisteren. Ik sprak met vriendinnen af en in de middag at ik een pannenkoek – ik kon het gewoon niet weerstaan. En in de avond bestelde ik met een andere vriendin een borrelplank. Ik zat bomvol.

Vandaag willen we uit eten gaan en voor de rest van de week ga ik een strakke planning maken. Nu al zin in.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close